A téliesítés a biztonsági rendszerek esetében is elengedhetetlen

2022 / 12 / 09 / Fizetett Hirdetés
#pr

A tél beköszöntével nem csak az autónkat és az otthonunkat kell felkészíteni a hideg érkezésére, de legalább ugyanannyira fontos, hogy a biztonsági rendszereket megfelelően karbantartásuk. A megbízható működéshez ugyanis teljes mértékben elengedhetetlen. Ha nem tudja, miként kezdjen hozzá, vagy mire érdemes figyelni, akkor ebben a cikkünkben hasznos tanácsokat adunk annak érdekében, hogy még hosszú évekig hibátlanul működjenek biztonságtechnikai rendszerei. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány téli biztonsági tippet, amire a vállalkozásoknak érdemes odafigyelniük a hideg hónapokban.

A kamerarendszer téli felkészítése

Alapvető fontosságú, hogy a biztonsági rendszerek minden időjárási helyzetre készen álljanak. Az időjárás változásai befolyásolhatják a megfigyelő kamera rendszer felvételének minőségét. A szokásosnál hevesebb eső vagy akár hó torzíthatja a kamera képét.Első lépésben győződjön meg arról, hogy a kamerák megfelelően vannak elhelyezve, és nem áll fenn a veszélye annak, hogy a rögzítés kilazulhat, vagy a kábelek lecsatlakoznak. Nézze meg, hogy a kamera még mindig stabilan áll, hogy egy nagyobb széllökés hatására nehogy elmozduljon. Erős havazás és hosszabb ideig tartó fagy esetén a kamerák állapotát folyamatosan ellenőrizni kell.

Mindemellett nagyon fontos, hogy a kamera lencséje mindig tiszta legyen. Ha ugyanis a képe piszkos, torz vagy homályos, nem tudják megfelelő módon ellátni feladatukat. A lehullott falevelek, a fák túl nőtt lombozata, vagy a pókháló könnyen homályosíthatja a felvételt. Ezért ezeket az akadályokat minden esetben el kell tűntetni.

A riasztórendszer tesztelése

A riasztórendszereket, beleértve a füstjelzőt, tűzjelzőt és a behatolásjelző rendszert is, mindenképp érdemes rendszeres időközönként karbantartani. A tűzjelző esetén naponta szemrevételezéssel házilag, legkésőbb félévente szakcégnek kell ellenőrizni az állapotát, de a többi rendszer alapos ellenőrzését is érdemes elvégezni legalább tél elején. Ehhez a legjobb, ha szakembereket hívunk segítségül, hiszen ők pontosan tudják, hogy mit kell figyelembe venni és szakszerűen elvégzik a szükséges beállításokat.

Szakszerű karbantartás a SMARTme szakembereitől

Amennyiben a SMARTme biztonságtechnikai eszközeit veszi igénybe, nem csak a személyre szabott megoldásokra kap garanciát, de a professzionális rendszer telepítésre is. Ráadásul ezt követően sem hagyják Önt magára, hiszen folyamatos 0-24 órás telefonos ügyfélszolgálat áll az ügyfeleik rendelkezésére, ahol szakemberek segítenek az esetleges problémák megoldásában. Emellett pedig garantálják a rendszerek folyamatos, szakszerű karbantartását, így például a téli felkészítést is elvégzik Ön helyett. Segítségükkel biztonságban tudhatja az ingatlant az év minden szakaszában.

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Hogyan válasszunk otthonunkba kényelmes ágyakat és kanapékat?
Hogyan válasszunk otthonunkba kényelmes ágyakat és kanapékat?
Otthonainkat igyekszünk nemcsak esztétikusan, stílusosan, hanem a lehető legkomfortosabban berendezni, különös tekintettel a család közös találkozási pontját alkotó és a vendégek fogadására szolgáló nappalira, valamint az intimitás helyszínére, a hálószobára.
Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.