A téliesítés a biztonsági rendszerek esetében is elengedhetetlen

2022 / 12 / 09 / Fizetett Hirdetés
#pr

A tél beköszöntével nem csak az autónkat és az otthonunkat kell felkészíteni a hideg érkezésére, de legalább ugyanannyira fontos, hogy a biztonsági rendszereket megfelelően karbantartásuk. A megbízható működéshez ugyanis teljes mértékben elengedhetetlen. Ha nem tudja, miként kezdjen hozzá, vagy mire érdemes figyelni, akkor ebben a cikkünkben hasznos tanácsokat adunk annak érdekében, hogy még hosszú évekig hibátlanul működjenek biztonságtechnikai rendszerei. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány téli biztonsági tippet, amire a vállalkozásoknak érdemes odafigyelniük a hideg hónapokban.

A kamerarendszer téli felkészítése

Alapvető fontosságú, hogy a biztonsági rendszerek minden időjárási helyzetre készen álljanak. Az időjárás változásai befolyásolhatják a megfigyelő kamera rendszer felvételének minőségét. A szokásosnál hevesebb eső vagy akár hó torzíthatja a kamera képét.Első lépésben győződjön meg arról, hogy a kamerák megfelelően vannak elhelyezve, és nem áll fenn a veszélye annak, hogy a rögzítés kilazulhat, vagy a kábelek lecsatlakoznak. Nézze meg, hogy a kamera még mindig stabilan áll, hogy egy nagyobb széllökés hatására nehogy elmozduljon. Erős havazás és hosszabb ideig tartó fagy esetén a kamerák állapotát folyamatosan ellenőrizni kell.

Mindemellett nagyon fontos, hogy a kamera lencséje mindig tiszta legyen. Ha ugyanis a képe piszkos, torz vagy homályos, nem tudják megfelelő módon ellátni feladatukat. A lehullott falevelek, a fák túl nőtt lombozata, vagy a pókháló könnyen homályosíthatja a felvételt. Ezért ezeket az akadályokat minden esetben el kell tűntetni.

A riasztórendszer tesztelése

A riasztórendszereket, beleértve a füstjelzőt, tűzjelzőt és a behatolásjelző rendszert is, mindenképp érdemes rendszeres időközönként karbantartani. A tűzjelző esetén naponta szemrevételezéssel házilag, legkésőbb félévente szakcégnek kell ellenőrizni az állapotát, de a többi rendszer alapos ellenőrzését is érdemes elvégezni legalább tél elején. Ehhez a legjobb, ha szakembereket hívunk segítségül, hiszen ők pontosan tudják, hogy mit kell figyelembe venni és szakszerűen elvégzik a szükséges beállításokat.

Szakszerű karbantartás a SMARTme szakembereitől

Amennyiben a SMARTme biztonságtechnikai eszközeit veszi igénybe, nem csak a személyre szabott megoldásokra kap garanciát, de a professzionális rendszer telepítésre is. Ráadásul ezt követően sem hagyják Önt magára, hiszen folyamatos 0-24 órás telefonos ügyfélszolgálat áll az ügyfeleik rendelkezésére, ahol szakemberek segítenek az esetleges problémák megoldásában. Emellett pedig garantálják a rendszerek folyamatos, szakszerű karbantartását, így például a téli felkészítést is elvégzik Ön helyett. Segítségükkel biztonságban tudhatja az ingatlant az év minden szakaszában.

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
A logisztika a legtöbb vállalat működése szempontjából kulcsfontosságú terület. Elég megnézni néhány álláshirdetést, és láthatjuk azt, mekkora igény mutatkozik ebben a szektorban a szakemberekre.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.