Anál- és prosztatavibrátor? Már ez is létezik!

2021 / 11 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Anál- és prosztatavibrátor? Már ez is létezik!
Tisztában van vele, hogy milyen előnyökkel szolgálhatnak az anál- és prosztatavibrátorok? Bizony, manapság már ezek is léteznek, amik nemcsak a prosztatát, hanem az egészséget is pozitívan tudják befolyásolni.

Amennyiben jobban érezné magát az ágyban, szeretne jobban teljesíteni, vagy csak hancúroznának egyet az ágyban, érdemes kipróbálni ezeket az eszközöket. Lássuk, hogy mire és hogyan használhatóak!

A kényeztető segédeszközök

A különböző szexuális kellékek között ma már szinte nincs olyan, ami valamelyik testrészre ne lenne pozitív hatással. A maximális élvezet érdekében ugyanis sokszor úgy gondoljuk, hogy szükség van valamilyen kényeztetőre. Akkor is ezekhez nyúlunk, ha a mindennapos együttlétek unalmassá és egyhangúvá válnak, hiszen ezekkel új területeket fedezhetünk fel a másikon.

Az egyes típusok ráadásul pozitív hatással vannak a női és a férfi nemi szervre egyaránt. A Szeresdmagad.hu anál- és prosztatatvibrátorai például segítenek megőrizni a test ezen részének egészségét. Ráadásul ha úgy érezzük, hogy intenzívebb élményre van szükségünk, akkor nyugodtan felfedezhető az anális örömszerzés területe. Ez a világ másnak tűnhet, mint a megszokott, ám már milliók kóstoltak bele az együttlétek ezen változatába.

Az anál- és prosztatavibrátorok kínálata

Kevesen vannak vele tisztában, hogy a férfiak egyik legérzékenyebb testrésze a prosztata. Ez a hölgyeknél ugye a G-pont, így talán a másik nem is könnyebben megértheti ennek fontosságát. A szerv izgatása kéjes érzéseket kelthet az urakban, így téve felejthetetlenné a beteljesülés időszakát. Ami pedig az anál verziókat illeti, mindkét fél számára örömet tud okozni, így a hölgyek is bátran kipróbálhatják ezt a fantasztikus kelléket. Fontos azonban, hogy bármilyen terméket is választ, azt mindig a megfelelő higiéniás körülmények között alkalmazza.

A prosztatavibrátorokat számos férfi használja a mindennapok során, ami nem csoda, hiszen a legtöbb esetben beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. Vannak esetek, amikor még felül is tudják múlni azokat, így mindenkinek érdemes legalább egyszer kipróbálnia ezt az eszközt. Ugyanez elmondható az análvibrátorokról is, amik bármely fél számára megoldást jelenthetnek az unalmas együttlétek leküzdésére.

Jó választás lehet az Action No. Sixteen pulzáló fejrésszel rendelkező modell, amit elsősorban a hölgyek számára fejlesztettek ki. Az ágak eléggé rugalmasak, hogy a készülék bármely személyhez alkalmazkodni tudjon. Az urak pedig beszerezhetnek egy Aneros Helix Syn V prosztatavibrátort, amit kifejezetten a férfiak számára terveztek meg és dobtak piacra.

A prémium márka termékeire még senkinek nem volt panasza, így akár kezdőként is bátran rendelhetőek és kipróbálhatóak. Az eszköz amúgy merev vázzal rendelkezik, az alul található rész a külső pontok izgatására alkalmas. A bőrbarát szilikon pedig azt is lehetővé teszi, hogy érzékenyebb bőrrel rendelkezőként is használatba lehessen venni. Nem is kell ennél több az igazi élményhez!

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Hogyan válasszunk otthonunkba kényelmes ágyakat és kanapékat?
Hogyan válasszunk otthonunkba kényelmes ágyakat és kanapékat?
Otthonainkat igyekszünk nemcsak esztétikusan, stílusosan, hanem a lehető legkomfortosabban berendezni, különös tekintettel a család közös találkozási pontját alkotó és a vendégek fogadására szolgáló nappalira, valamint az intimitás helyszínére, a hálószobára.
Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.