Az egészséges fürdőzést támogató mérőeszközök

2022 / 06 / 17 / Fizetett Hirdetés
#pr
Az egészséges fürdőzést támogató mérőeszközök
Mindenki szívesen ugrik be a medencébe és a jakuzziba egy fáradt nap után, de a baráti összejöveteleken szintén főszerepet kaphat a relaxáció ezen formája. Az egészséges fürdőzés érdekében azonban néha több teszt alá kell vetnünk az azokban fellelhető vizet. Ebben segíthetnek nekünk azok a speciális mérőeszközök, amelyek például a pH-értéket vagy a klór mennyiségét képesek kimutatni.  

Amennyiben velem tart a következő pár sor erejéig, Ön is megtudhatja, hogy milyen professzionális apró kellékek lehetnek a hasznára.

A vízápolás legfontosabb paraméterei

A megfelelő összetételű és frissességű víz az egészséges fürdőzés szempontjából is igen lényeges. A Gastro Bolt vízkezelő kínálatában szerencsére olyan praktikus kiegészítőkkel találkozhat, amelyekkel gyerekjáték az ellenőrzés.

Az első lépés, a medence vizének folyamatos tisztítása, amelyhez speciális szivattyúra és szűrőre egyaránt szüksége lesz. A használaton kívüli medencét például érdemes letakarni. Ebből azonban még nem tudhatja, hogy milyen jellegzetességei vannak a medence vagy a jakuzzi vizének.

A kémiai paraméterek mérése

A víz pH-értéke lehet savas, illetve lúgos. Amennyiben a folyadék pH-értéke nem a megfelelő tartományba esik, akkor előfordulhat, hogy a fertőtlenítőszer sem fejti ki a hatását. A túl alacsony pH-érték ezzel szemben az alkatrészeken rozsdásodást idézhet elő.

Szintén lényeges kérdés, hogy milyen a víz keménysége, amelyet többnyire az abban oldódó kálciumsó és magnéziumsó mértéke határoz majd meg. A kemény víz esetében ezekből a sókból túl sok jelenhet meg a medence falán, ami ugyancsak károkat okozhat a gépészeti egységekben.

Végül, de nem utolsósorban ugyancsak ajánlott a vízben található klórmennyiséget is ellenőrizni, mivel a magas klórszint számos kellemetlen tünettel járhat.

“Víztudor” - Milyen eszközökkel könnyebb a vízi élet?

A fentebb felsorolt termékekből napjainkban külön-külön teszteket szerezhetünk be, viszont akadnak közöttük különleges, 3 az 1-ben tesztcsíkok egyaránt. Többségük az aktív oxigén és a lúgosság mérésének területén szintén bevethető. Ráadásul nem kell hosszú perceket várnunk, hiszen már néhány másodperc alatt kezünkben lesz az eredmény.

Ne aggódjon! A mérőeszközöket egyáltalán nem bonyolult használni! Meg is mutatjuk, hogy mit kell tennie! Először nyissa ki az üveget és vegye ki a tesztcsíkokat a csomagolásukból! Ezt követően zárja vissza a kannát, majd helyezze a vízcsíkokat 5 másodpercen át, kb. 20 cm-rel a vízfelszín alá! Tartsa így vízszintesen, majd az eltávolítást követő 10 másodpercen keresztül tartsa ebben a pozícióban! Nem szabad rázni a tesztcsíkokat!

Ha ezzel megvolt, vigye az edény összehasonlító mezőihez, s olvassa le a megfelelő értékeket!

Mi a tanulság? A víz ellenőrzése a saját és a medence biztonságának, egészséges működésének megőrzése miatt egyaránt létfontosságú.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Jó néhányan úgy használják a felhő alapú tárhelyeket, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan miért is hasznos számukra. A cikkben annak járunk utána, hogy mire jó a felhőszolgáltatás és milyen típusai vannak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.