A nyár legimádnivalóbb körömtrendjei

2022 / 07 / 17 / Fizetett Hirdetés
#pr
A nyár legimádnivalóbb körömtrendjei
A körömdíszítés lehetőséget kínál arra, hogy kifejezzük vele hangulatunkat, stílusunkat, személyiségünket. A trendek természetesen évszakról évszakra is alakulnak, változnak, ahogy megvannak az egyes időszakok legkedveltebb szimbólumai is.

Az idei nyáron is sláger a virágos és pillangós motívum

A StudioFlash gél lakkjainak felhasználásával, s némi ügyességgel megtanulhatod te magad is, hogy hogyan lesznek ezek az ábrázolások igazán csodálatosak. Márpedig a virág gyönyörű szimbólum, s ezen a nyáron is hódít, ráadásul rengeteg színkombináció megvalósítására lehetőséget ad, akárcsak a pillangós ábrázolások. Mindez pedig remekül passzol ahhoz a pasztell színvilághoz, amely szintén elmaradhatatlan idén, ha lépést szeretnél tartani a trendekkel.

A valóban nyárias szettek ideje elérkezett

Engedd el magad, és válassz rózsákat, tulipánokat vagy kalocsai mintát, esetleg lepkés díszítést, s garantált, hogy átérzed, hogy ezerrel dübörög a nyár. Ezek a körmök lehetnek romantikusak, nőiesek vagy izgalmasak, mindez csupán a választott színek és kiegészítők kérdése. Ha szeretnéd, akár egyetlen körmöt is díszíthetsz ezekkel, de idén egyáltalán nem tilos az sem, ha több körmödön is feltűnnek a hasonló, egymáshoz illő, egymással harmonizáló minták.

Nagyszerű megoldás, ha választasz némi csillogást is melléjük, akár apró kövekkel, akár csillámos dizájnnal megvalósítva a ragyogást. Így egyszerre tündökölhetsz a minták és a csillogás által.

A kontúros tulipándíszítés lehet például lila, némi zöld levéllel fantasztikus hatást érhetsz el. A bátrabbak gyurmazselé és porcelán felhasználásával 3D-s ábrázolásokban is gondolkodhatnak, a hatás biztosan nem marad el. De akril zselét bevetve is gyönyörű alkotások készülhetnek. Gondolkodj nyugodtan némi pigmentporos, rózsás szimbólumban, s a virágok mellett egy másik köröm akár cukorka technikával is készülhet, remekül kiegészítik a virágos motívumokat.

Nagyon szexi hatást érhetünk el akkor is, ha a színeket merészen párosítjuk, például a fekete és a púderrózsaszín telitalálat, akár rózsákban, akár pillangókban gondolkodunk.

Az osztott körmök is remekül működnek, némi metál csíkkal és transzferfóliával, ahogy bátran kísérletezhetünk a különböző anyagokkal és technikákkal is, hiszen a virágok és pillangók igen sokféle módszerrel elkészíthetőek.

Hogyan válaszd ki a hozzád illőt?

Mind a szimbólumok, mind az idei színtrendek lehetőséget adnak arra, hogy bátran megvalósítsuk elképzeléseinket. A komolyabb dizájnok mindenféleképpen hozzáértő kezeket és rengeteg kreativitást igényelnek, de a StudioFlash tanfolyamán elsajátíthatjuk azokat az alapokat, amelyek aztán szárnyat adhatnak a képzeletünknek, s segítenek abban, hogy a valóban ütős, dizájnos fantáziákat is valóra válthassuk a körmeinken, illetve a vendégek körmein.

 

Éljünk az idei trendek kínálta szabadsággal, s válasszunk kedvünkre a palettáról! Biztosan nem fogjuk megbánni!

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
A logisztika a legtöbb vállalat működése szempontjából kulcsfontosságú terület. Elég megnézni néhány álláshirdetést, és láthatjuk azt, mekkora igény mutatkozik ebben a szektorban a szakemberekre.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.



This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.