Az építőipari munka nem csupán hátrányokkal jár

2023 / 06 / 24 / Fizetett Hirdetés
#pr
Az építőipari munka nem csupán hátrányokkal jár
Manapság számtalan olyan cikket olvashatunk az interneten, ami azt taglalja, hogy az építőiparban egyre inkább kezd kicsúcsosodni a munkaerőhiány. Ennek pedig a legnagyobb oka az, hogy a munkavállalók többsége idegenkedve viszonyul a fizikai munkához. Úgy vélik ugyanis, hogy túl fárasztó, és káros az egészségre.

Bár ebben van némi igazság, hiszen ez a fajta munkavégzés hosszú távon sem a szívre, sem pedig az ízületekre nincs jó hatással. De véleményünk szerint egyáltalán nem olyan fekete-fehér a helyzet a Mezőkövesdállás https://mezokovesdallas.hu/allasok/epitoipar-epiteszet aldolalán és az egybén állásportálokon meghirdetett építőipari pozíciókkal kapcsolatban.

 

Számtalan előnyt kínálnak ugyanis, amelyek képesek kompenzálni a negatívumokat. Ezért mielőtt élből elutasítanánk egy lehetőséget, érdemes az érem másik oldalát is megvizsgálni, amit a mai cikkünkben meg is teszünk.

Az építőipari munkák előnyei

 

Az építőipari munkavégzés előnyei közül elsőként talán azt említenénk meg, hogy a munkánk eredményét fizikai valójában is láthatjuk, amelynek köszönhetően hasznosnak érezhetjük magunkat és azt, amit csinálunk.

 

Következő előnyként pedig azt említenénk meg, hogy ebben az iparágban magas fokú végzettség nélkül is könnyedén el tudunk helyezkedni.

 

De az építőipari munkavégzés pozitívumai közé tartozik az is, hogy egyfajta szabadságérzetet biztosít, hiszen nem az iroda négy fala között kell órákat eltölteni, hanem mindig változatos terepeken és helyszíneken dolgozhatunk.

 

A karrierutak széles skáláját pedig még nem is említettük

 

Elég csak megnéznünk a fentebb már említett Mezőkövesdállás aloldalát, és láthatjuk, hogy az építésvezetőtől kezdve a nyílászáró-beépítőn, illetve villanyszerelő munkatárson át a kőművesig, nagyon sokféle szerepre keresnek embert. Így akár kreatív, akár matematikai hajlamú, akár természetes problémamegoldó személyiségünk van, ebben az iparágban biztosan találunk majd egy olyan karrierutat, amely megfelelő lesz a számunkra.

 

Arról sem szabad elfeledkezni, hogy ez az iparág komoly előrelépési lehetőségeket kínál

 

A becslések szerint 2026-ra az építőiparban dolgozók 29%-a fog nyugdíjba vonulni. 2031-re pedig ez a szám valószínűsíthetően 41%-ra növekszik majd. Lényegében tehát a munkaerő majdnem felét alig több mint egy évtizeden belül pótolni kell majd.

 

Bár ez egy ijesztő jóslat, de egyben igazán jó hír is az iparág újoncai számára, mivel így nagyobb lehetőség tárul elénk, hogy feljebb tudjunk lépni a ranglétrán. Abban az esetben pedig, ha szenvedéllyel űzzük a munkánkat, és elég tapasztalatot, illetve szaktudást gyűjtünk össze, akkor akár az sem kizárt, hogy elindítsuk a saját vállalkozásunkat. A lehetőségeinknek csak a képzelet szabhat határt.

 

Véleményünk szerint a fentebb felsorolt előnyök mindegyike önmagában is elegendő ahhoz, hogy belekezdjünk egy építőipari karrier építésébe. De reméljük, hogy azért az olvasóinkat is sikerült meggyőzni arról, hogy legalább megfontolják a dolgot.

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Google hirdetéskezelés árak: Mire számíthatsz?
Google hirdetéskezelés árak: Mire számíthatsz?

A digitális marketing ma már elengedhetetlen része a vállalkozások sikerének, és az egyik legelterjedtebb és leghatékonyabb eszköz a Google hirdetések futtatása. A Google Ads hirdetési platform lehetőséget kínál a cégeknek, hogy termékeiket és szolgáltatásaikat a megfelelő célközönség elé tárják, növelve ezzel a látogatók számát és a potenciális vásárlók körét. Azonban sok vállalkozás számára kérdés lehet, hogy mennyibe kerül a Google hirdetéskezelés, és mire számíthatnak a költségek terén. Ebben a cikkben feltárjuk a Google hirdetéskezelés árak meghatározásának kulisszatitkait.

Mi az az upsell, és miért fontos ez a webáruházaknak?
Mi az az upsell, és miért fontos ez a webáruházaknak?
Bármelyik webáruház-tulajdonost is kérdezünk meg azzal kapcsolatban, mi a célja, biztosan azt fogja mondani, hogy a bevétel növelése. Ezt elérni azonban nem mindig olyan egyszerű, mint gondolnánk. Jól felépített marketingstratégia, vásárlásösztönző módszerek és persze minőségi áru is kell mindehhez.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.