Aerium Aovo Pro elektromos roller: az értékelések azt mutatták, hogy zsebre teszi a Xiaomi Scooter versenytársát!

2022 / 04 / 11 / Fizetett Hirdetés
#pr
Aerium Aovo Pro elektromos roller: az értékelések azt mutatták, hogy zsebre teszi a Xiaomi Scooter versenytársát!
A vásárlók boldogan utaznak, a kereskedők pedig örülnek – az elektromos rollerek iránti érdeklődés továbbra is növekszik, és úgy tűnik, hogy ez a tendencia a jövőben is tovább erősödik majd. A gyártók azonnal reagálnak az igényekre, és egyre több, izgalmas felszereléssel gazdagított modellt hoznak létre.

Tökéletes példa erre az Aerium Aovo Pro - egy új, váratlanul megjelent modell, amely azonnal stabil törzsvásárlói körre tett szert.

Sokan azt hitték, hogy csak a Xiaomi hasonló darabjainak utánzatáról van szó – elvégre nagyon hasonlítanak. Az Aovo Pro roller kiértékelése elsőre kiválóan sikerült, és kiderült, hogy biztosan nem másolatról van szó, hanem egy teljes értékű modellről, amely elsőosztályú minőséget és számos különleges funkciót kínál.

Üzembe helyezés perceken belül

Az Aovo Pro elektromos roller egyértelműen nem csak a műszakilag jártas rajongók számára készült – éppen ellenkezőleg. Szinte teljesen összehajtva találja a dobozban, így nincs más dolga, mint az alapokhoz rögzíteni a kormányt, és egy percen belül már egy teljesen felállított eszköz áll majd a rendelkezésére.

Mielőtt azonban rápattan és útnak indul, hagyja teljesen feltöltődni a készüléket, és ellenőrizze azt is, hogy minden csavar meg van-e húzva, és a fékek megfelelően működnek-e. A csomagban egy kézikönyvet is talál – mindenképpen olvassa el legalább röviden az első út előtt, hogy elkerülje a kellemetlenségeket.

Intelligens vezérlés a kényelmes utazásért

Az elektromos rollerek vezetői körében nagyon jól bevált az egyik vezérlési stílus, amellyel az Aovo Pro roller is rendelkezik – a vélemények ismétlődően rámutattak, hogy ez a vezérlőszervek legfelhasználóbarátabb elrendezése.

A gyorsulásszabályozó gombot a jobb kormányon találja, a fékkart pedig a bal oldalon, és középen egy egyszerű, de nagyon funkcionális LCD kijelző világít majd Önre. Az Aovo Pro rollereknél erről még jobb vélemények vannak, mint a konkurens Xiaomi M365-nél, mivel világosabb és sokkal átláthatóbb.

És milyen információkat találhat az LCD képernyőn? Gyakorlatilag mindent, amit tudnia kell, és nem csak a vezetés közben. Konkrétan információt ad az:

 • aktuális sebességről
 • akkumulátor töltöttségi szintjéről
 • zár állapotáról
 • sebességmódról
 • Bluetooth kapcsolat állapotáról
 • bekapcsolt/kikapcsolt tempomatról
 • lámpák állapotáról

Ha még többet szeretne megtudni rollere állapotáról, összekapcsolhatja egy társalkalmazással, amely Android és iOS rendszeren is elérhető. Lehetővé teszi, hogy a roller funkcionalitásával dolgozzon, és számos paramétert állítson be az Ön igényeihez. Az applikációban konkrétan megtalálhatja:

 • aktuális sebesség
 • Bluetooth kapcsolat állapota
 • zárvezérlés
 • világítás állapota
 • sebességmód és tempomat beállításai
 • egységrendszer kiválasztása
 • sebességhatárok beállítása
 • a gyorsulás és a fékhatás beállítása
 • nyelv beállítása
 • firmware aktualizáció

A gyártó a biztonságos éjszakai vezetésre is gondolt. A kapcsoló hosszan tartó megnyomása bekapcsolja a fehér elülső LED-lámpát, amely elég erős ahhoz, hogy megvilágítsa Ön előtt az utat. Fékezéskor kigyullad a hátsó, piros lámpa – gyors felvillanással figyelmezteti a többi vezetőt.

