A legnépszerűbb eljegyzésigyűrű-típusok

2021 / 02 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
A legnépszerűbb eljegyzésigyűrű-típusok
Bármilyen hihetetlen, nem kell túlságosan bonyolult dolgokra asszociálni a cím elolvasása után, hiszen alapvetően kétféle főbb típus van, az egyköves és a többköves eljegyzési gyűrű. De vajon ezen belül miket különítünk el, hogy mégis olyan nehéz a választás?

Válasszunk a személyiséghez

Eljegyzési gyűrű választásakor milyen esetben a menyasszony személyiségét és stílusát kell figyelembe venni, hiszen nagyon fontos, hogy illeszkedjen a mindennapokhoz az ékszer. Tehát ha inkább a sárgaaranyat preferálja, akkor abba az irányba kell elindulni, de ha inkább a fehérrel van jó barátságban, akkor azt az árnyalatot kell követni. Inkább rosegold ékszereket hord többnyire? Semmi akadálya, hiszen ma már egyre inkább teret hódít ez a különleges szín.

Stílusok és gyűrűk

Klasszikusan elegáns eljegyzési gyűrűt akkor érdemes választani, ha inkább a sárgaarany a befutó. Ennél a típusnál a központi, hangsúlyos követ több apró veszi körbe, amitől igazán szikrázó lesz a végeredmény. A központi kő színe általában nem a hagyományos fehér, hanem inkább a pezsgőszín felé tér el. Tökéletes megoldás a feltűnést kedvelő menyasszonyoknak.

A bájosan természetesnek ható eljegyzési gyűrűre tökéletesen igaz, hogy egyszerű, de nagyszerű. Ezek tényleg ék-szerek, azaz kiemelik viselőjük természetes szépségét, de nem ragyogják túl azt. Nem hivalkodók, hanem diszkréten mutatós darabok, melyeken inkább az egyszerű, könnyed vonalvezetés látszik. Telitalálat romantikus és a hivalkodást kerülő menyasszonyoknak.

A csábítóan titokzatos darabok kecses vonalvezetésűek, kövek szempontjából pedig megismételhetetlenek, hiszen pont azzal hívják fel magukra a figyelmet, hogy különlegesek, de nem hivalkodóak. Nem tartoznak a hagyományos gyűrűk közé, így kifejezetten egyediek lehetnek, ha jól vannak megválasztva.

A dinamikusan modern eljegyzési gyűrűk alapvetően a fekete és a fehér gyémántok kontrasztjára épül, hiszen roppant messze állnak a hagyományos daraboktól. A vonalvezetés merész vagy ép szögletes, azaz minden benne van, amitől igazán mai lesz. A hagyománytisztelő és visszahúzódó hölgyeknek nem való, így inkább kerüld ezt a típust, ha a kedvesed visszafogott stílusú.

Végül pedig a művészi jellegű gyűrűk, amik bátran használják a rosegold és akár az arany több színének kombinációját. Kövek tekintetében sem a szokványosak, de ettől függetlenül finoman, művészien készített darabok.

Ha még több szépséges eljegyzési gyűrűre vagy kíváncsi, akkor keresd az Ékszerpalota webáruházat, ahol ékszerek igazi tárházát találhatod. Karikagyűrűk, menyasszonyi ékszerek, sőt különféle arany és ezüst ékszerek várják, hogy megtaláld őket!

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Hogyan segíthet egy marketingügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?
Hogyan segíthet egy marketingügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?

A tartalomgyártás nem csak a keresőoptimalizálás egyik legfontosabb eleme, de egy alaposan megtervezett marketingstratégia alapja is. Manapság nincs olyan vállalkozás, amely megengedhetné magának, hogy ne fordítson energiát a minőségi tartalomstratégia tervezésére.

Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.