A nyár legimádnivalóbb körömtrendjei

2022 / 07 / 17 / Fizetett Hirdetés
#pr
A nyár legimádnivalóbb körömtrendjei
A körömdíszítés lehetőséget kínál arra, hogy kifejezzük vele hangulatunkat, stílusunkat, személyiségünket. A trendek természetesen évszakról évszakra is alakulnak, változnak, ahogy megvannak az egyes időszakok legkedveltebb szimbólumai is.

Az idei nyáron is sláger a virágos és pillangós motívum

A StudioFlash gél lakkjainak felhasználásával, s némi ügyességgel megtanulhatod te magad is, hogy hogyan lesznek ezek az ábrázolások igazán csodálatosak. Márpedig a virág gyönyörű szimbólum, s ezen a nyáron is hódít, ráadásul rengeteg színkombináció megvalósítására lehetőséget ad, akárcsak a pillangós ábrázolások. Mindez pedig remekül passzol ahhoz a pasztell színvilághoz, amely szintén elmaradhatatlan idén, ha lépést szeretnél tartani a trendekkel.

A valóban nyárias szettek ideje elérkezett

Engedd el magad, és válassz rózsákat, tulipánokat vagy kalocsai mintát, esetleg lepkés díszítést, s garantált, hogy átérzed, hogy ezerrel dübörög a nyár. Ezek a körmök lehetnek romantikusak, nőiesek vagy izgalmasak, mindez csupán a választott színek és kiegészítők kérdése. Ha szeretnéd, akár egyetlen körmöt is díszíthetsz ezekkel, de idén egyáltalán nem tilos az sem, ha több körmödön is feltűnnek a hasonló, egymáshoz illő, egymással harmonizáló minták.

Nagyszerű megoldás, ha választasz némi csillogást is melléjük, akár apró kövekkel, akár csillámos dizájnnal megvalósítva a ragyogást. Így egyszerre tündökölhetsz a minták és a csillogás által.

A kontúros tulipándíszítés lehet például lila, némi zöld levéllel fantasztikus hatást érhetsz el. A bátrabbak gyurmazselé és porcelán felhasználásával 3D-s ábrázolásokban is gondolkodhatnak, a hatás biztosan nem marad el. De akril zselét bevetve is gyönyörű alkotások készülhetnek. Gondolkodj nyugodtan némi pigmentporos, rózsás szimbólumban, s a virágok mellett egy másik köröm akár cukorka technikával is készülhet, remekül kiegészítik a virágos motívumokat.

Nagyon szexi hatást érhetünk el akkor is, ha a színeket merészen párosítjuk, például a fekete és a púderrózsaszín telitalálat, akár rózsákban, akár pillangókban gondolkodunk.

Az osztott körmök is remekül működnek, némi metál csíkkal és transzferfóliával, ahogy bátran kísérletezhetünk a különböző anyagokkal és technikákkal is, hiszen a virágok és pillangók igen sokféle módszerrel elkészíthetőek.

Hogyan válaszd ki a hozzád illőt?

Mind a szimbólumok, mind az idei színtrendek lehetőséget adnak arra, hogy bátran megvalósítsuk elképzeléseinket. A komolyabb dizájnok mindenféleképpen hozzáértő kezeket és rengeteg kreativitást igényelnek, de a StudioFlash tanfolyamán elsajátíthatjuk azokat az alapokat, amelyek aztán szárnyat adhatnak a képzeletünknek, s segítenek abban, hogy a valóban ütős, dizájnos fantáziákat is valóra válthassuk a körmeinken, illetve a vendégek körmein.

 

Éljünk az idei trendek kínálta szabadsággal, s válasszunk kedvünkre a palettáról! Biztosan nem fogjuk megbánni!

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.