Egy munkaterület, ahol kedvünkre foglalkozhatunk emberekkel!

2023 / 05 / 24 / Fizetett Hirdetés
#pr
Egy munkaterület, ahol kedvünkre foglalkozhatunk emberekkel!
Bármily meglepő is, de akad számtalan olyan személy, aki szeret emberekkel dolgozni, aki számára fontos, hogy munkája során minél több interakciót folytathasson emberekkel. Ők tipikusan azok, akik a baráti társaságokban is mindenkivel megtalálják a közös hangot, azonnal rá tudnak hangolódni embertársaikra, és hihetetlen módon tudnak kommunikálni.

Bizonyára mi magunk is rácsodálkozunk egy-egy ügyfélszolgálat vagy vevőszolgálat fáradhatatlanul mosolygó és segítő munkatársára, akinél adott esetben azt is keressük, hogy van-e arra utaló jel, hogy robotból készült!

 

Az ügyfélszolgálatos munka nem egyszerű!

 

Bár látszólag annak tűnik, hiszen egy pult mögött kell ülni vagy állni egész álló nap, a gépen kell kattintgatni, telefonokat intézni, és a személyesen megjelenő ügyfeleknek segíteni. Számtalan ilyen jellegű munkalehetőség található az olyan állásportálokon is, mint amilyen a https://budapestallas.hu/allasok/vevoszolgalat-ugyfelszolgalat aloldala is.

 

Talán nem is véletlen ez a rengeteg lehetőség, hiszen minden bolt, szolgáltató, webáruház számára létfontosságú, hogy működtessen ügyfél- vagy vevőszolgálatot.

 

A legtöbb esetben még csak diplomához sem kötik a jelentkezést, hiszen itt valóban sokszor kevésbé a szaktudás kell, sokkal inkább az emberi képességeinket kell bevetnünk ahhoz, hogy megbirkózzunk a ránk zúduló áradattal.

 

Szemernyi kétségünk se legyen afelől, hogy csak úgy záporozni fognak ránk a kérdések: ez miért van úgy, az miért nincs máshogy? Miért pont így, miért ez a szabály, nem lehet rugalmasan kezelni? Az ügyfél problémájának és vehemenciájának függvényében kell előhúzni a türelemkártyákat, kell megcsillogtatni az asszertív kommunikációs és a konfliktuskezelési készségeinket.

Gondoljuk át a jelentkezést!

 

Ahogy írtuk is: a látszat csalóka. Ügyfél- vagy vevőszolgálaton dolgozni igencsak kemény munka, folyamatos koncentrációt igényel, gyorsan kell váltani, sokszor akár egyszerre többfelé is osztani a figyelmünket.

 

Emellett persze a számítógépes tudásunknak is alapkészségként kell működnie, így valóban csak akkor jelentkezzünk egy ilyen pozícióra, ha szó szerint bírjuk a strapát.

 

Érdemes végignézni a Budapestállás teljes ügyfél- és vevőszolgálati állásokat kínáló palettáját, és beadni a jelentkezésünket oda, ami az érdeklődési körünknek is megfelel. Egy teljesen humán beállítottságú ember vért fog izzadni egy autókereskedésben, míg aki irtózik a fogorvosi rendelőktől, aligha fog jól teljesíteni egy fogászati rendelő recepciósaként.

 

Távmunkára is van lehetőség!

 

Rengetegen keresnek olyan munkát, ahol van lehetőség távmunkára. Így a fent említett oldalon bátran lehet szemezgetni a diszpécser vagy a telefonos operátor állások között, amelyet akár az otthonunk kényelméből is végezhetünk.

 

Láthatjuk hát, ha jó helyen keresünk, biztosan megtaláljuk azt az állást, ami leginkább nekünk való!

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Mikor szükséges a cégérték meghatározása, és hogyan kerüljük el az ezzel járó problémákat?
Mikor szükséges a cégérték meghatározása, és hogyan kerüljük el az ezzel járó problémákat?
A cégérték meghatározása kulcsfontosságú lépés minden vállalkozás életében, hiszen ennek alapján formálódnak a stratégiák, befektetések és pénzügyi döntések. Az érték meghatározása komplex folyamat, amely számos területet érint. Ebben a cikkben részletezzük, milyen esetekben válhat szükségessé a cég értékének meghatározása, milyen veszélyekkel járhat a helytelenül meghatározott cégérték, és hogyan lehet ezeket elkerülni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.