A tökéletes étel titka nem az, amit eddig annak gondoltunk!

2023 / 12 / 20 / Fizetett Hirdetés
#pr
A tökéletes étel titka nem az, amit eddig annak gondoltunk!
Az igazi szakácsművészek, a precíz séfek esküsznek rá, hogy van egy nagy titka annak, hogy a lehető legtökéletesebb ételeket szolgáljuk fel: ez pedig nem a minőségi alapanyagokban, a megfelelő főzési időben, a jól összeválogatott és adagolt fűszerekben rejlik – bár kétségkívül ezek is nagyon fontosak!

Mi tehát a titok? Az, hogy előmelegített tányérokon szolgáljuk fel a fogásokat! Ezt pedig könnyen megtehetjük, ha a konyhánkba beszerzünk egy olyan eszközt, amelybe behelyezve az étkészlet darabjait kellemes hőmérsékletűvé varázsolják azokat. A Miele melegítő- és vákuumozófiókok kategóriájában megtaláljuk ezeket a beépíthető konyhai kiegészítőket.

 

Mire jó egy melegítőfiók?

 

A konyha a ház lelke – tartja a mondás, és ez igaz is, hiszen az itt készült ételek nagyban meghatározzák életünk minőségét. A közös étkezések pedig nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.

 

Tegyük tökéletessé az együtt töltött pillanatokat! Hallgassunk azokra a séfekre, konyhaművészekre, akik az előmelegített tányéron felszolgált fogások erejében hisznek. Ha elmegyünk egy étterembe, ott sem hideg tányérban hozzák ki számunkra az ínycsiklandó finomságokat.

 

Egy melegítőfiók – vagy más néven gourmet-fiók – célja, hogy az oda behelyezett csészék, tányérok magasabb hőmérsékletűek legyenek, általuk pedig kellemesebbé tehető az ételfogyasztás.

 

De további funkciók is vannak: a már kész ételeket is betehetjük ezekbe a fiókokba, hogy azok ne hűljenek ki a felszolgálásig. Sőt ezek a termékek még alacsony hőmérsékleten történő sütésre, párolásra is alkalmasak!

Hogy néz ki egy melegítőfiók?

 

A Miele oldalán többféle verziót is találunk, így az igényeinknek megfelelően tudunk választani közülük. Figyelembe vehetjük a színt és a méretet, így biztosan megtaláljuk a konyhánk dizájnjába tökéletesen illeszkedő darabot.

 

Mindegyik fogantyú nélküli, tehát teljesen beépülnek a konyhafalba, nem akadályozzák a mozgást, egyetlen könnyed mozdulattal nyithatók. Kaphatók grafitszürke, obszidiánfekete és a klasszikus nemesacél kivitelben is.

 

A méreteket tekintve háromféle gourmet-fiókot találunk a fent említett webáruházban:

 

  • 60 cm széles és 14 cm magas (6 személyre való edény előmelegítésére)
  • 60 cm széles és 29 cm magas (12 személyre való edény előmelegítésére)
  • 60 cm széles és 32 cm magas (szintén alkalmas 12 személyes készlet előmelegítésére és többféle étel melegen tartására is)

 

Mindegyik modell remekül kombinálható más, beépíthető Miele konyhai eszközzel – sütővel, gőzpárolóval, mikrohullámú sütővel –, így azok színét és méretét is vegyük figyelembe a választáskor!

 

Vannak vákuumozófiókok is!

 

Még egy praktikus dologra hívnánk fel a figyelmet: az oldalon kapható vákuumozófiók is, amelyben a vákuumcsomagolt élelmiszerek tárolhatók hosszabb időn át. Ezzel a módszerrel könnyen előkészíthetők az ételek a szuvidáláshoz.

 

Ez pedig egy újabb lehetőség arra, hogy tökélyre fejlesszük konyhaművészetünket, és a legfinomabb fogásokat szolgáljuk fel családunknak, vendégeinknek!

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Google hirdetés árak fókuszban: Útmutató a hatékony hirdetésekhez
Google hirdetés árak fókuszban: Útmutató a hatékony hirdetésekhez
Kíváncsi, mennyibe kerül a Google hirdetés? Ez a cikk minden szükséges információt tartalmaz a Google Ads költségeiről. Megtudhatja, milyen tényezők határozzák meg az árakat, továbbá tippeket kap, hogy hogyan csökkentheti a költségeket és növelheti a hirdetések hatékonyságát. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan gazdálkodhat okosan a pénzével!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.