Álomotthona teraszának időjárás-védelmére válasszon bioklimatikus pergolát!

2023 / 04 / 20 / Fizetett Hirdetés
#pr
Álomotthona teraszának időjárás-védelmére válasszon bioklimatikus pergolát!
Fantasztikus érzés, amikor birtokba veheti álmai otthonát, és a nyári melegben a teraszon, a természet közelségében kényelmesen megpihenhet vagy elfogyaszthat egy ebédet, vacsorát. Árnyékolás nélkül ez azonban csak álom marad, hiszen az izzasztó hőmérséklet néhány perc után bekergeti a lakás hűvösébe.

A nyílászárók árnyékolása alapvető feladat, hiszen általa rengeteget spórolhatunk a fűtési és klimatizálási költségeken, de a nyarak zavartalan élvezetéhez a terasz árnyékolását is meg kell oldani, amennyiben használni szeretnénk. Nagyszerű és elegáns megoldást jelent a korszerű bioklimatikus pergola.

Prémium kategóriás árnyékoló a teraszára

Csúcskategóriás árnyékolást biztosítanak a teraszok védelmére a Teraszok.hu alumíniumszerkezetű bioklimatikus pergolái, amelyek közül a VELVET pergola terasztető az elfordítható, elhúzható és akár fűthető lamellái révén a kedvezőtlen időjárás esetén is tökéletes pihenőhelyet kínál, de a teljesen nyitható tetejű SWAY szerkezet is hasonlóan kiváló lehet.

Ezek a bioklimatikus pergolák erős szerkezetüknek köszönhetően rendkívüli módon szélállóak, szemben az ideiglenes teraszfedési megoldásokkal, továbbá a beépített érzékelők révén védelmet nyújtanak a csapadék ellen is. A moduláris rendszerű bioklimatikus pergola nagy teraszok vagy akár kültéri medencék lefedésére is alkalmas.

A beépíthető LED-világításnak köszönhetően akár esti sötétségben is olvashatunk alattuk a teraszon, de egy kerti parti alkalmával is hangulatot teremthetünk, élvezhetjük a kellemes fényeket, a Gibus VELVET esetében az audiorendszert is.

Miben más egy bioklimatikus pergola?

A hagyományos pergolák kedvelt árnyékolószerkezetei a kerteknek, teraszoknak, azonban a legnagyobb hátrányuk, hogy az időjárásnak megfelelően nem variálhatóak, és nagy melegben akár levegőtlen klímát is teremthetnek, így kevésbé komfortosan használhatók.

Ezzel szemben a SWAY és VELVET bioklimatikus pergolák lamellafedése motorizált működtetéssel elhúzható. A tető típustól függően az eső- és hóérzékelő automatika segítségével működtethető, a kényelem fokozására hűvös időben fűthető, így minden évszakban használható teraszfedést jelent.

A több évszakos komfort megteremtése érdekében üveg- vagy árnyékoló oldalfalrendszerekkel kombinálhatók a pergolák.

Fokozza terasza kényelmét!

Eltolható üveg oldalfalakkal, teraszfűtéssel nem korlátozza a kültér használatát a hűvösebb idő sem.

Mind a vázszerkezet, mind a lamellák az épület stílusához igazíthatók Teraszok.hu pergolái esetében.

A SWAY és a VELVET bioklimatikus pergola az intelligens technológiának köszönhetően energia- és környezetkímélő szerkezet, amely minden időjárási körülmények között védelmet nyújt Önnek, és lehetőséget biztosít a kiterjesztett nappali, a terasz használatára. Az e-pergolák pedig már napelemes, teljesen környezetkíméló megoldást nyújtanak.

Olvadjon egybe a csodálatosan kialakított kerttel, a természeti környezettel, törölje el a bent és kint határait, növelje otthona hasznos alapterületét bioklimatikus pergola telepítésével!

(Szponzorált tartalom)


Hatékony támogatóink: a gyűrűskönyv és az iratrendező
Hatékony támogatóink: a gyűrűskönyv és az iratrendező
A digitalizáció térnyerése ellenére a papírnak továbbra is kiemelt szerepe van az adminisztratív feladatok és a mindennapi munkafolyamatok során. A rendszerezett és átgondolt iratkezelés időt és energiát takarít meg, amiben kiemelkedő szerepet játszanak a gyűrűskönyvek és az iratrendezők.
Soha ne mondj nemet egy női karórára!
Soha ne mondj nemet egy női karórára!
Nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy minden hölgynek rendelkeznie kell egy időtálló és szép karórával. Ez a kiegészítő nem hiányozhat a repertoárból, hiszen feldobja a megjelenésünket, kifinomultabbá tesz és több magabiztosságot sugározhatunk általa.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.