Az étkezőasztal, a helyiség lelke

2022 / 03 / 18 / Fizetett Hirdetés
#pr
Az étkezőasztal, a helyiség lelke
Nagyon meghitt pillanatokat élhetsz át egy kellemesen berendezett étkezőhelyiségben a családtagokkal, a barátaiddal vagy kettesben életed szerelmével. Megérdemli tehát ez a fontos tér, hogy megkoronázd a legtökéletesebb étkezőasztallal és egyéb hozzá teljesen illeszkedő berendezési tárgyakkal és dekorokkal.

A kiválasztásban persze nagy szerepet játszik a stílus, az anyag és a színvilág is. Ezek határozzák majd meg a burkolatokat, a falakat és a textileket is. Tervezd meg alaposan ennek a fontos helyiségnek minden egyes négyzetcentiméterét, hogy mindig tökéletesnek élhesd meg az itt eltöltött időt.

Mindig a központban

Egy tömörfa étkezőasztal mindig jó választás lehet számodra. Keretet adhat nem csupán egy alkalommal a romantikus vacsorához, hanem minden egyes napod központi helyévé válhat majd. Nem lényegtelen tehát, hová és hogyan fogod ezt a fontos bútordarabot elhelyezni az étkezőhelyiségen belül. Ez persze függ magától az asztal stílusától, formájától és méretétől is.

Nagy térrel gazdálkodhatsz? Remek, ebben az esetben jó nagy étkezőasztal mellett dönthetsz. Hogy az asztal robusztusságát valamelyest ellensúlyozni tudd, a pasztell vagy a galambszürke árnyalatú kiegészítők igazán kellemes keretbe foglalják majd azt. Bátran hallgass az ösztöneidre és a stílusérzékedre, de ha kell, a DODO weboldalán számos ötletes megoldásra bukkanhatsz.

Melyik az ideális?

A helyiségek stílusa nagyban meghatároz mindent. Kevés helyen van ám hatalmas tér egy szép klasszikus vagy meleg rusztikus étkezőhelyiség kialakításához. A kisebb helyeken kacérkodhatsz a retró elemekkel, azokkal a légies hatású, vékony vázú bútorokkal. Vagy a modernebb, minimalista megoldásokkal is csuda kellemes tereket alkothatsz. Az üveg étkezőasztal nagyon izgalmas és jó választás lehet minden étkezőbe. Mivel átlátszó, tágasabbnak fog majd ott hatni a tér. Kristály vagy üveg kiegészítőkkel és egy szép csillárral igazán pompázatossá alakíthatod így az étkezőt.

Amire mindig érdemes ügyelned még, az az étkezőasztal és a körülötte lévő székek összhangja. Ne csak a kárpit harmonizáljon, hanem a szék vázelemei, azaz a karfája és a lábak is. Bátran hagyatkozz a DODO szakértelmére!

Márvány és tömörfa – mindig tökéletes megoldás

Egy hófehér márvány étkezőasztal minden helyiségben a luxus és a maximális elegancia szimbóluma. Ám körülötte ne alkalmazz masszív berendezési tárgyakat, válassz minimál stílusú kiegészítőket. Persze a székek is legyenek nagyon jó minőségűek, és színben és méretben is illeszkedjenek az asztalhoz.

A tömörfából készült étkezőasztalok, legyen szó négyszögletes, kör vagy szabálytalanabb formáról, mindenképp uralják a rendelkezésükre álló teret. Ám mindig tökéletes választást jelentenek. A DODO weboldalán sokféle étkezőasztal kapható. Általában nagyobb társaságok is kényelmesen mellételepedhetnek és felejthetetlen pillanatokat tölthetnek el.

(Szponzorált tartalom)


memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
A Facebook Pixel beállításának lépései
A Facebook Pixel beállításának lépései
Az online marketingben a hirdetések terén fontos szerepe van a Facebook Pixelnek, vagy más néven képpontnak. Ez a kód nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a kampányok jól teljesítsenek. A cikkben annak járunk utána, hogy miért van meghatározó jelentősége, illetve arra is kitérünk, hogy milyen lépésekből áll a beállítása.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.