3 ok, amiért megéri infrapanelt használni

2023 / 09 / 15 / Fizetett Hirdetés
#pr
3 ok, amiért megéri infrapanelt használni

Életminőségünk és komfortérzetünk szempontjából kulcsfontosságú döntés az otthoni fűtési rendszer jó megválasztása. Ma már az infra, mint innovatív és hatékony fűtési módszer is számításba jöhet, hiszen számos előnnyel is jár. Járjunk utána, hogy mi szól, a hazánkban is egyre népszerűbb lehetőség mellett.

Hatékony a hőelosztása és egyben kényelmes megoldás 

Az infrapanel közvetlenül sugározza a hőt, ezáltal rendkívül hatékony a hőelosztása. Mivel nincsen szükség a levegő fűtésére, ahogy az a hagyományos fűtőtestek esetében már megszokott, ezért nagyon hatékony. A melegérzet pillanatok alatt egyenletesen terjed szét az adott helységben és máris kellemes komfortérzetet biztosít. Ennél a rendszernél nem kell huzattal és hőveszteséggel sem számolnunk.

Stílusos és környezetbarát

A modern otthonok belső dizájnjával teljes harmóniában van, hiszen számtalan panel közül választhatunk. A vékony és lapos paneleket sok esetben padlófűtésként építik be, ezáltal egyáltalán nem zavar be a belső dizájnba. Az infra fűtőpanel általában környezetbarát anyagokból készül és károsanyag kibocsátás nélkül üzemeltethető, így azok is bátran választhatják, akik odafigyelnek a környezetükre, egy fenntarthatóbb életmódot követnek.

Költségcsökkentő és energiahatékony

Az energiahatékonyság ennél a rendszernél tagadhatatlan előnynek számít a hagyományos fűtési módokhoz képest. Mivel az infrafűtés a tárgyakat közvetlenül melegíti fel, így az adott helyiségben minden tárgy felmelegszik, amelyek később folyamatosan bocsájtják ki magukból a hőt. A helyiségben sokkal egyenletesebb lesz a hőelosztás és még a szellőztetés során sem tudjuk kiengedni a hőt.

És még pár gondolat, hogy miért érdemes az infra mellett dönteni

Az infrafűtés szinte bárhova telepíthető, hiszen mennyezetre rögzíthetjük, a padlóburkolat alá rejthetjük, vagy a falra is szerelhetjük. Mivel egy elég mobil rendszerről van szó, így olyan helyzetekben is megoldást kínálhat, amikor semmi másra nincsen már lehetőség. Ezeknek a paneleknek létezik egy hordozható változata is, így égés és tűzveszély nélkül tudunk bárhol fűtést biztosítani. Mivel egy mobil megoldásról beszélünk, így azokra az élethelyzetekre is tökéletes megoldást kínál, amikor úgy szeretnénk egy fűtési megoldást biztosítani, hogy különösebb bontási munkálatokat eszközölnénk.

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
A logisztika a legtöbb vállalat működése szempontjából kulcsfontosságú terület. Elég megnézni néhány álláshirdetést, és láthatjuk azt, mekkora igény mutatkozik ebben a szektorban a szakemberekre.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.