A legtrendibb konyhabútorok

2022 / 04 / 11 / Fizetett Hirdetés
#pr
A legtrendibb konyhabútorok
Álmaink konyháját mindannyian máshogy képzeljük el. Más-más szempontok fontosak, egyesek a praktikumra helyeznek nagyobb hangsúlyt, mások pedig az egységes összhangot kedvelik. Adunk némi inspirációt, hogy milyen is egy ideális és trendi konyha!

Maximális helykihasználás

A legtöbb eszköz tárolásának díját szinte minden bizonnyal a konyha nyeri meg. A sok-sok ajtó és fiókos elem mögött több száz kisebb-nagyobb kiegészítő, edény, evőeszköz és robotgép várja, hogy szükség legyen rájuk.

Éppen ezért konyhabútor választásánál fontos szempont az, hogy mindennek meglegyen a méltó helye. Ez elméleti szinten nem hangozhat túl bonyolultnak, azonban valóságos tetris-harcok folyhatnak, ha a legnagyobb edények nem férnek be a szekrényekbe.

Ezt elkerülve keressük meg a legnagyobb tárgyat, amelyet tárolunk a konyhában, és mérjük le. Így biztosan tudni fogjuk, hogy ha törik, ha szakad, megszabadulhatunk tőle a tekintetben, hogy nem lesz látható helyen.

Aztán érdemes változatos, variálható fiókos elemeket, ajtós szekrényeket, sarokszekrényeket is beszerezni. Így megbizonyosodhatunk arról, hogy mindenféle méretű és funkciót betöltő eszköznek és kiegészítőnek meglesz a dedikált helye.

Letisztultság, modern hangulat

Bármilyen praktikus is egy konyha, elengedhetetlen, hogy a szemünk számára is tetszetős legyen, ne csak a kezeink alá dolgozzon. Határozzuk meg, milyen stílust képzelünk el színek és anyag tekintetében, ez jó kiindulópont lehet a konyhabútor választásánál.

A klasszikus, visszafogott stílus kedvelői számára a magasfényű fehér vagy krémszínű konyhák lehetnek ideálisak. Kisebb otthonokba, ahol a helyiség is apró, érdemes világosabb színeket alkalmazni, amelyek optikailag megnövelik a teret.

Amennyiben pedig modern stílusú lakással rendelkezünk, és több hely áll rendelkezésünkre, egy letisztult fekete konyhabútorral a KonyhaMax.hu-tól nem lőhetünk mellé. A fekete szín legnagyobb előnye az erős kontraszt, szinte bármilyen burkolatot, csempét, kiegészítőket választhatunk hozzá, tökéletes összhangban lesznek. A takarítást is leegyszerűsíti, hiszen kevésbé látszanak meg rajta a különböző szennyeződések. A konyhai gépek pedig jellemzően fekete vagy szürke színűek, ezért ha ilyet vásárolunk, szinte teljesen egybeolvad majd a konyhabútorral.

Konyhabútor összeállítása

Mivel más-más paraméterekkel rendelkezik minden konyha, és az igények is változóak, ezért jó, ha van választási lehetőségünk az elemeket illetően. Ha összeválogatjuk a tárolóegységeket, biztosan olyan végeredményt kapunk, amilyet megálmodtunk.

Amennyiben az egységesség a fontos, és minél kevesebb energiát fordítanánk a bútor kiválasztására, érdemes komplett garnitúrát beszerezni. Ez minden szükséges elemet tartalmaz, és igazán lenyűgöző, harmonikus végeredményt kaphatunk általa.

A KonyhaMax.hu-nál összeállíthatod álmaid konyháját, akármilyen színt, stílust vagy anyagot is képzelsz el, garantáltan megtalálod a számodra leginkább tetszőt!

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Jó néhányan úgy használják a felhő alapú tárhelyeket, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan miért is hasznos számukra. A cikkben annak járunk utána, hogy mire jó a felhőszolgáltatás és milyen típusai vannak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.