Az iPhone akkumulátor cseréje: Használd ki az új FixPremium akkumulátor előnyeit!

2021 / 12 / 17 / Fizetett Hirdetés
#pr
Az iPhone akkumulátor cseréje: Használd ki az új FixPremium akkumulátor előnyeit!
A kijelzők mellett az iPhone-ok akkumulátorai a leggyakrabban cserélt alkatrészek. Ez nem csoda, hiszen a kijelzők megrepednek, eltörnek, az elemek pedig egyszerűen elhasználódnak. Nem számít, hogy a tulajdonos milyen jól gondozta az iPhone-ját - az akkumulátor egy olyan alkatrész, amely idővel mindig meghibásodik. Ezt a gyorsabb lemerülésről és a rosszabb általános akkumulátor-élettartamról ismerheted fel.

Kicserélnéd az iPhone Xs vagy egy újabb iPhone készüléked akkumulátorát? Erre figyelj!

Ha az iPhone Xs vagy az újabb modellek valamelyikének akkumulátorát kicseréled, semmiképpen sem szabad megfeledkezned a BMS-ről, azaz az akkumulátor-kezelő rendszerről. Ez az alkatrész gondoskodik az akkumulátor megfelelő programozásáról és az alaplaphoz való párosításáról. Ha nem távolítod el ezt a chipet a régi akkumulátorodból, és nem szereled azt be az újba, amikor kicseréled, akkor szinte 100%-os az esélye annak, hogy szervizüzenetet fogsz kapni a készülékeden. Ezen túlmenően azonban elveszítheted az "Akkumulátor állapota" funkciót is, amely lehetővé teszi az akkumulátor állapotának és maximális kapacitásának folyamatos ellenőrzését. Eláruljuk, hogyan kerülheted el ezt a problémát, és hogyan telepítheted a BMS-t egy új akkumulátorodra.

Photo: unsplash.com

Így cseréld ki az iPhone akkumulátorát

  1. Először is szét kell szerelned a készüléket. Ez a kijelző leválasztását, majd az akkumulátor eltávolítását jelenti.
  2. Az akkumulátor leválasztásakor a BMS-t is le kell választanod az akkumulátorról. Először azonban el kell távolítanod a szigetelőszalagot és a védőburkolatot is.
  3. Ezután csipesszel szétválaszthatod a BMS-t. Legyél óvatos az akkumulátor kezelésénél - könnyen megsérülhet a hajlékony kábel.
  4. Ha a BMS le van választva, akkor csatlakoztathatod egy új akkumulátorhoz. Ehhez egy speciális hegesztőpisztolyra lesz szükséged. A csatlakozáskor ügyelj arra, hogy a BMS-t a megfelelő módon rögzítsd, és ne keverd össze az anódot a katóddal.
  5. Ezután rögzítsd a BMS-t szigetelőszalaggal vagy védőburkolattal.
  6. Az akkumulátort a megfelelő eszközzel kell aktiválnod. Ezután tesztelheted a működését, és hogy az üzenet továbbra is megjelenik-e. Ha nem, akkor visszaszerelheted a készüléket az eredeti állapotába.

FixPremium akkumulátor Apple iPhone-hoz

Ha új akkumulátort keresel az Apple iPhone készülékedhez, a Fixshop.hu saját FixPremium márkája alatt új Apple iPhone akkumulátorokat találhatsz. Ezek az akkumulátorok ugyanolyan minőségűek és kapacitásúak, mint az eredeti Apple-akkumulátorok, de nagy előnyük az alacsonyabb, kedvezőbb ár.

(Szponzorált tartalom)


Mik azok az álláskönnyítő szőnyegek és mit érdemes tudni róluk?
Mik azok az álláskönnyítő szőnyegek és mit érdemes tudni róluk?
Ha megkérdeznénk az embereket arról, hogy hol, milyen körülmények között dolgoznak, akkor valószínűleg nagyon változatos válaszokat kapnánk. Sokan például azt mondanák, hogy szinte egész nap – legalább 8-10 vagy akár 12 órán keresztül is – állómunkát végeznek.
Mitől lesz a nappali igazán hangulatos?
Mitől lesz a nappali igazán hangulatos?
A lakberendezés egyre népszerűbb dekorációs kelléke a vászonposzter, ami egy művészi reprodukció. A nyomtatása azonban nem papír alapú hordozófelületet igényel, hanem művészi festővásznat.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.