Álomotthona teraszának időjárás-védelmére válasszon bioklimatikus pergolát!

2023 / 04 / 20 / Fizetett Hirdetés
#pr
Álomotthona teraszának időjárás-védelmére válasszon bioklimatikus pergolát!
Fantasztikus érzés, amikor birtokba veheti álmai otthonát, és a nyári melegben a teraszon, a természet közelségében kényelmesen megpihenhet vagy elfogyaszthat egy ebédet, vacsorát. Árnyékolás nélkül ez azonban csak álom marad, hiszen az izzasztó hőmérséklet néhány perc után bekergeti a lakás hűvösébe.

A nyílászárók árnyékolása alapvető feladat, hiszen általa rengeteget spórolhatunk a fűtési és klimatizálási költségeken, de a nyarak zavartalan élvezetéhez a terasz árnyékolását is meg kell oldani, amennyiben használni szeretnénk. Nagyszerű és elegáns megoldást jelent a korszerű bioklimatikus pergola.

Prémium kategóriás árnyékoló a teraszára

Csúcskategóriás árnyékolást biztosítanak a teraszok védelmére a Teraszok.hu alumíniumszerkezetű bioklimatikus pergolái, amelyek közül a VELVET pergola terasztető az elfordítható, elhúzható és akár fűthető lamellái révén a kedvezőtlen időjárás esetén is tökéletes pihenőhelyet kínál, de a teljesen nyitható tetejű SWAY szerkezet is hasonlóan kiváló lehet.

Ezek a bioklimatikus pergolák erős szerkezetüknek köszönhetően rendkívüli módon szélállóak, szemben az ideiglenes teraszfedési megoldásokkal, továbbá a beépített érzékelők révén védelmet nyújtanak a csapadék ellen is. A moduláris rendszerű bioklimatikus pergola nagy teraszok vagy akár kültéri medencék lefedésére is alkalmas.

A beépíthető LED-világításnak köszönhetően akár esti sötétségben is olvashatunk alattuk a teraszon, de egy kerti parti alkalmával is hangulatot teremthetünk, élvezhetjük a kellemes fényeket, a Gibus VELVET esetében az audiorendszert is.

Miben más egy bioklimatikus pergola?

A hagyományos pergolák kedvelt árnyékolószerkezetei a kerteknek, teraszoknak, azonban a legnagyobb hátrányuk, hogy az időjárásnak megfelelően nem variálhatóak, és nagy melegben akár levegőtlen klímát is teremthetnek, így kevésbé komfortosan használhatók.

Ezzel szemben a SWAY és VELVET bioklimatikus pergolák lamellafedése motorizált működtetéssel elhúzható. A tető típustól függően az eső- és hóérzékelő automatika segítségével működtethető, a kényelem fokozására hűvös időben fűthető, így minden évszakban használható teraszfedést jelent.

A több évszakos komfort megteremtése érdekében üveg- vagy árnyékoló oldalfalrendszerekkel kombinálhatók a pergolák.

Fokozza terasza kényelmét!

Eltolható üveg oldalfalakkal, teraszfűtéssel nem korlátozza a kültér használatát a hűvösebb idő sem.

Mind a vázszerkezet, mind a lamellák az épület stílusához igazíthatók Teraszok.hu pergolái esetében.

A SWAY és a VELVET bioklimatikus pergola az intelligens technológiának köszönhetően energia- és környezetkímélő szerkezet, amely minden időjárási körülmények között védelmet nyújt Önnek, és lehetőséget biztosít a kiterjesztett nappali, a terasz használatára. Az e-pergolák pedig már napelemes, teljesen környezetkíméló megoldást nyújtanak.

Olvadjon egybe a csodálatosan kialakított kerttel, a természeti környezettel, törölje el a bent és kint határait, növelje otthona hasznos alapterületét bioklimatikus pergola telepítésével!

(Szponzorált tartalom)


Félnünk kell a mesterséges intelligenciától?
A mesterséges intelligencia rendszerekre alapozott gépek egyre több emberi munkakörben tudnak jól teljesíteni - vajon hogyan lehet szabályozni a rendszert, hogy ne egy disztópikus világba vezessen?
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.