Bemutatunk néhány praktikus fűtőtestet

2024 / 01 / 15 / Fizetett Hirdetés
#pr
Bemutatunk néhány praktikus fűtőtestet
A téli nagy hidegben folyamatosan fűtjük otthonunkat. Kinek fatüzelésű, kinek gázkazánja van, van, aki odabent a lakásban egy cserépkályhát épített és azzal csinál meleget, mások modern hőszivattyúkat használnak.  

Vannak még egyéb megoldások is, és olykor elegendő csak egy-egy helyiség melegebbé tétele. Ehhez mutatunk ötleteket.

 

Hősugárzó

 

Az egyik legpraktikusabb eszköz a hősugárzó, amely kicsi és nem is fogyaszt sokat. Nagyon sokféle változatban kapható, többek közt a Homelux fűtés-hűtés kategóriájában is megtalálhatjuk.

 

Ha innen rendelünk, akkor érdemes szétnézni a kategória termékei között, mert nagyon hasznos árucikkeket láthatunk az oldalon. Szilárd tüzelésű kályha és olajradiátor is elérhető a kínálatban, de a népszerű fűtőpanelek is megvásárolhatók.

 

A hősugárzó ezek közt szinte elvész méretei és teljesítménye miatt. Azonban ne becsüljük le az értékét! Nagyon hasznos lehet akkor, mikor még nem akarjuk fűteni a szobát, vagy a központi fűtés nem indult még el, de fázunk, és felmelegednénk egy kicsit.

Ilyenkor érdemes egy jó fél órára elindítani a hősugárzót: hamar megemeli a hőmérsékletet a helyiségben, nem kell fagyoskodnunk.

 

Praktikus akkor is, ha kisbaba fürdetésére kerül sor, de nem találjuk elég melegnek a szobát. A hősugárzót a fürdőszobába is kivihetjük, mert szabadon mozgatható, azonban rendkívül körültekintően járjunk el a használata során, és nézzük meg, milyen IP-védelemmel van ellátva. Csak biztonságos körülmények között kapcsoljuk be. Van ennél jobb megoldás: mutatjuk is, mi az!

 

Elektromos mennyezeti hősugárzó

 

A Homeluxnál is kapható elektromos mennyezeti hősugárzó, amely mint egy csillár működik: elég meghúzni a zsinórját, hogy hőt bocsásson ki. Nem fog megrázni senkit, ha szakszerűen van felszerelve.

 

Teljesítménye 2500 W, nagyobb, mint az árammal működő hősugárzóké. Fürdőszobába, ahol esetleg nincs is hely radiátor számára, ez lehet a tökéletes fűtési mód.

 

Elektromos fűtőtestek

 

Nagyon népszerű termékek az elektromos fűtőtestek is, amelyekkel a modern otthonokban találkozunk elsősorban. Ezek a falra is szerelhetők. Működtetésükhöz távirányítót is kapunk, így egyszerűen be tudjuk állítani, hány fokot mutasson a kijelző.

 

Dizájnos kiegészítői lehetnek ezek a fűtőtestek az irodáknak is, nem csak magánlakásokban hasznosíthatók.

 

Elektromos konvektorok

 

Még egy terméket szeretnénk bemutatni: az elektromos konvektort. Ezek a modern fűtőtestek szintén árammal működnek, hordozhatók, LED-kijelzővel vannak ellátva, egyáltalán nem olyanok tehát, mint a régi bérházak gázkonvektorai.

 

Amennyiben egy-egy helyiség fűtésére van szükség, ezek is számításba jöhetnek. Kedvező áron szerezhetők be, és hosszú távon működőképesek. Állítható termosztáttal rendelkeznek, így magunk szabályozhatjuk a hőmérsékletet.

 

Nézz szét bátran a Homelux lakberendezési webáruház kínálatában a fűtőpanelek, konvektorok, hősugárzók között, és válassz igényeidnek megfelelő készüléket! A bolt munkatársai segíteni tudnak a döntésben!

(Szponzorált tartalom)


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Ki ne szeretné a csinos blúzokat, pláne mivel kiváló hétköznapi viseletek, ugyanakkor a jeles alkalmakkor is remek választások, ha az elegáns megjelenés a célunk. De vajon tudjuk-e, hogy milyen anyagokat érdemes beszerezni, ha magunk szeretnénk stílusos blúzokat készíteni?
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.