Egyszer használatos kesztyűk az egészség védelmében

2022 / 02 / 14 / Fizetett Hirdetés
#pr
Egyszer használatos kesztyűk az egészség védelmében
Napjainkban, amikor a világjárványnak köszönhetően középpontba került a vírusok elleni védekezés, teljesen hétköznapi szituációkban is megnőtt a szerepe nemcsak az egyszer használatos maszkoknak, hanem az egyszer használatos kesztyűknek is.

Az eldobható kesztyűket szinte minden iparágban, üzemekben, egészségügyi intézményekben, laboratóriumokban, éttermekben, háztartásokban és még számos egyéb helyen használjuk. Egyrészt a viselő kezét védik a kisebb sérülésektől, fertőzésektől, amikor más emberekkel, tárgyakkal, élőlényekkel érintkeznek, másrészt megakadályozzák a tárgyak szennyeződését.

Egyszer használatos kesztyűk 

Az egyszer használatos kesztyűk az egyéni munkavédelmi eszközök részét képezik, védelmet nyújtanak a munkavállaló testi épségét, egészségét veszélyeztető különféle hatások ellen. Napjainkban az emberek mindennapi munkájának és életének nélkülözhetetlen részévé váltak.

Az eldobható kesztyűk speciális körülményekre, egyszeri használatra lettek tervezve. Az Épkézláb Munkaruha egyszer használatos kesztyűi között érdemes szétnézni, biztosan találunk az igényeinknek megfelelő kivitelt.

Az eldobható kesztyűk nagy előnye, hogy előállításuk viszonylag olcsó, egyszerűen gyártható, valamint használat után eldobható. Többféle típusuk létezik, felhasználásuk szerint három kategóriába sorolhatók:

  • Orvosi, sebészi műtéti gumikesztyűk: Ezek a kesztyűk általában latexből készülnek, minden darabot minőségellenőrzésnek vetnek alá, sterilizálnak, hogy a kesztyűk ne tartalmazzanak kórokozókat, hogy a műtétek során ne állhasson fenn ebből eredően fertőzés kockázata. A latex kesztyűk a legrégebb óta használatos eldobható kesztyűk, elsősorban a kórházi sebészetben használják. Nagy rugalmasságú, magas átszúródás elleni védelmet jelentenek, nem könnyű megtörni, jól illeszkednek a kézre. Azonban a latex könnyen okozhat a felhasználónak allergiás reakciót, emiatt a nitril kesztyűk ajánlottak.
  • Egyszer használatos egészségügyi kesztyű: Ezek a kesztyűk általában latex, nitril, PVC anyagokból készülnek a különböző céloknak megfelelően. A mikroorganizmusok ellen a latex anyagú kesztyű jelenti a legjobb gátat, azonban sokan küszködnek latex allergiával, ezért nekik kézvédelemre inkább a PVC, nitril vagy neoprén kesztyűk javasoltak.
  • Élelmiszeripari, ipari kesztyűk: PVC, TPE, PE, nitril anyagú kesztyűk, amelyek megakadályozzák az élelmiszer és a kezek szennyeződését, de baktériumok ellen nem nyújtanak védelmet. A PE kesztyűk olcsóak, de kevésbé ellenállóak, ezért leginkább az általános szennyeződések ellen védenek, egy használat után eldobandóak. A TPE kesztyűk erős húzóerővel, nagyon jó nyúlással, nagy kézhez tapadó hatással és szilárdsággal rendelkeznek.

Az eldobható kesztyűk többféle méretben és csukló hosszal, a különféle felhasználási terület szerint púderezett és púdermentes változatban kaphatóak, nézzen körül a webáruház kínálatában.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A szempillafelrakáshoz elengedhetetlen applikációs termékek
A szempillafelrakáshoz elengedhetetlen applikációs termékek
Legyen szó bármely szakmáról, a gyors és hatékony munkavégzés nagymértékben befolyásolja a sikert. Ez a szépségiparra különösen igaz, hiszen a vendég nem ér rá órákon keresztül ücsörögni vagy feküdni a szolgáltatónál. A hatékony szempillaépítést számos applikációs termék teszi lehetővé, melyeket érdemes megismerni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.