Adapterkisokos az utazást kedvelőknek

2021 / 10 / 13 / Fizetett Hirdetés
#pr
Adapterkisokos az utazást kedvelőknek
A várva várt utazás előtti tervezgetés, pakolás, készülődés időszakánál nincs is izgalmasabb. A fejvesztett rohanás során azonban gyakran megfeledkezünk egy fontos tényezőről: különböző országokban változó aljzatokkal találkozhatunk.

Az alábbi cikkben ezekről a sarkalatos eszközökről lesz szó, amiket jobb, ha nem felejtünk ki utazótáskáinkból.

Veszélyforrások

Egy utazás során bármikor történhetnek váratlan, akár kellemetlen események is, ezért maximális felkészültség mellett is érdemes mindig résen lenni.

Mivel a vakáció során jellemzően nem ismerünk senkit a célországból, segítséget kérni is sokkal körülményesebb és nehezebb. Míg itthon bármikor átmehetünk a szomszédunkhoz, ha elhagytuk a telefontöltőnket, ez külföldön nem ilyen egyszerű.

Ha városnézésre indulsz, mindig feltöltött telefonnal vágj neki! Igyekezz úgy fotózni és videózni, hogy ha baj történik, akkor is tudj segítséget hívni az eszközöddel. Törekedj arra, hogy ne merítsd le teljesen, vagy legyen nálad hordozható külső akkumulátor, no és természetesen telefontöltő a megfelelő adapterrel.

Inkább ülj be egy kávéra vagy egy múzeumba és kérdezd meg az ott dolgozókat, hogy használhatod-e a konnektort, minthogy azon aggódj, hogyan találsz haza a szállásodra lemerült telefonnal.

Mi a megoldás?

Ha nagy, tengerentúli utazásra indulsz, előfordulhat, hogy kellemetlen meglepetés ér a hotelszobádban. Lemerült a telefonod, szólnál az otthoniaknak, hogy épségben megérkeztél, azonban a töltőd nem kompatibilis az aljzattal.

Ezt a kényelmetlen szituációt megelőzheted, ha alaposan utánajársz, hogy a célországban milyen típusú aljzattal kell számolnod. Bár a hotel recepcióján bizonyosan kölcsön tudnak adni neked egyet, ha már hajszárítót, laptopot vagy egyéb kütyüket is használnál, nem árt, ha több is van nálad.

Ahelyett, hogy egész úton a technikai eszközök mellett várakoznál, hogy végre feltöltődjenek, vagy egyéb kellékekre lenne szükséged a nagy utazáshoz, nézz körül a Holidayshop.hu webáruház elektronikai eszközei között!

Különböző típusú adapterek

Minden utazás előtt alaposan tájékozódj ne csak a híres látványosságokról vagy az időjárásról, hanem az adott országban használatos adapterek típusáról is.

Általában kétfélével találkozhatsz, a három villás (G típusú) és a két villás változattal. Ahogy a nevük is árulkodik, ezek kettő, illetve három, villa alakú bemenettel rendelkeznek, amelyek a fali konnektorba illeszkednek.

Előbbit többek között például az Egyesült Királyságban, Cipruson, Hong Kongban, Skóciában és Szingapúrban alkalmazzák. A két villás adapterrel pedig az Amerikai Egyesült Államokban, a Bahamákon, Costa Ricán, Kubában, Japánban és Mexikóban találkozhatsz.

Az adaptereket jellemzően a reptereken is megvásárolhatod, azonban óva intünk attól, hogy jóval magasabb áron, gyakran hiányos reptéri készletre hagyatkozz.

Szerezd be a legszükségesebb utazáshoz szükséges kellékeket a Holidayshop.hu webáruház széles kínálatából! Érkezz felkészülten és vágj bele a nyaralásba maximális biztonságban és kényelemben!

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Bizonyos esetekben egy sima beltéri falfestékkel nem tudjuk elérni azt az eredményt, amit a helyzet megkövetelne. Makacs szennyeződések esetén a falon, dohányfüsttől vagy a kandalló füstjétől elszíneződött festék fedéséhez a folttakaró festékek nyújtanak tökéletes megoldást.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.