Csomagküldés pikk-pakk!

2021 / 12 / 15 / Fizetett Hirdetés
#pr
Csomagküldés pikk-pakk!
A Pick Pack Pontok egyre népszerűbbek csomagküldés és -átvétel kapcsán. Ez a kényelmes szolgáltatás azoknak kedvez, akik nem tudják minden alkalommal megoldani, hogy átvegyék a futár által háztól házig szállított küldeményeket.

Sprinter Futárszolgálat

A Pick Pack Pont szolgáltatás rendkívül népszerű választásnak bizonyul a belföldi csomagszállítási szolgáltatások közül. A magyar tulajdonú Sprinter Futárszolgálat Kft. 1997 óta végez logisztikai tevékenységet hazánkban. Már az első néhány év után komoly sikereket értek el, és hamar kinőtték magukat a legfontosabb kiscsomagos futárszolgálattá.

A Sprinter Futárszolgálat Magyarországon először biztosított csomagpontos kézbesítési és átvételi szolgáltatást, ezért valódi úttörőnek számít. Nem csak magánszemélyek, hanem webáruházak és piacvezető iparágak is gyakran választják a belföldi küldemény szállítás szolgáltatásokat.

A Pick Pack Pont csomagpontos szolgáltatása jó választásnak bizonyulhat a kezdő webáruházak számára, akik eleinte kisebb mennyiségű küldeményt adnak fel. A futárcég számukra is rendkívül kedvező árakat biztosít. Ismétlődő belföldi címhely esetén pedig csupán egyszer kell kifizetned a szállítási költséget!

Pick Pack Pont

A Sprinter Futárszolgálatnak több mint 800 csomagpontja található meg országunkban, 190 településen. Ezeket a pontokat bevásárlóközpontokban, benzinkutakon és egyéb frekventált helyeken találhatod meg.

Ez a szolgáltatás azért kimondottan népszerű, mert a küldemény bármilyen időpontban átvehető vagy feladható a csomagpont segítségével. Így nem kell a futár érkezési idejéhez alkalmazkodni, elkéredzkedni a munkahelyről, vagy megkérni a szomszédot az átvételre.

A Pick Pack Pontok hétvégén is nyitva tartanak, ezért kényelmesen és nyugodtan átveheted küldeményed, amikor csak szeretnéd.

Rendelj Pick Pack Pont belföldi csomagküldési szolgáltatást a Csomagnet.hu honlapján, hogy könnyen és kedvező áron adhass fel küldeményt!

Egyéb kiváló szolgáltatások

A Sprinter Futárszolgálat által biztosított csomagküldés esetén internetes nyomonkövetéssel is láthatjuk, hol tart küldeményünk. A partnerek számára praktikus napi riportot is biztosítanak, melyen az ügyfelek a napi teljesítésekről és az utánvételi összegekről tájékozódhatnak.

A csomagokról díjmentes e-mailes értesítés is érkezik, amelyben a címzett információt kaphat a küldemény érkezésének várható időpontjáról.

A futárszolgálat folyamatosan törekszik a szolgáltatások és technológia fejlesztésére a magasabb minőség biztosítása érdekében. Emellett nagy hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra a környezetvédelmi szabályok szigorú betartásával.

Add fel küldeményed belföldre a Csomagnet.hu segítségével! Használd a praktikus kalkulátort, hogy rendkívül kedvező áron, regisztráció nélkül rendeld meg a szolgáltatást könnyen és gyorsan!

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
RFID vs. vonalkód – melyik a praktikusabb választás az árukészlet azonosítására?
RFID vs. vonalkód – melyik a praktikusabb választás az árukészlet azonosítására?

Az árukészlet-kezelés optimalizálása kritikus fontosságú minden vállalat számára, legyen az kisvállalkozás vagy multinacionális cég. A termékek azonosítása és nyomon követése elengedhetetlen ahhoz, hogy biztosítsuk a hatékony és gyors üzemelést. A dinamikusan változó környezetben azonban gyakran felmerül a kérdés: melyik az ideális módszer az áruk azonosítására? Maradjunk a hagyományos vonalkódoknál, esetleg próbáljunk ki valami egyéb megoldást?

Fűtésvezérlő rendszerek az energiahatékonyság jegyében
Fűtésvezérlő rendszerek az energiahatékonyság jegyében
Egy fűtésvezérlő rendszer hatékonysága abban rejlik, hogy nagy kontrollt lehet vele elérni. Ebben a cikkünkben összehasonlítjuk a hagyományos termosztáttal, és megnézzük, mivel kell számolnunk egy ilyen fűtéskorszerűsítés kapcsán.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.