A legjobb kamionos filmek, amiket feltétlenül látnod kell

2021 / 10 / 13 / Fizetett Hirdetés
#pr
A legjobb kamionos filmek, amiket feltétlenül látnod kell
Hosszú volt az út? Itt az ideje, hogy előkapd a pattogatott kukoricát és a sört, és megnézz egy szuper filmet! Persze maradjunk a kamionos témakörnél. Bármennyire is utálod beismerni, azért valld be, a fuvarozás meglehetősen monoton, miközben haladsz az úton. Ezért a következő pihenőhelyen egy DVD bepattintása vagy a Netflixre való ráhangolódás tökéletes módja lehet egy relaxáló és egyben szórakoztató időtöltésnek. A Soforallasok.com kiválasztotta neked minden idők legjobb kamionos filmjeinek listáját, szemezgess kedvedre, és szórakozz jól!
  1. Joy Ride (2001)

A lista első helyén a Joy Ride szerepel. Ebben a thrillerben egy buta kis viccel indul be az egész történet! Lewis (Paul Walker) Vennáért (Leelee Sobieski), a barátnőjéért indul egy régi verdával, és útközben felveszi bátyját, Fullert (Steve Zahn) is, aki épp akkor szabadul a börtönből. Talán ez az első hiba, amit elkövet. A nyughatatlan tesó ugyanis a CB-rádión elsütött durva poénokkal próbálja elűzni a hosszú út unalmát. A legjobban sikerült tréfája pedig az, amikor egy kamionost lányhangon felcukkol, és randevút ad neki egy út menti motelben, aki egy cseppet sem veszi humorral a történetet, sőt.

  1. Big Rig (2008)

A lista második filmje valójában egy dokumentumfilm, ami tulajdonképpen eltérő logisztikai projektek sofőrjeinek életét követi nyomon. Doug Pray filmrendező csatlakozik egy maroknyi kamionoshoz, akik mindennapi munkájukat végzik. Az utazás során lefolytatott interjúk nagyon őszinték, és bepillantást engednek az utazó életmódba. Ez a film tökéletes alternatívát kínál a fuvarozási szférán kívüli személyek számára, hogy megérthessék, vajon milyen az élet az utakon.

  1. Maximum Overdrive (1986)

Óriási Stephen King rajongóként ez az abszolút személyes kedvencem a kamionos filmek porondján. Mi lehet szórakoztatóbb, mint lesni ezeket a hatalmas monstrumokat, amint megpróbálják lekaszabolni a föld utolsó lakóit. Emilio Estevez remek főszereplőt alakít, és ez nem csak az abszurd nevetésekben nyilvánul meg, hanem az akció és a kaland tökéletes elegye is remek filmmé avanzsálja.

  1. Smokey és a bandita (1977)

Ez egy örök klasszikus! Bandita az országutak féktelen csibésze, aki legjobb haverjával, Cledusszal elvállalja egy illegális sörszállítmány fuvarját. Cledus vezeti a kamiont a rakománnyal, míg Bandita egy fekete Pontiac Trans Ammel kíséri, aki szimpatizánsai segítségével próbál biztonságos, vagyis rendőrmentes utat találni, hogy az áruval időben célba érkezzenek. A misszió akkor indul be, amikor valahogy a kocsiba kerül Carrie, a szökött menyasszony, akinek a seriff fiával kellett volna frigyre lépnie. Ez a kultuszfilm, Burt Reynolds közreműködésével, az év második legnagyobb bevételt hozó filmjévé vált, és filmtörténeti remekmű kaliberével számos más kamionos film előtt nyitotta meg az utat.

  1. Országúti bunyós (1977)

Chuck Norris első főszerepe. Ez egy másik klasszikus. JD, a kamionos nyugodtan éli a sofőrök eseménydús életét. Hatalmas steakeket fogyaszt, vedeli a kávét és szkanderben verhetetlen. A kamionosok körében híre van Texas Citynek, ahol a helyi bíró és a rendőrség karöltve fosztogatják az arra járókat. Amikor JD öccse először ül 18 kerekű volánja mögé, első útja véletlenül éppen a hírhedt városba vezet. Miután napokig nem jelentkezik, JD elindul, hogy a nyomára akadjon. Ha még nem láttad ezt a filmet, sok hatalmas fúrótoronyra, sörre és bomba ütésekre számíthatsz.

  1. Konvoj (1978)

Talán ez az a film, amit a legtöbben az első számú kamionos filmnek választottak. Valójában a Konvojról még mindig úgy beszélnek, mint a fuvarozói közösség legpontosabb ábrázolásáról. A Kris Kristofferson főszereplésével készült film a kamionosok konvoját követi, akik fellázadnak az „Ember” ellen, és megmutatják a lojalitás attitűdjét. A filmet a népszerű CW McCall dallam inspirálta ugyanezzel a címmel.

  1. Fekete kutya (1998)

A kilencvenes évek végén debütált thriller egy másik nagy színészlegenda főszereplésével készült, sajnos őt is túl korán magukhoz szólították az égiek. Patrick Swayze kamionost alakít, aki zsarolás áldozataként kerül bele illegális fegyverek csempészetébe. Lángoló fegyverek és gumiégetés, Swayze erőszakos menetet nyom a keleti parton.

Melyik mellett döntesz? Esetleg előtte néznél pár remek sofőrállás lehetőséget? Ismered a filmajánlóként is jól funkcionáló Soforallasok.com oldalt? Ez Magyarország legújabb sofőrállás portálja. 2021 augusztusában debütált, és a legjobb hír, hogy roppant egyszerűen, mindössze pár kattintással, regisztráció és egyéb felesleges sallang nélkül lehet sofőr állás hirdetést feltölteni, és ezekre jelentkezni is. Modern letisztult, felhasználóbarát felület, ahol pontosan tudják, hogy sem időd, sem kedved nincs a haszontalan körökhöz. A cél az egyszerűség és gyorsaság, de persze a díjmentesség sem mellékes. Csekkold a film előtt!

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Mikor szükséges a cégérték meghatározása, és hogyan kerüljük el az ezzel járó problémákat?
Mikor szükséges a cégérték meghatározása, és hogyan kerüljük el az ezzel járó problémákat?
A cégérték meghatározása kulcsfontosságú lépés minden vállalkozás életében, hiszen ennek alapján formálódnak a stratégiák, befektetések és pénzügyi döntések. Az érték meghatározása komplex folyamat, amely számos területet érint. Ebben a cikkben részletezzük, milyen esetekben válhat szükségessé a cég értékének meghatározása, milyen veszélyekkel járhat a helytelenül meghatározott cégérték, és hogyan lehet ezeket elkerülni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.