Alumínium redőnnyel könnyebb az élet, főleg ilyen rezsiárak mellett!

2023 / 03 / 14 / Fizetett Hirdetés
#pr
Alumínium redőnnyel könnyebb az élet, főleg ilyen rezsiárak mellett!
A redőnyök 2023-ban is töretlen népszerűségnek örvendenek, és mi vásárlók csak úgy kapkodjuk a fejünket. Ezt teszik velünk a minőségi redőnyök, nincs mit tenni. Habár nehéz a döntés, de nem lehetetlen. Sokan például kizárólag az alumínium változatok mellett döntenek, mivel állításuk szerint ezek sokkal masszívabbak. De mi az igazság?

Én azt mondom, vegyük górcső alá az alumínium redőnyöket együtt! Készen állsz?

Ha redőny, akkor csak alumínium?

Azt azért nem mondanánk, hogy csak ebben bízhatunk, de tényleg egy teljesen más kategóriát testesít meg. A mai piacon találkozhatunk műanyag és alumínium változatokkal is. Valójában egy műanyag redőnnyel sem járunk rosszul, de valljuk be, az alumínium mégiscsak alumínium. A Redőny Diszkont alumínium redőny kínálatában például garantáltan megtaláljuk, amit keresünk. De érdemes többet megtudni erről a redőnytípusról.

Az ilyen kivitel esetében a tartósságot és az időjárással szembeni ellenálló képességet emelhetjük ki. Még a forró nyári napsugarak sem tesznek kárt benne, nem deformálódik el télen és nyáron sem.

Éveken át hasznosítható, és ennyi idő elteltével sem tapasztaljuk majd azt, hogy veszített a színéből, plusz télen és nyáron nem kevés költséget spórolhatunk meg vele.

Tervezz hosszú távra az alumínium redőnnyel!

Egy minőségi alumínium redőny akár kétszer vagy háromszor hosszabb ideig is hasznosítható, szemben egy műanyag darabbal. Egy szakszerűen felszerelt kivitel esetében ritkán fordul elő a redőnyakadás, ráadásul minden gond nélkül motorizálható. Ez utóbbi azért is olyan egyszerű, mert a redőnylécek szétcsúszásgátlása korrekt módon van megoldva, ami nem mindig igaz a műanyag redőnyökkel kapcsolatban is.

Az alu redőny merevsége miatt biztonságosabb környezetet teremthetünk, így vagyonvédelmi szempontból sem utolsó a használata. Sokan feltolásgátlóval ugyancsak kiegészítik.

Milyen az idei alu redőny kínálat?

Beszerezhetünk külső tokos és vakolható külső tokos darabokat is. A sima fehér, illetve a famintás termékek (aranytölgy, dió, mahagóni színek) egyaránt jelen vannak a piacon, ugyanakkor a legfontosabb kiegészítőkről sem kell lemondanunk.

De hogyan néz ki a redőny beszerzése a gyakorlatban? Először is ki kell választanunk a hozzánk passzoló színt, majd meg kell adnunk, hogy a gurtni, zsinór melyik oldalon helyezkedjen el. Általában a rendeléskor a szélességet és a magasságot szintén tudnunk kell. Ezután már csak a felszerelésre lesz gonduk, amin ugyancsak hamar túl leszünk.

A redőnyök között tehát csak minimális az eltérés, szóval sem a műanyag, sem az alumínium produktumokkal nem járunk rosszul. Az alumínium anyagnak viszont olyan előnyei vannak, amelyek különlegessé, strapabíróvá teszik az árnyékolót. Ezt pedig mindenképpen ki kell használnunk.

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
A logisztika a legtöbb vállalat működése szempontjából kulcsfontosságú terület. Elég megnézni néhány álláshirdetést, és láthatjuk azt, mekkora igény mutatkozik ebben a szektorban a szakemberekre.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.