A maximális élvezet elérése

2022 / 07 / 15 / Fizetett Hirdetés
#pr
A maximális élvezet elérése
Tudtad, hogy van egy olyan női szerv, amely semmi más célt nem szolgál, mint az örömszerzést? Bizony létezik, és nem is akármilyen tulajdonságokkal bír. Valószínűleg már sejted, hogy a csiklóról van szó. Az alábbiakban bemutatunk néhány olyan módszert, amelyekkel még intenzívebb élményeket szerezhetsz a gyönyör kapujában!

Ezért egyedülálló a csikló

A csiklóban mintegy 8000 idegvégződés található, amelynek köszönhetően egészen különleges adottságokkal bír. Másrészt egy tanulmány szerint a hüvelyi orgazmus átélésére kizárólag a nők harmada képes, míg csiklóorgazmusra szinte mindenki.

Kézzel, nyelvvel vagy más eszközökkel izgatva páratlan élményeket okozhat. Nem véletlen, hogy a Vágyaim.hu webshopban kapható szextársasjátékok szinte mindegyike tartalmaz olyan feladatokat, amelyek a csikló izgatásával állnak összefüggésben.

Stimuláció különböző módszerekkel

Mikor akár önállóan, akár pedig a partnered által valósul meg a csikló izgatása, a vér a csiklóba és a kisajkakba áramlik, ami elképesztő érzéssel párosul. Innen pedig már csak egy apró lépés egy lábujjgörbítő orgazmus. Jöjjön most néhány módszer, amelyekkel ezt elérheted!

 

  • Kézimunka

 

Szó szerint a legkézenfekvőbb az, hogyha az ujjakkal történik meg a csikló izgatása. Miután megtaláltad ezt az érzékeny kis pontot, a saját igényeidre szabva dönthetsz amellett, hogy gyengébb vagy erősebb nyomást, gyors vagy lassú mozgásokat alkalmazol-e, illetve egy vagy több ujjadat használod-e.

 

  •  Nyelviskola odalent is

 

Különböző nyelveket ismerni és tudni mindenképpen előny, pláne akkor, ha délen veted be a tudást. Orális kényeztetéssel hamar a csúcsra juthatsz, nem véletlenül imádják a hölgyek is legalább annyira ezt a fajta örömszerzési formát, mint a férfiak. Egy kis nyalintás, egy kis szívás, és a hatás garantáltan nem marad el.

 

  • 2 az 1-ben

 

Miért ne próbálhatnád ki a kettőt együtt? Ezt természetesen nem fogod tudni egyedül kivitelezni, a párodra is szükség lesz a művelethez. Ha a párod a nyelvével és az ujjaival is izgat egyszerre, egetrengető élményben lesz részed. Mi lenne, ha az ujjával és a nyelvével egyszerre dolgozna? Eláruljuk: korábban soha nem érzett orgazmus! Kár lenne kihagyni, próbáld ki mielőbb!

Csiklóizgatás vibrátorral

Ma már vannak kifejezetten a csikló izgatására szolgáló vibrátorok, amelyek változatos méretben, formában és funkciókkal felszerelve várják, hogy elképesztő magasságokba repítsenek. A modernebb típusoknál a rezgésminta és a rezgéserősség is programozható, így a használatuk valóban olyan hatást kelt, mintha egy hús-vér emberrel lennél együtt.

Azok számára, akik nem kívánják a közvetlen stimulációt, jól jöhet egy léghullámos csiklóizgató, amely finoman izgatja a kérdéses területet. Akárhogy is, a lehetőségek tárháza végtelen, egyénileg kell meghatározni a számodra legmegfelelőbb módszert.

(Szponzorált tartalom)

 


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Ki ne szeretné a csinos blúzokat, pláne mivel kiváló hétköznapi viseletek, ugyanakkor a jeles alkalmakkor is remek választások, ha az elegáns megjelenés a célunk. De vajon tudjuk-e, hogy milyen anyagokat érdemes beszerezni, ha magunk szeretnénk stílusos blúzokat készíteni?
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.