A kültéri rendezvények 7 legideálisabb reklámeszköze

2022 / 05 / 17 / Fizetett Hirdetés
#pr
A kültéri rendezvények 7 legideálisabb reklámeszköze
Elérkezett a kültéri rendezvények ideje, itt az idő elgondolkodni azon, milyen reklámeszközökkel érdemes kitelepülni a szabadtéri eseményekre, a számos megoldás közül melyik, milyen helyen működhet.

Szabadtéren egészen más kihívásokkal szükséges szembenézni, mint beltéren, hiszen kültéren az időjárás megpróbáltatásait is bírnia kell a különféle reklámeszközöknek. A speciális kritériumoknak megfelelő modellek ideális megoldást jelentenek minden helyszínre, minden időjárási körülmények között.

A kültéri reklámeszközök - a választás szempontjai

A legfontosabb kritérium talán az időjárás viszontagságaival szembeni megfelelőség, vagyis a kültéri eszközök legyenek vízállóak, jól viseljék a szeles időjárást, ezenfelül legyenek praktikusak, könnyen összeszerelhetőek és szállíthatóak.

Tökéletes reklámeszközök szabadtérre

A kültéri eszközök akkor megfelelőek, ha jól láthatóak, és segítségükkel ki tud tűnni a tömegből, legyen szó egy szabadban vagy egy csarnokban megrendezett eseményről.

Ideális kültéri eszközök:

  • Banner állványok

Megfelelő méretű és több szögből is jól látható reklámfelületet biztosítanak. Kültérre kétféle banner állvány használható, a kisebb, vízzel tölthető talppal rendelkező állvány és a nagyobb felületű kültéri roll-up.

A banner állvány összeszerelése gyerekjáték, a reklámhordozó molinó kifeszítése rá szintén egyszerű, könnyen cserélhető, így nem igényel dekoratőrt. A szállítás a hozzá tartozó hordtáskában nehézség nélkül megoldható.

A lecövekelhető kültéri roll-up nagyobb, kétoldalas reklámfelületet biztosít, a nyomat felülete UV- és vízálló. Szállítása hordtáskában megoldott.

  • Strandzászlók

Meghatározó reklámeszközök kültéren, hiszen a zászlóanyag UV- és vízálló. Könnyen összeállítható, feszesen tartja a reklámfelületet. Csepp, uszony és téglalap alakú megoldással is készíthetők. 180-490 cm magasságig többféle méretben rendelhetők. Rögzítésük többféle felületre különböző módokon lehetséges.

  • Kínálópultok

Kültéren a vízálló változatai használhatók. Könnyű szerkezetük miatt a lesúlyozásuk fontos, szélben nem használhatók.

  • Megállítótáblák

Az üzletek előtti területek tipikus, költséghatékony megoldást kínáló, összecsukható reklámeszközei.

  • Molinók

Kerítésre, egyéb stabil szerkezetre szerelhetők. A gyártási méret szabadon választható. Tekercselve egyszerűen szállíthatók, többször is felhasználhatók.

  • Reklámsátrak

A szabadban a munkatársak eső és napsütés elleni védelmét szolgálják. Teljes felületük nyomtatható, a cég arculatára szabható. Könnyű szerkezetűek, pillanatok alatt összererelhetőek, sorolhatók.

  • Rendezvénybútorok

Fogadások, étkezéssel összekötött rendezvények esetén kitűnő megoldás egy mobil rendezvény bútor. A Reklámeszköz.hu rendezvény bútorai vízálló kivitelűek, könnyen összecsukhatóak, különböző színű huzatokkal rendelhetőek. Kifejezetten kültéri felhasználásra készülnek, így vízállóak, minőségi műanyag és acél alkatrészekből készülnek.

A kültéri reklámeszközök széles választéka áll rendelkezésére igényeinek megfelelően.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Segítség az arctisztító kiválasztásához
Segítség az arctisztító kiválasztásához
Beszerezted magadnak a legdrágább kozmetikai termékeket, de a vonalak és az apró ráncocskák egyszerűen nem akarnak eltűnni az arcodról? Nos, ennek egy banálisan egyszerű oka lehet: nem fordítasz kellő figyelmet az alapos arctisztításra.  
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.