A különböző típusú kádak bemutatása

2024 / 02 / 20 / Fizetett Hirdetés
#pr
A különböző típusú kádak bemutatása
Amikor a fürdőszobánk kialakítása, berendezése kerül napirendre, akkor az egyik legfontosabb kérdés, amit meg kell válaszolnunk a következő: zuhanyzót vagy kádat szeretnénk használni? Persze szerencsés esetben, ha van elegendő alapterület hozzá, akkor akár mindkettő kialakításra kerülhet.

Bárhogy is legyen, a kád esetében többféle opció közül is választhatunk attól függően, hogy milyen igényeink vannak, illetve hogy a fürdőszobánk mit “enged meg”. Elég csak megtekinteni a Global Viva Market fürdőkád kínálatát, és máris elénk tárulnak a választási lehetőségek.

 

Alapvetően három típusú kád közül választhatjuk ki a nekünk leginkább megfelelőt: elérhető egyenes, aszimmetrikus és sarok kialakítású. Melyiknek milyen sajátos jellemzői vannak? Mikor és miért érdemes őket választani? Mai cikkünkben pontosan erről lesz szó.

 

Egyenes kád

 

Mondhatni az egyenes kád képviseli a hagyományos megoldást, amikor a kád teljes egészében egyenes vonalvezetésű, és minden oldalán azonos szélességű. Tehát szimmetrikus, egyik oldala sem szélesedik ki, és nincs íves része sem.

 

Ezeket a típusú kádakat valamelyik falfelület mellé tudjuk elhelyezni, két vagy akár három fal is határolhatja őket attól függően, hogy mekkora alapterülettel rendelkezik a fürdőszobánk. Akár az egészen kicsi fürdőkbe is ideális választás lehet, hiszen a többi kádfajtához képest kisebb helyet foglalnak.

 

Aszimmetrikus kád

 

A fent említett típusok mellett találhatunk aszimmetrikus kádakat is, amik egyenes és íves vonalvezetéssel is készülhetnek. Jellegzetességük, hogy valamelyik oldalukon kiszélesednek vagy jobban, illetve kevésbé íveltek, mint a másikon. Ezek jellemzően nagyobbak, ezáltal több helyet biztosítanak a fürdéshez, de pont emiatt nagyobb térre van szükség az elhelyezéshez.

Sarokkád

 

Végül, de nem utolsósorban pedig ott vannak a sarokkádak is, mind közül ezek a legnagyobbak, sok esetben nemcsak fekvő-, hanem ülőrésszel is rendelkeznek, így többféle pozíciót is felvehetünk bennük.

 

Jellegzetességük az ívelt vonalvezetés, ami szimmetrikus mindkét oldalon. Ezt a típusú kádat a nagyobb alapterülettel rendelkező fürdőszobákban célszerű elhelyezni, ugyanis megkívánja, hogy közvetlenül mellette semmilyen bútor ne legyen. Sokkal szebben mutat “levegős” térben, ahol a szokásosnál nagyobb távolságokra vannak egymástól a berendezési tárgyak.

 

A kialakítás mellett a minőség is fontos

 

Sokak számára nem is kérdés, hogy szeretnének-e kialakítani a fürdőszobájukban egy kádat, mert a válasz egyértelműen az, hogy igen. Ha mi is közéjük tartozunk, akkor először is el kell döntenünk, hogy milyen típusú kádat akarunk beépíteni, ezzel kapcsolatban ugyanis többféle opció is a rendelkezésünkre áll.

 

Ne hamarkodjuk el a választást, és bármelyik mellett is tesszük le a voksunkat, megbízható webáruház magas minőségű termékeiből vásároljunk!

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Jó néhányan úgy használják a felhő alapú tárhelyeket, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan miért is hasznos számukra. A cikkben annak járunk utána, hogy mire jó a felhőszolgáltatás és milyen típusai vannak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.