A digitális névjegykártyák tárháza

2022 / 11 / 22 / Fizetett Hirdetés
#pr
A digitális névjegykártyák tárháza
Amennyiben digitális névjegyre esik a választásunk, abban az esetben is számos kialakítás, illetve design közül válogathatunk. Így az online névjegykártyánkat is tetszőlegesen, ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor mindenképpen tarts velünk!

Egyszerű, de nagyszerű

Ha az egyszerű design híve vagy, akkor az NFC névjegyek esetében is megtalálod a számításaidat. Hiszen lehetőséged van olyan változat beszerzésére, amely letisztult, egyszínű kialakítással rendelkezik, és csak a neved szerepel rajta.

Ha az elegáns, visszafogott üzleti megjelenés híve vagy, akkor ezt a megoldást neked találták ki. Hiszen vannak olyan szférák, ahol nem a névjegy megjelenése számít, hanem sokkal inkább a benne szereplő információk. Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen kivitelezések közül tudsz válogatni, nézz körül a CardInMove oldalán!

Természetesen az összes variáció képes kommunikálni Android, illetve iOS rendszerrel futó készülékekkel is, így ezt semmiképpen nem befolyásolja a megjelenés. Ennek hatására akármilyen telefonja is legyen a partnerednek, biztosan át fogod tudni adni magadról az információkat, ha az rendelkezik NFC chippel.

Ezek a változatok műanyagból készülnek, így olyan lesz a megjelenésük, akárcsak egy bankkártyáé. Így könnyedén tárolhatod majd az igazolványtartódban vagy a pénztárcádban, és mindig kéznél lesz.

A környezettudatosság jegyében

Ha kiemelkedően fontos számodra a környezetvédelem, és ezt az online névjegyeden keresztül is szeretnéd prezentálni, akkor a fából készült változat lesz a neked való. Ennek anyaga, illetve színe is natúr fa, így természetes megjelenést biztosít.

Ettől függetlenül meglehetősen elegáns is, így bátran alkalmazhatod majd az üzleti élet minden területén. A mai világban a környezettudatosság és Földünk megóvása kiemelt jelentőséggel bír, így ha kifelé is ezt a gondolkodásmódot prezentálod, akkor jó eséllyel szerezhetsz hasznos kapcsolódási pontokat.

Ez pedig elősegíthet minket abban is, hogy jó első benyomást keltsünk magunkról. Egy találkozó alkalmával pedig ez szinte a legfontosabb lépés, hiszen miután kialakult egy kép rólunk a partnerünkben, utána mindent ehhez az élményhez fog hasonlítani.

Így mindenképpen fordítsunk figyelmet névjegykártyánk megjelenésére is a sajátunk mellett, hiszen olykor ezen apró részleteken múlhat a siker.

Tematikus megjelenés

Ha az egyszerű digitális névjegyeket túlságosan unalmasnak találjuk, akkor sem kell lemondanunk az alkalmazásukról. Léteznek ugyanis olyan tematikus variációk melyekre különféle képi elemeket helyeznek el a gyártás során. Így alkalmazhatunk olyan esztétikai megjelenést, amely reprezentál minket vagy a vállalkozásunkat.

Reméljük, hogy kellő betekintést tudtunk adni számodra az okos névjegykártyák megjelenési lehetőségeiről. Ennek segítségével talán te is ki fogod tudni választani, hogy melyik megoldás passzol hozzád a leginkább. Ne feledd, hogy a digitális névjegyek alkalmazásával utcahossznyi előnyre tehetsz szert az üzleti életben!

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.