Az étkezőasztal, a helyiség lelke

2022 / 03 / 18 / Fizetett Hirdetés
#pr
Az étkezőasztal, a helyiség lelke
Nagyon meghitt pillanatokat élhetsz át egy kellemesen berendezett étkezőhelyiségben a családtagokkal, a barátaiddal vagy kettesben életed szerelmével. Megérdemli tehát ez a fontos tér, hogy megkoronázd a legtökéletesebb étkezőasztallal és egyéb hozzá teljesen illeszkedő berendezési tárgyakkal és dekorokkal.

A kiválasztásban persze nagy szerepet játszik a stílus, az anyag és a színvilág is. Ezek határozzák majd meg a burkolatokat, a falakat és a textileket is. Tervezd meg alaposan ennek a fontos helyiségnek minden egyes négyzetcentiméterét, hogy mindig tökéletesnek élhesd meg az itt eltöltött időt.

Mindig a központban

Egy tömörfa étkezőasztal mindig jó választás lehet számodra. Keretet adhat nem csupán egy alkalommal a romantikus vacsorához, hanem minden egyes napod központi helyévé válhat majd. Nem lényegtelen tehát, hová és hogyan fogod ezt a fontos bútordarabot elhelyezni az étkezőhelyiségen belül. Ez persze függ magától az asztal stílusától, formájától és méretétől is.

Nagy térrel gazdálkodhatsz? Remek, ebben az esetben jó nagy étkezőasztal mellett dönthetsz. Hogy az asztal robusztusságát valamelyest ellensúlyozni tudd, a pasztell vagy a galambszürke árnyalatú kiegészítők igazán kellemes keretbe foglalják majd azt. Bátran hallgass az ösztöneidre és a stílusérzékedre, de ha kell, a DODO weboldalán számos ötletes megoldásra bukkanhatsz.

Melyik az ideális?

A helyiségek stílusa nagyban meghatároz mindent. Kevés helyen van ám hatalmas tér egy szép klasszikus vagy meleg rusztikus étkezőhelyiség kialakításához. A kisebb helyeken kacérkodhatsz a retró elemekkel, azokkal a légies hatású, vékony vázú bútorokkal. Vagy a modernebb, minimalista megoldásokkal is csuda kellemes tereket alkothatsz. Az üveg étkezőasztal nagyon izgalmas és jó választás lehet minden étkezőbe. Mivel átlátszó, tágasabbnak fog majd ott hatni a tér. Kristály vagy üveg kiegészítőkkel és egy szép csillárral igazán pompázatossá alakíthatod így az étkezőt.

Amire mindig érdemes ügyelned még, az az étkezőasztal és a körülötte lévő székek összhangja. Ne csak a kárpit harmonizáljon, hanem a szék vázelemei, azaz a karfája és a lábak is. Bátran hagyatkozz a DODO szakértelmére!

Márvány és tömörfa – mindig tökéletes megoldás

Egy hófehér márvány étkezőasztal minden helyiségben a luxus és a maximális elegancia szimbóluma. Ám körülötte ne alkalmazz masszív berendezési tárgyakat, válassz minimál stílusú kiegészítőket. Persze a székek is legyenek nagyon jó minőségűek, és színben és méretben is illeszkedjenek az asztalhoz.

A tömörfából készült étkezőasztalok, legyen szó négyszögletes, kör vagy szabálytalanabb formáról, mindenképp uralják a rendelkezésükre álló teret. Ám mindig tökéletes választást jelentenek. A DODO weboldalán sokféle étkezőasztal kapható. Általában nagyobb társaságok is kényelmesen mellételepedhetnek és felejthetetlen pillanatokat tölthetnek el.

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság

A fenntarthatóság napjainkban már kulcsfontosságú tényezőnek számít az ingatlanok tervezése és kivitelezése során. Az egyre növekvő környezeti kihívások számos innovatív megoldás megszületését ösztönözték. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a mobilházak elterjedése.

Hogyan segíthet egy marketing ügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?
Hogyan segíthet egy marketing ügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?

A tartalomgyártás nem csak a keresőoptimalizálás egyik legfontosabb eleme, de egy alaposan megtervezett marketingstratégia alapja is. Manapság nincs olyan vállalkozás, amely megengedhetné magának, hogy ne fordítson energiát a minőségi tartalomstratégia tervezésére.

HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.