5 tipp a karikagyűrű kiválasztásához

2022 / 12 / 22 / Fizetett Hirdetés
#pr
Nagyon sokan tanácstalanul nézegetik a karikagyűrűket, hiszen olyan hatalmas kínálattal találkoznak, amiből nem egyszerű kiválasztani azt az egyet, amit a továbbiakban egész életükben hordani fognak. A gyűrű kiválasztása egyrészt érzelmi dolog, másrészt viszont szakmai kompetenciákat is igényelhet. Ahhoz, hogy a gyűrűnk értékes, időtálló és tökéletes legyen, érdemes megszívlelni a cikkünkben leírt szempontokat.

Az időtállóság kérdése

Egyre többen ismerik fel azt, hogy a karikagyűrűt csak egyszer kell megvásárolni, és ezért az Ékszerpalota minőségi karikagyűrűit keresik. A hangsúly itt a minőségin van, vagyis azon, hogy ne egy vékony falú, gyenge darabot vásároljunk. Az arany tudvalevőleg egy puha fém, így használat közben könnyen deformálódik, esetleg egy nagyon vékony gyűrű el is pattanhat.

A karikagyűrűt egész további életünkben hordani fogjuk, ezért fontos szempont, hogy erős és időtálló legyen. Ehhez megfelelő falvastagság szükséges, ami soha ne legyen 1,4 mm-nél kevesebb.

A gyűrű színe

Lehetőségünk van sárgaarany, fehérarany és rozé szín közül választani, illetve egyre népszerűbbek a több színből álló ékszerek. Ezek nagyon látványosak és mutatósak. A szín eldöntéséhez azt kell figyelembe vennünk, hogy melyiket hordjuk szívesen, illetve általában milyen ékszereink vannak. A szín tehát kizárólag ízlés dolga.

Az ékszer felülete

Többféle felületkiképzésű karikagyűrűt találhatunk, van fényes, matt vagy szálhúzott. Mindegyik nagyon dekoratív, sőt, akár kombinálhatjuk is a különböző felületeket. A vésések feldobják az ékszert, így igazán egyedi hatású gyűrűket is létrehoznak. Ennél a kérdésnél szintén kizárólag az ízlésre hagyatkozhatunk, ugyanis a felület sérülékenysége a fenti három esetben is körülbelül azonos.

Legyenek-e benne kövek?

Ha azt szeretnénk, hogy a gyűrűnk klasszikus, visszafogott és bármilyen szituációban használható legyen, akkor választhatunk kő nélküli változatot, azonban sokan nagyon szeretik a drágaköveket, főleg a gyémántot, ami gyönyörű díszítést ad a karikagyűrűnek. A gyémánt mellett a színes kövek is nagyon népszerűek. A karikagyűrű női változatában fantasztikusan mutatnak a körberakott apró drágakövek.

Egyedi minták és díszítések

Ha azt szeretnénk, hogy gyűrűnk egyedi legyen, akkor kérhetünk különböző mintákat, véseteket a gyűrűnkbe, de teljesen egyedi gyűrű készíttetésekor lehetőségünk van a színek egyedi kombinálására, illetve a kövek elhelyezkedését is meghatározhatjuk. Az egyedi ékszerrel elérhetjük azt, hogy senki más nem visel a miénkhez hasonló gyűrűt.

Az egyedi gyűrűk esetében érdemes a végső gyűrű elkészítése előtt olcsóbb anyagból elkészíttetni az elképzelésünk alapján megtervezett ékszert, így kézbe foghatjuk, mielőtt a végső változat elkészül.

Bármilyen gyűrűt is választunk, akár egyedit, akár az ékszerboltok pultjából vagy a webáruházak oldaláról választjuk ki az igazit, ha a fenti szempontokat figyelembe vesszük, akkor időtálló ékszert húzhatunk magunk és párunk ujjára.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Melyik páramentesítőt válasszuk az autóhoz?
Melyik páramentesítőt válasszuk az autóhoz?
Az autóápolás ma már egyszerűen elvégezhető a különböző hatékony termékeknek köszönhetően. Sokszor olyan, elsőre apróságnak tűnő műveletekre is oda kell figyelni, mint a páramentesítés. Nem szabad róla elfeledkezni, mivel igazán kellemetlen tud lenni, amikor a pára miatt nem látunk ki megfelelően az ablakon.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.