Csomagküldés pikk-pakk!

2021 / 12 / 15 / Fizetett Hirdetés
#pr
Csomagküldés pikk-pakk!
A Pick Pack Pontok egyre népszerűbbek csomagküldés és -átvétel kapcsán. Ez a kényelmes szolgáltatás azoknak kedvez, akik nem tudják minden alkalommal megoldani, hogy átvegyék a futár által háztól házig szállított küldeményeket.

Sprinter Futárszolgálat

A Pick Pack Pont szolgáltatás rendkívül népszerű választásnak bizonyul a belföldi csomagszállítási szolgáltatások közül. A magyar tulajdonú Sprinter Futárszolgálat Kft. 1997 óta végez logisztikai tevékenységet hazánkban. Már az első néhány év után komoly sikereket értek el, és hamar kinőtték magukat a legfontosabb kiscsomagos futárszolgálattá.

A Sprinter Futárszolgálat Magyarországon először biztosított csomagpontos kézbesítési és átvételi szolgáltatást, ezért valódi úttörőnek számít. Nem csak magánszemélyek, hanem webáruházak és piacvezető iparágak is gyakran választják a belföldi küldemény szállítás szolgáltatásokat.

A Pick Pack Pont csomagpontos szolgáltatása jó választásnak bizonyulhat a kezdő webáruházak számára, akik eleinte kisebb mennyiségű küldeményt adnak fel. A futárcég számukra is rendkívül kedvező árakat biztosít. Ismétlődő belföldi címhely esetén pedig csupán egyszer kell kifizetned a szállítási költséget!

Pick Pack Pont

A Sprinter Futárszolgálatnak több mint 800 csomagpontja található meg országunkban, 190 településen. Ezeket a pontokat bevásárlóközpontokban, benzinkutakon és egyéb frekventált helyeken találhatod meg.

Ez a szolgáltatás azért kimondottan népszerű, mert a küldemény bármilyen időpontban átvehető vagy feladható a csomagpont segítségével. Így nem kell a futár érkezési idejéhez alkalmazkodni, elkéredzkedni a munkahelyről, vagy megkérni a szomszédot az átvételre.

A Pick Pack Pontok hétvégén is nyitva tartanak, ezért kényelmesen és nyugodtan átveheted küldeményed, amikor csak szeretnéd.

Rendelj Pick Pack Pont belföldi csomagküldési szolgáltatást a Csomagnet.hu honlapján, hogy könnyen és kedvező áron adhass fel küldeményt!

Egyéb kiváló szolgáltatások

A Sprinter Futárszolgálat által biztosított csomagküldés esetén internetes nyomonkövetéssel is láthatjuk, hol tart küldeményünk. A partnerek számára praktikus napi riportot is biztosítanak, melyen az ügyfelek a napi teljesítésekről és az utánvételi összegekről tájékozódhatnak.

A csomagokról díjmentes e-mailes értesítés is érkezik, amelyben a címzett információt kaphat a küldemény érkezésének várható időpontjáról.

A futárszolgálat folyamatosan törekszik a szolgáltatások és technológia fejlesztésére a magasabb minőség biztosítása érdekében. Emellett nagy hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra a környezetvédelmi szabályok szigorú betartásával.

Add fel küldeményed belföldre a Csomagnet.hu segítségével! Használd a praktikus kalkulátort, hogy rendkívül kedvező áron, regisztráció nélkül rendeld meg a szolgáltatást könnyen és gyorsan!

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Mikor szükséges a cégérték meghatározása, és hogyan kerüljük el az ezzel járó problémákat?
Mikor szükséges a cégérték meghatározása, és hogyan kerüljük el az ezzel járó problémákat?
A cégérték meghatározása kulcsfontosságú lépés minden vállalkozás életében, hiszen ennek alapján formálódnak a stratégiák, befektetések és pénzügyi döntések. Az érték meghatározása komplex folyamat, amely számos területet érint. Ebben a cikkben részletezzük, milyen esetekben válhat szükségessé a cég értékének meghatározása, milyen veszélyekkel járhat a helytelenül meghatározott cégérték, és hogyan lehet ezeket elkerülni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.