Dobd fel a fürdőszobádat gyorsan és látványosan!

2023 / 04 / 26 / Fizetett Hirdetés
#pr
Dobd fel a fürdőszobádat gyorsan és látványosan!
A fürdőszoba lakásunk egyik nagyon fontos helyisége. Nem csupán a tisztálkodást szolgálja, hanem testi-lelki felüdülést biztosít. Ezért nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat benne és szívesen töltsük itt időnket.

Azonban, ha a fürdőszobánk régi, ódivatú, kényelmetlen, hideg vagy elromlott benne valami, akkor nem tudjuk élvezni a benne töltött időt. Ebben az esetben mindenképpen érdemes átgondolni, hogy mik azok a dolgok, amin feltétlenül változtatnunk kell és anyagi lehetőségeinkhez mérten megtenni a megfelelő lépéseket.

A fürdőszoba berendezése

Ez a helyiség nagyrészt fix dolgokkal van berendezve, ezért szinte csak kiegészítőkkel, mint például Fóliás Juci fürdőszobaszőnyegeivel, törölközőkkel, szappantartóval és egyéb apróságokkal tudjuk feldobni a látványt. Ha a fürdőszobáddal nem vagy megelégedve, akkor gondold át, hogy mit tehetnél, hiszen egy teljes felújítás ma már milliókba kerül, hosszú időbe telik és porral, kosszal, sittel jár.

A fürdőszoba átalakítása egyszerűen

Ha nagyon utálod a fürdőszobacsempédet, de nem engedheted meg magadnak a teljes felújítást, akkor gondolkozz 3D öntapadós csempében, amelyet a régi csempére tudsz ráragasztani, és általa egy teljesen új fürdőszobát fogsz kapni. Ma már számtalan szín, minta és textúra vár, kizárólag a fantáziádon és az ízléseden múlik, hogy melyiket választod.

A legjobb benne az, hogy teljesen egyedül is meg tudod csinálni, nincs szükséged mesteremberre, csak az öntapadós csempére, valamint a megfelelő eszközökre. Az öntapadós csempe felrakása egyáltalán nem ördöngösség, csak tisztítsd meg a csempét, majd kezdheted is feltenni szépen sorban.

A tisztaság az első!

Ahhoz, hogy a fürdőszobád jól mutasson, nagyon fontos, hogy legyen benne rend. Szedd össze a kiürült flakonokat, valamint azokat a dolgokat, amiket nem használsz rendszeresen, és tedd be a fürdőszobaszekrénybe. A szennyesnek vegyél valamilyen vagány szennyestartót, és semmiképpen ne dobáld szét a ruhákat.

Ha nem zsúfolod tele a fürdőszobát, akkor tágasabbnak tűnik, és sokkal rendezettebb látványt nyújt. A tükröt, a mosdót mindig töröld le, hiszen a rászáradt fogkrém, a borotválkozás utáni szőrszálak, az otthagyott fogselyem lehangoló látványt nyújt.

A kiegészítők nagyon fontosak

Ha nincs lehetőséged elfedni a csempéket, vagy nincs is velük sok problémád, akkor játszhatsz a kiegészítőkkel, amikkel szuper hatást érhetsz el. A fürdőszobai szőnyeg rendkívüli módon feldobja a fürdőszobát, ráadásul csúszásmentes kiszállást biztosít a kádból.

Ha csak kezet mosni mész be, akkor is jó szolgálatot tesz, hiszen meleg érzetet biztosít, és nem fog fázni a lábad a hideg csempén. Olyan mintát válassz, ami illik a csempéhez, valamint hangold össze a szappantartóval, törölközőkkel is, hiszen fontos, hogy egységes színvilág jelenjen meg a helyiségben.

A fürdőszobaszőnyeg egy remek kiegészítő elem, nyugodtan vágd méretre, sőt, akár tehetsz egy részt a WC, egy részt a mosdó, egy részt pedig a kád elé. Látványa feldobja a fürdőt, biztonságot ad és meleg érzetet biztosít.

(Szponzorált tartalom)


Egy sokoldalúan használható korszerű és pénztárcabarát szigetelés
Egy sokoldalúan használható korszerű és pénztárcabarát szigetelés
A hőszigetelésnek kiemelt jelentősége van napjainkban az energiahatékonyság és a környezetvédelem kapcsán, de az energiaárak drasztikus emelkedése miatt is előtérbe került.
Hibák, amelyeket érdemes elkerülni az online sportfogadás során
Hibák, amelyeket érdemes elkerülni az online sportfogadás során
A mai cikkünkben megismertetünk azokkal a leggyakoribb sportfogadási hibákkal, amelyeket mindenképpen tudnod kell, mielőtt belevágsz az online sportfogadásba.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.