4 trükk, hogy garantáltan emlékezetes legyen az este

2022 / 12 / 13 / Fizetett Hirdetés
#pr
4 trükk, hogy garantáltan emlékezetes legyen az este
A hálószobában történő eseményeket mindig lehet fokozni, mindig lehet tenni azért, hogy még intenzívebb élményeket élj meg a hitvesi ágyban, így akkor sem kell csüggedni, ha valamilyen oknál fogva nem feltétlenül éled meg a legjobban a szexuális aktusokat.

A női és a férfi test annyira különböző és annyira másként működik, hogy nem is érdemes összehasonlítani. Ebben a cikkünkben azzal foglalkozunk, hogyan lehet a nőknek olyan orgazmust átélniük, amelyet aztán napokig emlegetnek!

A női test legtitkosabb része

Talán nem titok, de a nők legnagyobb része nem tud elélvezni csupán a hüvely izgatásával, ezért aztán érdemes körülnézni a Szexaruhaz.hu Szexshop csiklóizgató szexjátékai között!

Mert igen nagy balgaság lenne kihagyni ezt az apró pici testrészt a játékból, miközben akkora örömöt képes szerezni a tulajdonosának, mint semmi más.

Persze ehhez mindenképpen fontos, hogy ismerd a saját testedet, hiszen ahogy minden nő, úgy minden csikló is más. Ha pedig te már tisztában vagy azzal, hogy mi és hogyan szerez neked örömet, akkor könnyebben rá fogod tudni vezetni a partneredet is arra, hogy azt adja neked, amire igazán vágysz.

Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy kizárólag a kezedre vagy az ujjaidra kellene alapozni a boldogságot, hiszen már megannyi szexuális segédeszközt feltaláltak annak érdekében, hogy minél intenzívebb gyönyört élhess át.

Hogyan fokozható az élmény?

Most összegyűjtöttünk neked négy olyan technikát is, amelyet alkalmazva garantáltan olyat fogsz tapasztalni, amit eddig még nem. De kezdjünk is bele, majd mással csigázod magad!

Talán a legalapvetőbb elem, hogy nemcsak simogatni lehet a csiklót, apróbb paskolással és nyomással még erőteljesebb izgalmakat okozhatsz magadnak. Érdemes időt szánni rá, és a testedet megismerve játszadozni, hogy minél profibban bánj vele.

Örök érvényű technika az orgazmus késleltetése, de itt is fontos az önismeret és az önuralom, hogy tudd, mikor kell visszafordulni. Ha kétszer-háromszor megállod, hogy ne lépj be a gyönyör birodalmába, garantáltan sokkal nagyobb élmény vár rád, amikor végre berúgod az ajtót!

Azért a csiklóizgató szexjátékokat se hagyd ki a számítából, hiszen kialakításuknak hála arra is képesek, hogy egyszerre izgassák a csiklódat, a hüvelyedet és a G-pontodat. És akkor még a léghullámos csiklóizgatókról nem is beszétünk.

Végezetül azt sem szabad elfelejteni, hogy négy kéz áll a rendelkezésetekre, így vegyetek fel bármilyen pózt is, egy kéz biztosan oda tud férni ehhez a nagyszerű testrészhez.

Nézz hát szét a Szexaruhaz.hu Szexshop webáruházban, és válassz kedvedre való csiklóizgatót!

Ismerd meg önmagad!

Számtalanszor említettük a cikkben is, de fontos útravalónak tartjuk: ahhoz, hogy partnereddel minél jobb élményekben legyen részed, fontos, hogy időt és energiát szánj arra is, hogy megtapasztald, neked mi okozza a legnagyobb örömet, ugyanis ez a boldog szexuális élet elengedhetetlen feltétele. Készen állsz egy kis önismereti kéjutazásra?

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A szempillafelrakáshoz elengedhetetlen applikációs termékek
A szempillafelrakáshoz elengedhetetlen applikációs termékek
Legyen szó bármely szakmáról, a gyors és hatékony munkavégzés nagymértékben befolyásolja a sikert. Ez a szépségiparra különösen igaz, hiszen a vendég nem ér rá órákon keresztül ücsörögni vagy feküdni a szolgáltatónál. A hatékony szempillaépítést számos applikációs termék teszi lehetővé, melyeket érdemes megismerni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.