A kényelem és a biztonság első helyen

A Xiaomi említett modelljéhez képest az Aovo Pro elektromos roller előnye az is, hogy rögzített kerekekkel van felszerelve, amelyek nincsenek feltöltve levegővel. Az gumiabroncsokkal ellentétben ellenállóak az éles tárgyakon való áthaladáskor, ami azt jelenti, hogy rengeteg pénzt takarít meg, amit egyébként cserére költene.

A vízállóság tekintetében az Aovo Pro roller ismét vezet más márkákkal és változatokkal szemben - a kiértékelések megerősítik ezt. IP65 védettséggel rendelkezik, így probléma nélkül bármilyen szögből ellenáll a fröccsenő víznek. Az őszi ónos eső tehát nem fog gondot okozni Önnek, mert a tesztelések kimutatták, hogy a roller könnyedén megbirkózik a tócsákkal.

Természetesen be kell tartania a biztonságos vezetés alapelveit, különösen rossz a körülmények között. A kiváló minőségű tárcsafékek ebben segítenek, fékútjuk a maximális sebesség mellett 6 és 7 méter (kb. 3 másodperc) között mozog. Gyorsan reagálnak, ugyanakkor nem túl élesek, így nem kell félnie a fékezéstől.

Sebesség és kapacitás a könnyű használat érdekében

Ha a maximális sebességről van szó, akkor minden bizonnyal kíváncsi, hogy az Aovo Pro mennyivel tud valójában menni. A 350 W-os motor akár 31 km/h sebességre is képes. Ne aggódjon, ha ezt nem éri el az első menetben, ugyanis az elektromos roller alapértelmezés szerint 25 km/h-s sebességre van állítva, amelyet az alkalmazásban oldhat fel.

A teljesítménye elegendő ahhoz, hogy akár 20°-os emelkedőjű dombokra is felmenjen, legalábbis a gyártó szerint. Sajnos az Aovo Pro roller felhasználói értékeléseinél nincsenek konkrét számok feltüntetve, de egyetértenek abban, hogy nagyon jól megállják a helyüket hasonló helyzetekben. Ez azonban az Ön súlyától és a vezetési stílusától függ.

Az Aovo Pro akkumulátor teljesítménye 10,5 Ah, feszültsége 36 V, teljes kapacitása pedig 378 Wh, ami körülbelül harmadával több, mint a Xiaomi M365-é. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy 25-35 km-es távot tehet meg vele – ez megint csak a vezető vezetési stílusától és súlyától függ. Ez az elektromos roller 5 óra alatt teljesen feltölthető.

Egyszerű tárolás és hordozás

Ha legalább egy kicsit jártas az elektromos rollerekben, a fenti információkból arra következtethet, hogy az Aerium Aovo Pro a legjobb városi modellek közé tartozik. Emiatt praktikus összecsukható mechanizmussal van felszerelve, aminek köszönhetően néhány másodperc alatt összecsukhatja és magával viheti bárhová, ahol szüksége van rá.

A végére egy negatívumot is meg kell említenünk. Amint azt néhány felhasználó is megerősítette,  a terepen való vezetés közben, vagy ha erősen rálép a sárvédőre a hátsó sárvédőtartó eltörhet. Megoldhatja a helyzetet azzal, hogy teljesen eltávolítja, és csak a hátsó lámpa kábelét hagyja meg, vagy vásárol és beszerel egy tartalékot - amely körülbelül 3649 Ft-ba fog kerülni.

Bár a roller nagyon ellenálló, felelősségteljes vásárlóként Önnek is érdeklődnie kellene az iránt hogy majd, hogyan fog foglalkozni a karbantartásával és az esetleges alkatrész vásárlással. Mindent megtalálhat ott, ahol az Aerium Aovo Pro-t vásárolja, vagyis az Aerium.hu webshopon, amely kizárólagos forgalmazója a magyar piacon.

(Fotók forrása: Aerium.hu)

(Szponzorált tartalom)

 


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Az eszközök kalibrálása az egyik legfontosabb lépés a pontos mérések biztosítása érdekében. Ezért is fontos a megfelelő szakember felkutatása hozzá, hiszen a kalibrálás egyben a hatékony munkavégzés záloga is. Óriási könnyebbség, ha egy gyártó rögtön kalibrált eszközöket kínál, de akár külön kalibrációs szolgáltatást is vállal az eszközök mellé.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.