Az iPhone akkumulátor cseréje: Használd ki az új FixPremium akkumulátor előnyeit!

2021 / 12 / 17 / Fizetett Hirdetés
#pr
Az iPhone akkumulátor cseréje: Használd ki az új FixPremium akkumulátor előnyeit!
A kijelzők mellett az iPhone-ok akkumulátorai a leggyakrabban cserélt alkatrészek. Ez nem csoda, hiszen a kijelzők megrepednek, eltörnek, az elemek pedig egyszerűen elhasználódnak. Nem számít, hogy a tulajdonos milyen jól gondozta az iPhone-ját - az akkumulátor egy olyan alkatrész, amely idővel mindig meghibásodik. Ezt a gyorsabb lemerülésről és a rosszabb általános akkumulátor-élettartamról ismerheted fel.

Kicserélnéd az iPhone Xs vagy egy újabb iPhone készüléked akkumulátorát? Erre figyelj!

Ha az iPhone Xs vagy az újabb modellek valamelyikének akkumulátorát kicseréled, semmiképpen sem szabad megfeledkezned a BMS-ről, azaz az akkumulátor-kezelő rendszerről. Ez az alkatrész gondoskodik az akkumulátor megfelelő programozásáról és az alaplaphoz való párosításáról. Ha nem távolítod el ezt a chipet a régi akkumulátorodból, és nem szereled azt be az újba, amikor kicseréled, akkor szinte 100%-os az esélye annak, hogy szervizüzenetet fogsz kapni a készülékeden. Ezen túlmenően azonban elveszítheted az "Akkumulátor állapota" funkciót is, amely lehetővé teszi az akkumulátor állapotának és maximális kapacitásának folyamatos ellenőrzését. Eláruljuk, hogyan kerülheted el ezt a problémát, és hogyan telepítheted a BMS-t egy új akkumulátorodra.

Photo: unsplash.com

Így cseréld ki az iPhone akkumulátorát

  1. Először is szét kell szerelned a készüléket. Ez a kijelző leválasztását, majd az akkumulátor eltávolítását jelenti.
  2. Az akkumulátor leválasztásakor a BMS-t is le kell választanod az akkumulátorról. Először azonban el kell távolítanod a szigetelőszalagot és a védőburkolatot is.
  3. Ezután csipesszel szétválaszthatod a BMS-t. Legyél óvatos az akkumulátor kezelésénél - könnyen megsérülhet a hajlékony kábel.
  4. Ha a BMS le van választva, akkor csatlakoztathatod egy új akkumulátorhoz. Ehhez egy speciális hegesztőpisztolyra lesz szükséged. A csatlakozáskor ügyelj arra, hogy a BMS-t a megfelelő módon rögzítsd, és ne keverd össze az anódot a katóddal.
  5. Ezután rögzítsd a BMS-t szigetelőszalaggal vagy védőburkolattal.
  6. Az akkumulátort a megfelelő eszközzel kell aktiválnod. Ezután tesztelheted a működését, és hogy az üzenet továbbra is megjelenik-e. Ha nem, akkor visszaszerelheted a készüléket az eredeti állapotába.

FixPremium akkumulátor Apple iPhone-hoz

Ha új akkumulátort keresel az Apple iPhone készülékedhez, a Fixshop.hu saját FixPremium márkája alatt új Apple iPhone akkumulátorokat találhatsz. Ezek az akkumulátorok ugyanolyan minőségűek és kapacitásúak, mint az eredeti Apple-akkumulátorok, de nagy előnyük az alacsonyabb, kedvezőbb ár.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Jó néhányan úgy használják a felhő alapú tárhelyeket, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan miért is hasznos számukra. A cikkben annak járunk utána, hogy mire jó a felhőszolgáltatás és milyen típusai vannak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.