Mi tehát a titok? Az, hogy előmelegített tányérokon szolgáljuk fel a fogásokat! Ezt pedig könnyen megtehetjük, ha a konyhánkba beszerzünk egy olyan eszközt, amelybe behelyezve az étkészlet darabjait kellemes hőmérsékletűvé varázsolják azokat. A Miele melegítő- és vákuumozófiókok kategóriájában megtaláljuk ezeket a beépíthető konyhai kiegészítőket.
Mire jó egy melegítőfiók?
A konyha a ház lelke – tartja a mondás, és ez igaz is, hiszen az itt készült ételek nagyban meghatározzák életünk minőségét. A közös étkezések pedig nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.
Tegyük tökéletessé az együtt töltött pillanatokat! Hallgassunk azokra a séfekre, konyhaművészekre, akik az előmelegített tányéron felszolgált fogások erejében hisznek. Ha elmegyünk egy étterembe, ott sem hideg tányérban hozzák ki számunkra az ínycsiklandó finomságokat.
Egy melegítőfiók – vagy más néven gourmet-fiók – célja, hogy az oda behelyezett csészék, tányérok magasabb hőmérsékletűek legyenek, általuk pedig kellemesebbé tehető az ételfogyasztás.
De további funkciók is vannak: a már kész ételeket is betehetjük ezekbe a fiókokba, hogy azok ne hűljenek ki a felszolgálásig. Sőt ezek a termékek még alacsony hőmérsékleten történő sütésre, párolásra is alkalmasak!
Hogy néz ki egy melegítőfiók?
A Miele oldalán többféle verziót is találunk, így az igényeinknek megfelelően tudunk választani közülük. Figyelembe vehetjük a színt és a méretet, így biztosan megtaláljuk a konyhánk dizájnjába tökéletesen illeszkedő darabot.
Mindegyik fogantyú nélküli, tehát teljesen beépülnek a konyhafalba, nem akadályozzák a mozgást, egyetlen könnyed mozdulattal nyithatók. Kaphatók grafitszürke, obszidiánfekete és a klasszikus nemesacél kivitelben is.
A méreteket tekintve háromféle gourmet-fiókot találunk a fent említett webáruházban:
Mindegyik modell remekül kombinálható más, beépíthető Miele konyhai eszközzel – sütővel, gőzpárolóval, mikrohullámú sütővel –, így azok színét és méretét is vegyük figyelembe a választáskor!
Vannak vákuumozófiókok is!
Még egy praktikus dologra hívnánk fel a figyelmet: az oldalon kapható vákuumozófiók is, amelyben a vákuumcsomagolt élelmiszerek tárolhatók hosszabb időn át. Ezzel a módszerrel könnyen előkészíthetők az ételek a szuvidáláshoz.
Ez pedig egy újabb lehetőség arra, hogy tökélyre fejlesszük konyhaművészetünket, és a legfinomabb fogásokat szolgáljuk fel családunknak, vendégeinknek!
(Szponzorált tartalom)