A sport okosórák folyamatosan fejlődnek

2023 / 01 / 26 / Fizetett Hirdetés
#pr
A sport okosórák folyamatosan fejlődnek
Az okosórák az elmúlt évtized egyik slágertermékei voltak, ami egyáltalán nem meglepetés, hisz hatalmas fejlődésen mentek át a 2010-es évek eleje óta.

Egyre több funkció, applikáció és szolgáltatás van összesűrítve egy ilyen eszközben és már megjelentek az olyan specializált változatok is, mint a kifejezetten sportolásra használandó órák.

Sport okosóra és sport okosóra között is vannak különbségek

A felhozatal hatalmas, ehhez elég megnézni egy ezzel foglalkozó weboldal kínálatát, mint például a hellowatch.hu sport okosóráit és máris láthatjuk a rengeteg modellt, amelyek méretben, formában, és árban is különböznek. Természetesen nem hiába van szükség ennyi változatra, mivel a felhasználók igényei is változóak.

Valakinek elég pár egyszerű okosfunkció, mint például a lépésszámláló, pulzusmérő, ami már egyébként minden egyes okosórában “alapelvárás” lett. A legtöbben egy sport okosórától viszont sokkal többet várnak, amelyet szerencsére a legújabb modellek már kivétel nélkül teljesíteni is tudnak.

A sportoláshoz a profik egy része is használ ilyen eszközöket, mivel nagyon pontos visszajelzést tud visszaadni a teljesítményünkről. Nemcsak az elégetett kalóriát tudja megmutatni, hanem sokkal több információt közvetít felénk. Persze ehhez az is szükséges, hogy ne csak az átlagos mozgási formákat tudja monitozoni, mint a futás, úszás vagy biciklizés.

Nyugodtan lehet hordani kosárlabdázás, síelés, hegymászás, kézilabdázás közben is, mivel már több tucat, ha nem száz sportágat képes figyelemmel kísérni és pontos visszajelzést adni az elvégzett munkáról. A sport okosórákat ha összekötjük okostelefonunkkal az ajánlott applikáció segítségével, akkor ott tudunk minden adatot megtekinteni, így napi, heti teljesítményünket vizsgálni, ezzel láthatjuk azt is, hogy mely területeken szükséges fejlődnünk.

Itt már olyan szintről beszélünk, hogy mi magunk is meghatározhatunk heti vagy akár napi célokat is, amit az adott sporttal szeretnénk elérni. Sőt, értesítéseket is kapunk az aktuális helyzetről, hogy sikerült-e elérni, túlteljesíteni, vagy éppen mennyi van még hátra napi “küldetésekből”.

 

Sport okosóra nem csak sportolásra

Természetesen egy sportolásra használt okoseszköz nemcsak a testmozgásra nyújt megoldásokat, hanem a mindennapokban is segítséget nyújt. Mivel összepárosíthatjuk a telefonunkkal, így a különböző értesítéseket is megkapjuk az okosórára.

Például jelez nekünk, ha bejövő hívásunk van, de az üzeneteket is nyugodtan megnézhetjük a kis képernyőjén. Egyre több alkalmazást telepíthetünk fel rá, amelyek nem feltétlenül sporttal kapcsolatosak.

Az okosóra stílusa a te stílusod is lehet

Mivel hatalmas a kínálat, így rengeteg megjelenéssel találkozhatunk, sőt, különböző kiegészítőkkel (például pótszíj) a saját stílusunkhoz igazíthatjuk. Egy sport okosórát már nyugodtan felvehetünk elegáns eseményekre is, vagy munkához is használhatjuk. A lehetőségek száma végtelen, minden csak a saját képzeletünkön múlik.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Hogyan csinálj vásárlót a látogatókból?
Hogyan csinálj vásárlót a látogatókból?
Nem várhatod el a látogatóktól, akik még nem ismerik se a termékeidet, se a vállalkozásodat, hogy igent mondjanak rá, ezért első körben ne eladni akarj nekik, csak valamilyen elköteleződést ajánlj.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.