Amit a kültéri ülőgarnitúrákról tudni érdemes

2021 / 01 / 14 / Fizetett Hirdetés
#pr
Amit a kültéri ülőgarnitúrákról tudni érdemes
A kültéri ülőgarnitúrákról igen sok tévhit kering, többek közt például az, hogy kényelmetlenek, nehéz takarítani, hamar tönkremennek, és szinte lehetetlen olyat találni, ami illik a környezetébe. Persze nem azt mondjuk, hogy nem léteznek ilyen garnitúrák, de azt igen, hogy annyira nem nehéz olyat találni, ami ezeknek tökéletesen az ellentéte.

Kényelem

A komfort tekintetében nem is önmagában a kényelem hiányát szokták felhozni, sokkal inkább úgy fogalmazódik meg a dolog, hogy a kültéri ülőgarnitúrák kényelemben a beltériek nyomába sem érhetnek. Nyilván a nagyon gyenge minőségű kültéri bútorok esetében ez nem is akkora meglepetés, de egy valóban jó, prémiumminőségű kültéri ülőgarnitúra nem csupán felveszi a versenyt a beltéri társaival, hanem esetenként még le is körözi azokat.

Nem beszélve arról, hogy a kültéri garnitúrák a beltériekhez hasonlóan párnákkal szintén kényelmesebbé tehetőek, így pedig semmi sem gátolhat meg minket abban, hogy egy fárasztó nap végén a kültéri kanapénkon pont olyan kényelmesen helyezkedjünk el, mint azt egy beltéri kanapén tennénk.

Tisztítás

A kültéri kanapék jelentős része rendelkezik szövetborítással, ami a háziasszonyok képzeletében felér egy rémálommal. Hiszen hogyan lehetne a szövetet szépen és tisztán tartani, ha a kertben folyamatosan éri az erős UV-sugárzás, a szél által hordott por, és a csapadéktól szintén nehéz hatékonyan megvédeni?

Magas minőségű kültéri ülőgarnitúrák esetén nem is feltétlen van szükség túlzott védelemre, hiszen ezek szövetét a gyártás során először festékpigmentekkel itatják át, majd az egészet folyékony akrilréteggel vonják be. Ennek köszönhetően a szövetet nem fakítják az UV-sugarak, valamint vízálló lesz, aminek következtében a bútor takarítása igen egyszerűvé válik.

Persze, ha biztosra akarunk menni, időnként nem árt bizonyos felületkezelő szereket bevetni, mint például a kültéri textilvédőt vagy a lángprotektort. Az előbbivel tartósabbá tehető a textilvédelem, míg az utóbbi a tűz terjedését lassítja.

Méret és külcsín

Ha már eldöntöttük, hogy a teraszunkat vagy a kertünket kültéri ülőgarnitúra segítségével tesszük alkalmassá a pihenésre, abban is döntésre kell jutnunk, hogy mekkora garnitúrát válasszunk, és az milyen anyagból legyen, hogy passzoljon a környezetébe.

Szerencsére az egészen kis méretűektől kezdve az akár 10 személy részére is kényelmes garnitúrákig válogathatunk, amiben csak a rendelkezésünkre álló hely szabhat határt.

A felhasznált anyagokat tekintve pedig fém, fa, műanyag és szövet ötvözetéből készült darabokat egyaránt kapni, így egészen biztosan mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő darabokat.

Amennyiben te is kültéri ülőgarnitúrára vágysz, és fontos számodra a minőség, nézz szét a SpaTrend oldalán, ahol igazán magas színvonalú kültéri ülőgarnitúrák széles választékával várják az oldalra látogatókat!

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Jó néhányan úgy használják a felhő alapú tárhelyeket, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan miért is hasznos számukra. A cikkben annak járunk utána, hogy mire jó a felhőszolgáltatás és milyen típusai vannak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.