A szinte láthatatlan, ám mégis biztos szakma

2022 / 10 / 18 / Fizetett Hirdetés
#pr
A szinte láthatatlan, ám mégis biztos szakma
Ha dolgoztál már olyan szervezetben, ahol kifejezetten fontos volt a munkavédelem, akkor minden bizonnyal estél már át munkavédelmi vagy tűzvédelmi előadáson. Talán sokszor ezek a nagyon hasznos előadások megszakították a napi ügymenetet, és lehet, hogy nem is volt túl nagy türelmed meghallgatni a tudnivalókat, azért tudd, hogy ez egy roppant keresett szakma, és minden előadó rengeteg megbízással rendelkezik. De mit is csinálnak pontosan? Cikkünkben ennek igyekszünk utánajárni.

Érdekel az építőipar és a gépészet?

Ha a fenti kérdésre igennel felelsz, akkor az Alfakapos.hu építőipari és gépészeti tanfolyamait ajánljuk figyelmedbe.

A munkavédelmi előadó és a tűzvédelmi előadó is alapvetően olyan szakma, ami nem helyhez kötött, és igen ritkán kötik le magukat egyetlen céghez, hiszen elég specifikus tudással rendelkeznek, amelyeket leginkább az adott cég munkavédelmi és a tűzvédelmi rendszerének kialakítása, valamint annak betartatása és ellenőrzése során tud kamatoztatni.

Mivel azonban rengeteg szakmában alakítanak ki munkaterületeket, valamint még az irodai környezetben is számos előírásnak meg kell felelni, ezért egy jó munkát végző munkavédelmi vagy tűzvédelmi előadó garantáltan soha nem marad munka nélkül. Ha érdekel a lehetőség, akkor olvass tovább, hogy megtudd, mi ezeknek a szakembereknek a feladata.

Akiken a biztonság múlik…

Kevésbé sztárolt szakma, de legyünk őszinték, ha a munkavédelmi és a tűzvédelmi előadók nem végeznék el a feladataikat, sokkal több munkahelyi baleset történne, amit ugyebár mind a munkáltatók, mind pedig a munkavállalók szeretnének elkerülni.

Ha ilyen hétköznapi hősnek készülsz, akkor az Alfakapos.hu képzésén a következőket fogod elsajátítani:

  • Megismered a hatályos jogszabályokat, valamint tudni fogod, hol keresd, és hogyan értelmezd az esetleges változásokat.
  • Megtanulod, hogyan kell kiválasztani a megfelelő védelmi ruházatot az adott munkaterületre vonatkozóan.
  •  Megtudod, hogyan és miként kell karbantartani a védelmi eszközöket.
  • El fogod tudni vállalni az ellenőrzését annak, hogy a különböző munkaterületek munkavédelmi és tűzvédelmi szabályait mennyire tartják be.
  • Tudni fogod, hogyan kell megfelelő munkakörnyezetet kialakítani az egészségvédelmi előírások betartásával, valamint a megfelelő higiéniai szempontokat figyelembe véve.
  • Megtanulsz tűzvédelmi előadásokat tartani, tűzvédelmi gyakorlatokat szervezni, lebonyolítani és értékelni.
  • Elsajátítod, hogyan kell felkészíteni egy szervezetet egy tűzesetre, a bejelentésre és természetesen a mentésre is.
  • Megismerkedsz a részletes tűzvédelmi dokumentáció elkészítési módjával.

Ugye nem is hangzik olyan unalmasnak?

Állandó változás az élet

Főleg akkor, ha ezeket a szakmákat választod, hiszen megannyi ügyféllel lesz dolgod, számtalan munkaterületet, munkakörnyezetet fogsz látni, vizsgálni, ellenőrizni, így ha a változatosságot és a biztonságot is szereted, akkor ne maradj le a beiratkozásról!

(Szponzorált tartalom)


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Ki ne szeretné a csinos blúzokat, pláne mivel kiváló hétköznapi viseletek, ugyanakkor a jeles alkalmakkor is remek választások, ha az elegáns megjelenés a célunk. De vajon tudjuk-e, hogy milyen anyagokat érdemes beszerezni, ha magunk szeretnénk stílusos blúzokat készíteni?
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.