3 remek szakállápolási tipp

2023 / 03 / 29 / Fizetett Hirdetés
#pr
3 remek szakállápolási tipp
Most nem a tipikus szakállápolásról lesz szó, hanem inkább annak fortélyairól, hogy mitől válik igazán egyedivé a szőrzet. Most arról írunk részletesebben, hogy a szakáll miként válik jó megjelenésűvé, hogyan lesz a viselete kellemes érzés. Megtanulhatjuk, hogyan kezeljük a kellemetlen irritációt, valamint számos hasznos dologba is beavatunk mindenkit.

Ebben a cikkben tehát ápolási tippeket osztunk most meg.

1. Ismerjük meg magunkat!

Ahogy semmi sem egy nap alatt épül fel, úgy a szakáll növesztéséhez sem lesz elég pár nap. Először is tudni kell, hogy milyen arcformával rendelkezünk, hiszen egy vékony arc esetében sokkal jobban meg kell növeszteni a szakállat. Ennek a kontúrja néhány esetben az arc formájától is eltérhet. Ha viszont széles állal áldott meg minket a sors, akkor sokkal jobban mutat egy olyan szakáll, ahol az oldalak rövidek maradnak. Ez az első lépése a tökéletes szakállápolásnak.

2. Ne siettessünk semmit!

Ha valamit szeretnénk jóra csinálni, az mindig időt igényel. A szakállnövesztés egy ilyen dolog, hiszen időigényes, jellemformáló folyamat, sokszor hónapokra van szükség ahhoz, hogy az elérje azt a formát, amire szükségünk van. Az arcszőrzetnek idő kell, hiszen nemcsak a hosszról van szó, hanem a megerősödésről, valamint a dússágról egyaránt. Egy szépen megnőtt szakállal azonban már mindenki könnyebben elboldogul, ápolás tekintetében legalábbis biztosan.

 

A köztes időben azonban türelmesnek kell lenni, így az elején nem biztos, hogy annyira jól fest majd a dolog, ahogy azt gondoljuk. Itt jön a képbe a türelem és az önuralom, ami sokszor megpróbáltatások elé helyez bennünket. Fontos azonban, hogy ebben az időszakban se várjunk a megfelelő szakállápolási termékek használatával, hiszen ezek segítenek abban, hogy a szőrzet megfelelően növekedjen, a bőr pedig ápolt legyen.

3. Ne maradjon el a szakállolaj!

A szakállolaj egy olyan termék, amire a növesztési időszakban is gondolni kell. A növekvő szőrzetet ugyanis hidratáltan kell tartani, hiszen ha ez elmarad, akkor a szakáll száraz, korpás, nem utolsó sorban töredezett lesz. Ami nemcsak kellemetlen, hanem egyben ciki is, ha valahol meg akarunk jelenni.

Bár azt gondolhatnánk, hogy ezekre a tünetekre szakállbalzsamra van szükség, nagyot tévedünk, ha azonnal elrohanunk beszerezni egyet, hogy azzal ápoljuk az arcunkat. A balzsam funkciója, hogy ápolja a szőrzetet, azonban amíg az nem elég hosszú, szinte felesleges használni, hiszen mélyre csak a szakállolaj képes eljutni. A legjobb azt reggelente alkalmazni, kikefelés után felvinni azt a bőrre, bemasszírozni a teljes felületre, hogy mindenhova bejusson. Este pedig elegendő meleg vízzel megmosni a szőrzetet, hiszen az olaj napközben felszívódik, így ott már ki tudta fejteni a remek hatását.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Mikor szükséges a cégérték meghatározása, és hogyan kerüljük el az ezzel járó problémákat?
Mikor szükséges a cégérték meghatározása, és hogyan kerüljük el az ezzel járó problémákat?
A cégérték meghatározása kulcsfontosságú lépés minden vállalkozás életében, hiszen ennek alapján formálódnak a stratégiák, befektetések és pénzügyi döntések. Az érték meghatározása komplex folyamat, amely számos területet érint. Ebben a cikkben részletezzük, milyen esetekben válhat szükségessé a cég értékének meghatározása, milyen veszélyekkel járhat a helytelenül meghatározott cégérték, és hogyan lehet ezeket elkerülni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.