4 hasznos kiegészítő, aminek minden lakásban ott a helye!

2021 / 09 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
4 hasznos kiegészítő, aminek minden lakásban ott a helye!
Manapság számtalan kütyüt és kiegészítőt szerezhetünk be otthonra; vannak, amelyek inkább csak porfogónak jók, mások viszont roppant hasznosak tudnak lenni. No persze e két kategóriát nem mindig egyszerű megkülönböztetni egymástól, de az alábbiaknak biztosan te is jó hasznát vennéd!

Fiókos mosógéptartó állvány

Egy apró méretű fürdőszoba bizony rengeteg bosszúságot tud okozni. Hisz nem elég, hogy alig van némi tér mozogni odabenn, még el kellene helyezni valahová például a tiszta törölközőket, tisztító-és mosószereket, öblítőt stb. Ha már tényleg szinte minden négyzetcentiméter foglalt, akkor szerezz be egy fiókos mosógéptartó állványt!

Ez a bútordarab több szempontból is praktikus: egyrészt a mosógép magasabban helyezkedik el, így nem kell olyan mélyre hajolnod, amikor bepakolod vagy kiszeded a ruhákat, másrészt a készülék alatt lesz egy tágas fiókod, amibe kedved szerint pakolhatsz. Harmadrészt pedig az állvány miatt a mosógép hangja kevésbé fog áthallatszani a padlón, aminek az alattad lakó szomszédok csak örülni fognak.

Vendégágy

A távolról érkező családtagokat és barátokat el kell szállásolni valahol, ha már meglátogattak, ez világos. De mit tegyél, ha nincs külön vendégszobád, sem kihúzható kanapéd? Nos, ilyenkor jó, ha lapul valamelyik szekrény mélyén egy praktikus felfújható vendégágy a Tok-Shop.hu kínálatából!

Az elektromos pumpa segítségével pár perc alatt kényelmes fekhelyet varázsolhatsz látogatóidnak, akiknek így nem kell a kényelmetlenül keskeny és rövid kanapén, vagy egy vékony szivacsmatracon, a földön tölteniük az éjszakát. Amikor pedig hazamennek, akkor csak leereszted és elpakolod. Ebben az állapotában ráadásul minimális helyet foglal.

Rádiós ébresztőóra

A legtöbben a telefonjuk ébreszőjére kelnek manapság, holott ez magában hordozza azt a “veszélyt”, hogy este az ágyban fekve későig nyomkodod a készüléket, és reggel ébredés után “csak pár percre felnézel a Facebookra”, aminek az a vége, hogy irgalmatlanul kapkodnod kell majd, mert elfecsérelted az időt.

Jobb tehát, ha az okostelefont száműzöd a hálószobából, no de akkor ki fog majd ébreszteni? Hát egy rádiós ébresztőóra! Ezek a készülékek szorították ki a piacról a klasszikus vekkereket, hiszen náluk sokkal modernebbek és sokoldalúbbak. A digitális kijelzőn sötétben is láthatod az időt (még egy ok, amiért nem kell magaddal vinned a mobilod az ágyba), és reggel nem muszáj kellemetlenül éles hangokra ébredned, hanem választhatsz egy szimpatikus rádiócsatornát, de egy pendrive vagy memóriakártya segítségével akár a saját kedvenc dalaidat is.

Kültéri fényfüzér

Akár kertes házban élsz, akár csak egy erkélyed van, egy kinti fényfüzérrel csodás hangulatvilágítást varázsolhatsz! Csak vezesd végig a korláton, a pavilon tetején vagy tekerd egy fa köré, és amint leszáll a sötétség, élvezd a lágy fényeket! A napelemes változatnak ráadásul áramforrásra sincs szüksége, így hosszabbítókkal meg elemekkel sem kell bajlódnod!

(Szponzorált tartalom)


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Síeléssel kapcsolatos tanácsok kezdőknek és újrakezdőknek
Síeléssel kapcsolatos tanácsok kezdőknek és újrakezdőknek
Amikor leesik az első hó, akkor a legtöbb sportrajongó a hegyek felé veszi az irányt, hogy a hóval fedett lankákon csússzanak alá. Ha kezdők vagyunk vagy egy éven keresztül a szekrényben pihent a sífelszerelésünk, akkor van pár tanács, melyet érdemes megfogadnunk, hogy biztosan élvezetes legyen a siklás minden pillanata.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.