Az otthon szíve: a konyha

2021 / 10 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Az otthon szíve: a konyha
Szeretsz sütni-főzni? Szereted a barátaidat vagy a családodat meglepni egy-egy isteni fogással? Szeretsz vendégül látni barátokat, rokonokat az otthonodban, és imádod, amikor elkápráztatsz mindenkit a főztöddel?

Akkor valószínűleg a konyha az egyik kedvenc helyed az otthonodban, és bizonyára sok időt töltesz ott. Sőt, a családtagjaid tudják, hogy egyenesen oda menjenek, ha találkozni szeretnének veled. Ugye igazunk van?

 

Teljesen természetes igény ebben az esetben (is), hogy minél szebb és otthonosabb konyhát teremts magadnak, de mint tudod, az ember abból főz, amije van, így aztán ha teljes átalakítást most nem is tudsz megfinanszírozni, ha a Prémium bútoráruház tanácsait követed, akkor egészen új konyhát varázsolhatsz magadnak.

 

Mi a legfontosabb?

 

Persze erre mindenki rávágja elsőre, hogy a konyhabútor, és nyilván ezzel nem is lehet vitatkozni, viszont vannak olyan élethelyzetek, amikor a bútor adott és bizonyos okokból nem cserélhető.

 

Ilyenkor marad az, hogy más elemeket hangsúlyozzunk, és ezzel tereljük a figyelmet a kevésbé tetszetős, kevésbé szép konyhabútorról.

 

Hogy mivel tudjuk ezt megtenni? Például egy jól megválasztott csapteleppel! Ma már annyiféle színben és stílusban kaphatóak, hogy ember legyen a talpán, aki el tud csak egy csapteleppel jönni a boltból. De akár a világítás is segíthet abban, hogy arra tereld a hangsúlyt, amire igazán büszke vagy a konyhádban, például a csaptelepre.

 

Mit tehetsz még?

 

Például azt, hogy festesz. Egy-egy új szín vagy akár színkombináció egészen új életre tudja kelteni a konyhánkat, bár nem árt némi óvatossággal kezelni a színeket.

 

A túlságosan sötét színek összenyomják a tereket, így ha nincs hatalmas konyhád, érdemesebb inkább a világosabb színekkel kísérletezni. Nincs annál kellemetlenebb, mint egy elkészült festés után rádöbbenni, hogy nem jól választottunk.

 

Végezetül érdemes észben tartani, hogy az ördög mindig a részletekben rejlik, így egy-egy apróbb dekorációs elem teljesen meg tudja változtatni az összképet. Válassz egy szép cserepes növényt, egy egyszerű képet, ami jó érzéseket kelt benned, tegyél ki egy szép kenyértartót vagy gyümölcskosarat, és meglásd, egészen másként fogod értékelni a konyhádat!

 

Ha szeretnél inspirációt szerezni, vagy esetleg körülnéznél konyhabútor fronton, akkor érdemes átnézni a Prémium bútoráruház konyhai részlegét!

 

A tökéletes gyülekezőhely

 

Jönnek a hosszú őszi és téli esték, amikor az idő már kevésbé kedvez a szabadtéri programoknak. Mi sem jobb ilyenkor, mint behúzódni a konyha melegébe, ahol a frissen sülő finomságok és gőzölgő illatok mellett tökéletes alkalmatok nyílik őszintén beszélgetni, vidáman társasozni vagy akár kreatívan együtt főzni.

 

Nézz hát körbe, és készítsd fel konyhád a boldog és stílusos családi pillanatokra!

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Az eszközök kalibrálása az egyik legfontosabb lépés a pontos mérések biztosítása érdekében. Ezért is fontos a megfelelő szakember felkutatása hozzá, hiszen a kalibrálás egyben a hatékony munkavégzés záloga is. Óriási könnyebbség, ha egy gyártó rögtön kalibrált eszközöket kínál, de akár külön kalibrációs szolgáltatást is vállal az eszközök mellé.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.