Egy profi weboldal 5 ismérve

2023 / 07 / 21 / Fizetett Hirdetés
#pr
Egy profi weboldal 5 ismérve
Egy vállalkozás alapítása után hamar felmerülhet bennünk az igény, hogy a világ elé tárjuk, amit tudunk. Erre az egyik legjobb eszköz a saját weblap, ami azonban nem kis befektetés. Így érthető módon szeretnénk, hogy az ára hamar megtérüljön. Cikkünkben megmutatjuk, milyen egy igazán vonzó, s egyben hatékony weboldal!

Nem mindegy, kitől rendeljük!

 

Sok helyen olvashattunk már arról, hányféle problémánk lehet belőle, ha rosszul választjuk ki weboldalunk tervezőit. A félbehagyott kivitelezés, a nem megfelelő technikai beállítások vagy a hiányos szakértelem nem kevés vállalkozónak okozott már fejfájást. Ha a munkát profi csapatra bíznánk, akik velünk szorosan együttműködve készítik el weblapunkat, az itnav.hu fejlesztőiben nem fogunk csalódni.

 

Ilyen egy vevőbarát weboldal

 

  • Igényes, színvonalas

Ez akár a nulladik pont is lehetne. Egy, a márkánkat hűen kifejező dizájn felkelti, a jól megírt szövegezés pedig fenntartja az érdeklődést termékeink iránt.

  • Reszponzív

Az előző ponthoz szorosan kapcsolódva: ha a honlapunk kizárólag laptopon vagy csak mobiltelefonon tölthető be szépen, az nagyban csökkentheti a felhasználói élményt. Ezért is fontos, hogy a webdesign rugalmasan illeszkedjen minden eszközhöz és kijelző mérethez.

  • Gyorsan betöltődik, felhasználóbarát

Időről időre lelassulhat úgy az oldalunk, hogy magunk sem értjük az okát. Emellett bizonyos menüpontok vagy gombok is elérhetetlenné válhatnak, akár a weblap túlterheltségéből, akár más okból adódóan. Célszerű azonnal felvenni a kapcsolatot fejlesztőnkkel, amint észreveszünk hasonlót, hogy megelőzzük az érdeklődőink elvesztését.

  • Keresőre optimalizált

Hiába szuper a tartalmunk és színvonalas az arculatunk, ha a keresőmotorok valamiért hátra sorolnak minket a találati listán. Weblapunk beállításainak ellenőrzése, SEO-zása épp ezért fontos: minél hamarabb kezdünk neki, annál hamarabb érhetünk fel a Google első oldalára.

  • Széles körben ismert

Bár oldalunkat a legtöbben a keresőben találhatják meg, a közösségi médiában való jelenlétünk sem elhanyagolható. Idővel szép követőtábort építhetünk fel a Facebookon, az Instagramon, a LinkedInen, a YouTube-on vagy akár már a TikTokon is - érdemes ezért élnünk a lehetőséggel.

+1. Könnyen megjegyezhető nevű, akadálymentes

Ha telített piacon dolgozunk, nehéz olyan nevet találnunk weboldalunknak, amire még senki sem gondolt. Azonban célravezető ötletelnünk rajta, mert az emberek könnyebben találnak így ránk és márkánkra. Ezenfelül pedig fontos úgy kialakítanunk a felületet, hogy a vakoknak és gyengénlátóknak se okozzon nehézséget az oldalunk használata.

 

A siker kulcsa az üzemeltetésben rejlik

 

Lehet bármilyen igényes a dizájn, csábító az ajánlat, de ha nehézkes a weboldalunk használata, azzal számos potenciális vásárlót elveszíthetünk. Ezt védhetjük ki azzal, ha hosszú távon is odafigyelünk honlapunk működtetésére, a tartalmak aktualitására, az oldal biztonságára. Így a szolgáltatásunk iránti érdeklődést is fenntarthatjuk.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Mikor szükséges a cégérték meghatározása, és hogyan kerüljük el az ezzel járó problémákat?
Mikor szükséges a cégérték meghatározása, és hogyan kerüljük el az ezzel járó problémákat?
A cégérték meghatározása kulcsfontosságú lépés minden vállalkozás életében, hiszen ennek alapján formálódnak a stratégiák, befektetések és pénzügyi döntések. Az érték meghatározása komplex folyamat, amely számos területet érint. Ebben a cikkben részletezzük, milyen esetekben válhat szükségessé a cég értékének meghatározása, milyen veszélyekkel járhat a helytelenül meghatározott cégérték, és hogyan lehet ezeket elkerülni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.