A nyomtatott ragasztószalag egyediséget ad a csomagnak

2023 / 04 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
A nyomtatott ragasztószalag egyediséget ad a csomagnak
A termékek csomagolásának és vele a nyomtatott ragasztószalagnak sokféle funkciója van: amellett, hogy védi az adott árut a környezeti hatásoktól, információkat közöl, és esztétikus is. Ráadásul tudatosan használva kiváló marketing eszköz is lehet.

A nyomtatott ragasztószalag fontos része a csomagolásnak

A nyomtatott ragasztószalag az Ön vállalkozásában is hatékonyan alkalmazható kellékanyag, ha a napi csomagolási feladatok során egyedi küllemet akar biztosítani a termékeinek. A cimke-nyomtato.hu kínálatában nemcsak a minőségi címkenyomtatókat, kiegészítőket és szoftvereket találhatja meg, hanem ezen kellékanyagot is.

A csomagolástechnikában ma már alapvető, hogy egy biztonságos, az elvárt feladatát ellátó, mutatós csomagot hozzunk létre. Olyat, ami amellett, hogy jól viseli a szállítás sokszor “döcögősre” sikeredő folyamatát, végig díszes és mutatós marad, örömet szerezve ezzel az új tulajdonosának. A házhozszállítás elterjedésével ennek még inkább megnőtt a jelentősége.

A nyomtatott ragasztószalag kiemeli a termékét a többi közül

Mi az, ami az Ön figyelmét is megragadja, ha egy áruval megrakott polcon végignéz? Igen. Azon termékek, amelyek valamiben másmilyenek, mint a többi. A sok színes termék között feltűnik az egyszerű színvilág, ahogy fordítva is igaz - a kissé unalmas egyhangúság mellett szinte vonzza a tekintetet a színkavalkád.

Így van ez a csomagolásoknál is: egyik doboz olyan, mint a másik, csak a méretük tér el. De miért ne tehetné jól megkülönböztethetővé a saját termékeit? Miért ne építhetne fel Ön is egy új brandet? Ennek egyik lehetséges módja a nyomtatott ragasztószalag, ami egy sima kartondobozt is élettel tölt meg.

Legyen különleges és egyedülálló - használjon nyomtatott ragasztószalagot!

A nagyobb gyártók hamar felismerték, hogy a csomagolások specifikussá tétele mekkora jelentőséggel bír. Azért, hogy ezt az előnyt más is kamatoztathassa, újabbnál-újabb innovációval álltak elő. Ezen innovációk eredményeképpen ma már nemcsak a multinacionális vállalatok, hanem Ön is alkalmazhatja a nyomtatott ragasztószalagot a termékei testre szabásához.

Akár a gyártás, a szállítmányozás vagy a kereskedelem területén tevékenykedik, érdemes minél hamarabb csatlakoznia azokhoz, akik ma már rendszeresen élnek ezzel a lehetőséggel. Miért? Mert ezzel egy olyan eszközt kap kézhez, amivel a márkaépítést is megvalósíthatja. Az egyedi nyomtatott ragasztószalag egyszerre teszi biztonságossá és mástól megkülönböztethetővé a csomagolást.

Mi a nyomtatott ragasztószalag alapanyaga?

A nyomtatott ragasztószalag alapanyaga lehet PP vagy PVC, amely a tekercs hosszától függően alkalmas gépi vagy kézi ragasztásra is. A PP alapanyag költségkímélő és környezetvédelmi szempontból is tökéletes megoldás, kiváló csomagzárást tesz lehetővé. A PVC alapanyag pedig a nehezebb kartonok lezárására alkalmazható, mert nagyon jól ellenáll a mechanikai hatásoknak.

Ha Ön is egyedi csomagolást szeretne, akkor alkalmazzon nyomtatott ragasztószalagot!

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
A logisztika a legtöbb vállalat működése szempontjából kulcsfontosságú terület. Elég megnézni néhány álláshirdetést, és láthatjuk azt, mekkora igény mutatkozik ebben a szektorban a szakemberekre.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.