Az okosotthon nem álom többé!

2022 / 08 / 22 / Fizetett Hirdetés
#pr
Az okosotthon nem álom többé!
Sokszor belebotlunk a reklámszövegbe, hogy “a jövő éppen most van”, ezért eléggé elcsépeltnek hangzik, pedig nagyon is igaz. Olyan innovációk vesznek körül minket, amelyek közül sokról nem is olyan rég még csak álmodni sem mertünk.

Modern megoldások az otthonokban

Az újítások sokfélék, s rengeteg területet felölelnek, sok közülük arra hivatott, hogy az otthonainkat tegye komfortosabbá, modernebbé, s - egyáltalán nem meglepő módon - gazdaságossá. A Nective Smarthome rendszerei pontosan ebben segítenek, s egészen az ötlettől kezdve a megvalósítás legutolsó lépéséig életre hívják azt a valóban modern otthont, amelyre mindig is vágytunk.

Ebben az otthonban pedig a működő rendszerek, a fűtéstől és hűtéstől kezdve egészen a riasztórendszereken át a világításig vagy a redőnyök működtetéséig aszerint hajtják végre a feladataikat, hogy az számunkra a lehető legkedvezőbb és legkellemesebb legyen. De nemcsak a komfort szintjét emelik még magasabbra, hanem a gazdaságos működést is elősegítve végső soron jelentős összegeket, s ami még fontosabb - hiszen a környezet védelmének szempontjai is ezt diktálják -, energiát is megtakarítanak!

Mit kínál a Nective Light?

Az épületek univerzális automatizálásához fejlesztett Nective Light egyszerre több olyan feladatot is képes ellátni, amelyek egy okosotthontól elvárhatóak. Általa megvalósul a világítás automatikus szabályozása, de a fűtés, a garázslejáró fűtése, a redőnyök mozgása, az ablakok és kapuk szabályozása is a repertoár részét képezik. Habár nem alapvető feladat, de a listát könnyedén bővíthetjük olyan elemekkel is, mint például egy szökőkút automatizálása.

Megrendelőként nyilvánvalóan nem elhanyagolható szempont, hogy ezeket a funkciókat mind oly módon tudják a Nective Light felhasználásával biztosítani, hogy a lehető legkisebb, a konkurens megoldásokhoz képest jelentősen kedvezőbb anyagi beruházást igényli.

Ennek a Smarthome megoldásnak a segítségével nem okoz nehézséget a csoportosan programozott működés sem, például a világítás egyszerre történő bekapcsolása vagy a redőnyök együttes leengedése sem. Az árnyékolástechnika szempontjából, például egy terasz feletti elektromos működtetésű ponyva esetén egyértelműen hasznossá válnak az olyan védelmi opciók, amelyek például az időjárás monitorozásával kapcsolatosak.

Miért előnyösek a Smarthome rendszerek?

Az okosfejlesztések igazodnak rohanó életvitelünkhöz, s pontosan arra kínálnak megoldást, amire szükségünk van, mégpedig arra, hogy időt és energiát spóroljanak nekünk, s rugalmasabbá tegyék az életünket. Ráadásul mindezt olyan módon, hogy közben a lehető legnagyobb mértékű kényelmet is biztosítsák.

Az automatizálásnak továbbá nincsenek olyan következményei, hogy “kicsúszik a kezünkből az irányítás”, hiszen bármikor szabadon változtathatunk a beállításokon. A mobiltelefonos applikáció segítségével pedig távolról is irányíthatjuk otthonunkat, akár az irodában, akár a tengerparton ülve.

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
RFID vs. vonalkód – melyik a praktikusabb választás az árukészlet azonosítására?
RFID vs. vonalkód – melyik a praktikusabb választás az árukészlet azonosítására?

Az árukészlet-kezelés optimalizálása kritikus fontosságú minden vállalat számára, legyen az kisvállalkozás vagy multinacionális cég. A termékek azonosítása és nyomon követése elengedhetetlen ahhoz, hogy biztosítsuk a hatékony és gyors üzemelést. A dinamikusan változó környezetben azonban gyakran felmerül a kérdés: melyik az ideális módszer az áruk azonosítására? Maradjunk a hagyományos vonalkódoknál, esetleg próbáljunk ki valami egyéb megoldást?

Fűtésvezérlő rendszerek az energiahatékonyság jegyében
Fűtésvezérlő rendszerek az energiahatékonyság jegyében
Egy fűtésvezérlő rendszer hatékonysága abban rejlik, hogy nagy kontrollt lehet vele elérni. Ebben a cikkünkben összehasonlítjuk a hagyományos termosztáttal, és megnézzük, mivel kell számolnunk egy ilyen fűtéskorszerűsítés kapcsán.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.