Egy kényelmes kerti bútorral még az otthoni munka is kényelmesebb

2024 / 04 / 20 / Fizetett Hirdetés
#pr
Egy kényelmes kerti bútorral még az otthoni munka is kényelmesebb
A home office előnyei közé tartozik az is, hogy az otthonunkban bárhova leülhetünk és dolgozhatunk. Sok esetben elég egy laptop, kiválasztunk egy kényelmes kuckót és máris kezdődhet a munka. Miért ne tölthetnénk ezt az időt a kertben vagy a teraszon? Kellemes napsütés, madárcsicsergés, már csak egy kényelmes kerti bútor szett hiányzik.

Jobb választás szettben beszerezni a bútorokat

 

A STUXI kerti bútor szettjeinek kínálatában többféle kialakítással, garnitúrával találkozhatunk. Természetesen ez függ attól is, hogy mekkora a rendelkezésre álló hely és pontosan hány fősre tervezzük. Van 2, 4, 5, 6 és 8 személyes szett is. Sokkal hatékonyabb egyben beszerezni az összes bútort, nem pedig külön-külön összeválogatva. Ezzel egy egységes, ugyanolyan stílust, megjelenést képviselő garnitúránk lesz, ami sokkal inkább összhangban lesz a kerttel, a terasszal. A kerti bútor szett kényelmes és egyben esztétikus, aminek a segítségével a szabadban való tartózkodás és pihenés is egyszerűen megoldható.

 

Sokféle variáció érhető el, az egyszerű asztal-szék kombinációtól kezdve a kényelmes kerti napágyakig és kanapékig. Ott van például a Venus 4 személyes kerti bútor garnitúra, ami praktikus megoldás minden kertbe. Ez a szett két fotelből, egy kétfős kanapéból és egy kisasztalból áll. Tökéletes választás családi összejövetelekhez, baráti grillezéshez, de a szabadtéri pihenést is megoldhatjuk a segítségével.

 

Ettől már egy sokkal komolyabb szett a Corfu Box Set, amely tartós műanyagból készül. Teljesen vízálló, az UV-sugárzásnak is ellenáll, így a legnagyobb napsütésben sem fogja elveszíteni a színét. A tisztítása is nagyon egyszerű, mindössze vízre van hozzá szükség, mert a szennyeződések nem fognak rajta megtapadni.

 

Egy baráti összejövetel központi szereplője is lehet a kerti bútor szett

 

Ehhez pedig tökéletes választás a Dreamer 5 darabos rattan garnitúra, ami egy 2 darabos sarokülőből, asztalból és két puffból áll. A párnák cipzárral vannak felszerelve, hogy problémamentesen tudjuk megtisztítani. A teljes szett polirattanból készült, ami az időjárási viszontagságoknak is maximálisan képes ellenállni. Az ülések és a háttámlák párnáit is tartalmazza a garnitúra.

8 fő is kényelmesen elfér rajta, kertben, teraszon, de még erkélyen is elhelyezhető. Családi, baráti összejöveteleket is könnyedén szervezhetünk a szabadba, mindenkinek lesz elegendő helye.

 

Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

 

Először is meg kell tervezni, hogy pontosan hol akarjuk elhelyezni a kerti bútor szettet. A rendelkezésre álló hely meghatározza azt is, hogy mekkora garnitúra jöhet szóba egyáltalán. Ki kell választani azt is, hogy milyen tevékenységre fogjuk használni leginkább. Családi vacsorákhoz, partikhoz és egyszerű pihenésre is más-más kialakításra van szükség.

 

Az anyagot és a megjelenést is vegyük számításba, hogy hosszú távon nyújtson tökéletes látványt a garnitúra.

(Szponzorált tartalom)


Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Miért fontos a klímák rendszeres karbantartása?
Miért fontos a klímák rendszeres karbantartása?
Akár otthoni, akár irodaházak vagy különféle szolgáltató egységek (éttermek, szórakozóhelyek, boltok stb.) klímaberendezéseiről van szó, az éves karbantartás kiemelten fontos. Egészségügyi problémákat is okozhat, de a működés hatékonyságát is ronthatja, ha nincs rendszeresen tisztítva egy készülék.  
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.