A növény, ami már a legelső lépésnél is rengeteg kérdést vet fel

2023 / 09 / 01 / Fizetett Hirdetés
#pr
A növény, ami már a legelső lépésnél is rengeteg kérdést vet fel
Amióta elterjedt itthon a CBD használata, azóta talán egy kicsivel többet tudnak az emberek a kender termesztéséről is. Nem is csoda, hiszen a CBD-tartalmú termékeket gyártó vállalkozások folyamatosan hirdetik, hogy náluk laboratóriumi körülmények között neveldőnek a kenderpalánták. Sőt, sokan akár bepillantást is engednek a kulisszák mögé, ahol jól lehet látni, valóban mennyire mesterséges körülmények kellenek ahhoz, hogy a kendert sikeresen termesszék.

Így még azok is némiképp hezitálnak, akik kedvet kaptak a termesztéshez, és még az országuk törvényeibe sem ütközik a kendertermesztés. Mert ahogy elérnek az első lépéshez, már egy csomó kérdés ömlik a nyakukba!

Milyen termesztőközeget válasszunk?

Az első és legfontosabb lépés a Growislandnél kapható termesztőközegek kiválasztása lesz, vagyis tudnod kell, hogy mibe is szeretnéd elültetni a növényedet.

Szerencsére bőven van választék, így a magokhoz és a palántákhoz hasonlóan itt is több opció közül választhatsz.

Akadnak teljesen hétköznapi megoldások, de persze az extrém termőközegek sem ritkák. Így aztán te döntöd el, hogy növényi talaj, kőzetgyapot, agyaggranulátum, kókuszdió növény rostja vagy éppen a perlit lesz az, ahova ülteted majd a növényeidet.

Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya egyaránt, éppen ezért tanácsos alaposan utánaolvasni a fontosabb információknak.

Kezdő vagy? Mutatjuk, mivel könnyítheted meg a dolgodat!

Ugyanakkor ha kezdő termesztő vagy, akkor azt javasoljuk, ragadj meg minden olyan lehetőséget, amelyet a Growisland kínál neked.

Ilyen többek között a termesztő szett, ahol egy csomagban meg tudsz vásárolni mindent, ami szükséges a termesztéshez.

Hasonló segítség az automatizált mag is, amely igazi túlélő, szó szerint a jég hátán is megél, és virágzik!

És persze a termesztőközegek tekintetében is van kezdőbarát javaslat. Ez pedig nem más, mint a közepes föld.

Ez ugyanis sokkal nagyobb segítségedre lesz akkor, amikor épp elfelejtesz valamilyen ápolási teendőt a növényeddel kapcsolatban. Ha ez még nem lenne elég, akkor fontos hangsúlyozni, hogy ennél a típusú földnél sokkal kevesebb mérnivalód lesz, miközben a föld teszi a dolgát.

Mivel ez egy szerves közeg, ezért az esetleges ellátási botlásaidat jóval hatékonyabban küszöböli ki, sőt, még mikroorganizmusokkal és nyomelemekkel is tele van, ami szintén kiváló szolgálatot tesz a növényeknek!

Mindenképpen tájékozódj!

Mielőtt azonban bármire vetemednél, mindenképpen alaposan járj utána mindennek. Kezdd azzal, hogy milyen magot válassz, ahhoz milyen termesztőközeg illik a legjobban, milyen eszközökre lesz szükséged a növényed nevelése során. Sőt, még az esetleges hiánybetegségeknek és kártevőknek is utána tudsz olvasni a Growisland oldalán, így biztosan felkészülten állsz neki ennek a kalandos, ám mégis szép útnak!

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Melyik páramentesítőt válasszuk az autóhoz?
Melyik páramentesítőt válasszuk az autóhoz?
Az autóápolás ma már egyszerűen elvégezhető a különböző hatékony termékeknek köszönhetően. Sokszor olyan, elsőre apróságnak tűnő műveletekre is oda kell figyelni, mint a páramentesítés. Nem szabad róla elfeledkezni, mivel igazán kellemetlen tud lenni, amikor a pára miatt nem látunk ki megfelelően az ablakon.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.