A szolgáltatások legfontosabb része: az ügyfél-elégedettség

2023 / 05 / 19 / Fizetett Hirdetés
#pr
A szolgáltatások legfontosabb része: az ügyfél-elégedettség

Bármilyen szolgáltatást nyújtsunk is, csak úgy kerülhetünk jó helyre a piacon, ha számunkra az ügyfelek és az ő elégedettségük a legfontosabb. Minden népszerű cég versenyképességének ez a kulcsa. De milyen szempontok alapján tudjuk az adott szolgáltatást az ügyfelekre szabni? Hogyan tudjuk elérni szolgáltatásunkkal az elégedettségüket? Cikkünkben a Neverland Google értékelései alapján mutatjuk be, mire érdemes figyelni az elégedett ügyfelek és így a versenyelőny megszerzéséhez.

Google értékelések a Neverland oldalán

A Neverland egy szabadulószobás játékokat szolgáltató hely, ahol a szobák berendezése élethű, a szabadulás pedig nagyon izgalmas. Alább olvashatjátok azok Google-ben adott visszajelzését, akik már kipróbálták a szabadulószobákat és a hely étterem és bár részlegét.

“Nagyon ötletes szobák, egyedi design és feladványok, szuper hangulat, kedves staff. Először jártunk itt, de valószínűleg nem utoljára.”

“Kreatív és minőségi szabaduló-szobák, jó fogadtatás, finom koktélok.”

“Kedves volt a személyzet, szórakoztató a játék és finomak a koktélok.”

“A dolgozók eszméletlen segítőkészek és kedvesek voltak, a játék élmény az egyik legjobb volt az eddigi tapasztalt szabadulószobák között. Mindenkinek csak teljes szívemből ajánlani tudom!!! (nem mellesleg az italok is prímák a bár részben).”

“Az egyik legjobb szabadulószobás hely Budapesten. Többféle tematikájú és változó nehézségi szintű szoba van. Koktélozgatni lehet előtte- utána, van olyan koktél, ami csak az adott szobából kijutva elérhető. Nagyon hangulatos és igényes a bár rész, kutyabarát. Nagyon ajánlom, biztosan visszatérünk!”

“A szoba nagyon kreatív, és kihívásokkal teli volt.  A rendelt hamburger, és Quesadilla fantasztikusan finom volt, és koktélokból is bőséges a választék. A személyzet kedves, és figyelmes. Mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt a helyet.”

Elégedettséget mérő szempontok

A fenti értékelésekből látható tehát, hogy több mindenre is oda kell figyelni ahhoz, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

Ilyen például maga a szolgáltatás minősége. Ez talán az egyik legfontosabb. Vállalkozásunk fő szolgáltatásába fektessünk sok energiát, hogy a legjobbat nyújthassuk ügyfeleinknek. Emellett láthatjuk azt is, hogy a Neverlandben vannak kiegészítő szolgáltatások is, mint például a hely étterme és bár részlege, ahol a visszajelzések alapján szintén magas minőségű, finom ételeket és italokat szolgálnak fel. Ezt se hanyagoljuk el tehát. Ha van lehetőségünk, mindenképp építsünk be olyan kiegészítő szolgáltatásokat, amelyek a fő szolgáltatáson kívül is élményt adnak a vendégeknek.

A legtöbb értékelésben megemlítik a személyzet kedvességét, figyelmességét is. Ez sem utolsó szempont, hiszen nyújthatunk akármilyen minőségi szolgáltatást, ha a vendég úgy érzi, nem figyelnek rá eléggé, nem fog visszatérni.

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
A logisztika a legtöbb vállalat működése szempontjából kulcsfontosságú terület. Elég megnézni néhány álláshirdetést, és láthatjuk azt, mekkora igény mutatkozik ebben a szektorban a szakemberekre.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.