A sportolók speciális biztosítást igényelnek

2023 / 03 / 14 / Fizetett Hirdetés
#pr
A sportolók speciális biztosítást igényelnek
A mindennapok során érdemes kiemelt figyelmet szentelni az egészséges életmódnak, amihez természetesen hozzátartozik a sport is. Mindenki megtalálhatja azt a mozgásformát, ami számára kikapcsolódást és megnyugvást nyújt, és amivel úgy érzi, könnyen veszi fel a harcot a határai ellen. De azoknak, akik magasabb szinten űzik ezt a tevékenységet, vagy éppen extrémebb vizekre eveznének, vannak területek, amik nehezebbé válnak. Ezek közé tartozik például az ideális biztosítás megtalálása is.

Alkalmi sporttevékenységek

Amennyiben a sport vagy extrém sport alkalmakra leginkább a nyaralások vagy téli kirándulások során kerül sor, az utasbiztosítás megnyugvást jelenthet egy bizonyos szintig. Hiszen a helyszíni ellátást és annak közvetlen következményeit biztosan fedezi a biztosító, de mi történik akkor, ha hetekre kiesel a munkából ennek következtében?

Utazáshoz keresel minden eshetőségre kiterjedő biztosítást? Nem kell kapkodni, az utasbiztosítás online is megköthető, akár az utazás napján is az otthonod kényelméből vagy a telefonodon is.

Biztosítás rendszeres sporttevékenységre

A rendszeres sport kiemelt biztosítási kockázatnak is minősülhet a biztosítás elbírálása során. Letagadni egyáltalán nem érdemes, hiszen ha ebből kifolyólag történik valamilyen váratlan sebesülésed, ebből kifolyólag például kórházba is kerülhetsz, de akár maradandó károsodásokat is elszenvedhetsz. Abban az esetben azonban, ha a biztosító nem tudott erről a kockázati tényezőről, akár részben vagy egészében meg is tagadhatja a térítést. És teljesen jogosan, hiszen az adatok megadásánál valótlan adatokat adtál meg annak érdekben, hogy kedvezőbb színben tüntethesd fel magad, ezáltal pedig alacsonyabb biztosítási díjakat eszközölhess.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy amennyiben bejelented, hogy versenyszerűen sportolsz, akkor az alapbiztosításod mindennemű sportbalesetre ki fog terjedni. Az alkalmankénti extrém sportokra ilyen eseten is érdemes keresni valamilyen plusz biztosítási csomagot, ami azoktól a váratlan helyzetektől is megvéd, amik akkor fordulhatnak elő, mikor a nyaralás vagy egyéb kiruccanás során kipróbálsz valamilyen újdonságot, ami kiszakít a mindennapok egyhangú szürkeségéből.

Biztosítások extrém- és versenysportokra

Az extrém- és versenysportok esetében a biztosítók mindig egyénileg bírálják el, hogy vállalják-e a biztosítási kockázatot vagy sem. Amennyiben olyan helyzetbe kerülsz, hogy az adott szolgáltató elutasítja a kérelmet, nem kell teljesen lemondani a védettség érzéséről. Érdemes ilyenkor egyéb biztosítókkal is felvenni a kapcsolatot, hiszen lehet, hogy az adott társaságnál akad egy speciális csomag, ami kimondottan megfelel a Te igényeidnek és elvárásaidnak.

(Szponzorált tartalom)


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Ki ne szeretné a csinos blúzokat, pláne mivel kiváló hétköznapi viseletek, ugyanakkor a jeles alkalmakkor is remek választások, ha az elegáns megjelenés a célunk. De vajon tudjuk-e, hogy milyen anyagokat érdemes beszerezni, ha magunk szeretnénk stílusos blúzokat készíteni?
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.