A gésagolyók megfelelő használata: ezekre a dolgokra érdemes törekedni

2023 / 11 / 15 / Fizetett Hirdetés
#pr
A gésagolyók megfelelő használata: ezekre a dolgokra érdemes törekedni
A gésagolyók régóta használt örömszerző eszközök. A népszerűségük az utóbbi időben látványosan megugrott, főleg amióta megjelentek az első erotikus romantikus könyvek. A történetük azonban az i.sz. 500-as évekre vezethető vissza, akkor jelentek meg ugyanis először az ehhez hasonló eszközök. A kicsi és súlyozott golyókból álló kellék a hüvelybe helyezésre való, ahol aztán élvezetet okoz. Persze a használata ennél sokkal többől áll.

Ebben a cikkben a gésagolyók megfelelő alkalmazásáról lesz szó részletesebben.

Mi a gésagolyó, és miért szeretjük?

A Szeresdmagad.hu gésagolyói olyan eszközök, amiket a női hüvelybe helyezhetünk fel. A páros darabokat egy karakterlánc köti össze. Előfordulhat azonban, hogy maga a zsinór hosszabban lelóg, ezzel segítve az eltávolításukat. Rengeteg fajtájuk akad, hiszen különböző súlyban és méretben kaphatóak, nem beszélve az anyaghasználatról, ami kapcsán szintén nincsen megkötés. Léteznek fémből, üvegből, illetve műanyagból és szilikonból gyártott típusok egyaránt.

A gésagolyókat sokan Kegel-golyónak nevezik. Lényegében azonban az emberek erotikus játékára találták ki, kiváló megoldás maszturbációs segédeszközként, illetve a medencefenék izmainak erősítésére. Ennek kapcsán fontos megjegyezni, hogy az erős medencefenék izmok sokkal jobbá tehetik az együttlétet a hölgyek és persze a párjuk számára. Minél erősebb a medence, annál erősebben képes szorítani, ami tovább fokozhatja az élvezeteket.

Az öregedés, a szülés, illetve a súlygyarapodás viszont gyengítheti ezeket az izmokat, ami végül inkontinenciát eredményezhet. Fontos tehát folyamatosan edzeni ezeket a gátizmokat, hiszen így idejében megelőzhetjük az esetleges problémákat.

A gésagolyók használata együttlétek során

Az erotikus játékszerek természetesen használhatóak önmagukban, de kiváló megoldás vibrátorral együtt is. Általában a nők helyezik fel, majd szükség esetén kicsit mozgatják azt, miközben a vibrátorral igazítják a klitorisz körüli részt. Mindez nem azt jelenti, hogy szex közben ne lehetne hasznos eszköz, hiszen ahogy a vibrátorral, úgy az urak nemi szervével is elérhetjük ezt az eredményt.

Mit érdemes tudni a biztonságos használatról?

A gésagolyókat egyszerre maximum négy órán át szabad használni. Ezenkívül nem alkalmasak terhesség alatt, valamint szülés utáni lábadozásnál sem. Emellett nagyon fontos, hogy minden használat előtt és után tisztítsuk meg, így biztosítva a fertőzések elkerülését. A szexuális segédeszköz tisztítása létfontosságú az egészségünk szempontjából. A legjobb antibakteriális szappant és sima vizet használni ehhez. Ha viszont a golyó szilikon, esetleg rozsdamentes acél, akkor akár még mosogatógépbe is tehetjük.

 

Amennyiben szükségét érezzük, nyugodtan használjunk a felhelyezéshez síkosítót. Ne feledjük, hogy amennyiben szilikonos gésagolyóra esik a választásunk, akkor mindenképpen vízbázisú síkosítót kenjünk rá.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Jó néhányan úgy használják a felhő alapú tárhelyeket, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan miért is hasznos számukra. A cikkben annak járunk utána, hogy mire jó a felhőszolgáltatás és milyen típusai vannak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.