Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

2023 / 11 / 27 / Fizetett Hirdetés
#pr
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

Az otthoni fogfehérítés ugyanolyan hatékony, mint egy ambuláns klinikán

Az otthoni fogfehérítés Crest fogfehérítő csíkokkal végezhető, amelyek ugyanazokat az összetevőket tartalmazzák, mint amelyeket a fogorvosok használnak a rendelőben történő fogfehérítés során. Ezeket a csíkokat úgy tervezték, hogy a fogfehérítő szerek az alkalmazás során végig a fogakkal érintkezzenek. A fogak otthoni fehérítése a Crest fogfehérítő csíkok használatával általában biztonságos a normál, egészséges fogak esetében.

Ha azonban bizonytalan a fogak tényleges egészségi állapotát illetően és/vagy kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy jó az általános egészségi állapota az otthoni fogfehérítéshez, először ellenőrizze ezeket a tényeket fogorvosával. 

TIPP: 

A Crest fogfehérítő matrica klinikailag teszteltek, és az Amerikai Fogászati Szövetség megerősítette, hogy nincs negatív hatással a fogzománcra.

16 év a piacon

Sok felhasználó csak most fedezi fel az otthoni fogfehérítés lehetőségeit a Crest fogfehérítő csíkokkal, de ez a termék nem új a piacon. A fogfehérítő csíkokat már több mint 16 éve emberek milliói használják az Egyesült Államokban és világszerte.

A Crest fogfehérítő csíkok mellett a ragyogóan fehér mosolyát a Crest fogfehérítő fogkrémekkel is fokozhatja, amelyek a világ legjobb fogfehérítő fogkrémek közé tartoznak. Kiválóan eltávolítják a fogak külső elszíneződéseit, és megakadályozzák a fogak sárgulását. A Crest fehérítő fogkrémek rendszeres használatával fogai hosszú ideig gyönyörűen fehérek maradnak, és nem fognak kellemetlen sárga árnyalatúvá válni. 

Az ideális kombináció a hosszan tartó ragyogó mosolyért

A Crest fehérítő csíkok és a Crest fehérítő fogkrémek együtt ideális kombinációt alkotnak a hosszú ideig tartó ragyogóan fehér fogakért, amelyet otthonában kényelmesen elérhet. A fehérítő csíkok és fogkrémek többféle típusa is kapható, így időről időre cserélhetők, vagy más módon kombinálhatók a fogak aktuális állapotának megfelelően.

TIPP: 

A Crest fehérítő csíkok és fehérítő fogkrémek akciós csomagjai is kaphatók, amelyekkel még többet lehet spórolni. 

(Szponzorált tartalom)


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Ki ne szeretné a csinos blúzokat, pláne mivel kiváló hétköznapi viseletek, ugyanakkor a jeles alkalmakkor is remek választások, ha az elegáns megjelenés a célunk. De vajon tudjuk-e, hogy milyen anyagokat érdemes beszerezni, ha magunk szeretnénk stílusos blúzokat készíteni?
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.