Elektromos roller gumicsere akció a Xiaomi Szervizben!

2024 / 07 / 10 / Fizetett Hirdetés
#pr
Elektromos roller gumicsere akció a Xiaomi Szervizben!
Éppen most kaptál defektet elektromos rollereddel? Esetleg annyira elkoptak már a gumik, hogy a biztonságos közlekedés érdekében megérett az idő a cserére?

Akkor itt a remek alkalom, hiszen a Xiaomi Szerviz aktuális elektromos roller gumicsere akciójának részeként most megspórolhatsz egy kevés pénzt, ha 2024. július 31-ig eljuttatod hozzájuk a járművet (Budapest, Hegedűs Gyula u. 15).

A kérdéses időszakban ugyanis

  • 14 000 helyett mindössze 12 000 forintért cserélik a hagyományos tömlős gumikat;
  • és 16 000 helyett 14 000 forintért vállalják a tömör gumi cserét is.

Az árban természetesen egy darab gumi cseréje van benne minőségi alkatrésszel és munkadíjjal együtt, így garantált, hogy amennyiben rollerednek nincs más hibája, akkor ezen felül nem keletkezik majd egyéb extra költséged.

A szerviz tapasztalt és jól felszerelt csapatának köszönhetően ráadásul a gumicsere akár meg is várható, hiszen a legtöbb esetben néhány órán belül, tehát még aznap elkészül a roller, de legrosszabb esetben másnapra átvehető lesz.

Sőt mi több, ha a szerviz listáján nem találod rollered márkáját vagy típusát, akkor is bátran vedd fel velük a kapcsolatot, hiszen előfordulhat, hogy ilyen esetekben egyaránt a segítségedre lehetnek.

Miért érdemes szervizre bízni az elektromos roller gumi cseréjét?

A júliusig futó kihagyhatatlan akció mellett azért érdemes szervizre bízni egy elektromos roller gumi cseréjét, mert így biztos, hogy szakszerű keretek között, megfelelő tapasztalattal lesz elvégezve a kapcsolódó munkafolyamat.

Sokan ugyanis abban a tévhitben élnek, hogy a gumi cseréje ezeknél a járműveknél egyszerű, de valójában alaposan szét kell őket szedni ahhoz, hogy ez a kívülről egyszerűnek tűnő folyamat megfelelő minőségben kivitelezhető legyen.

Ezen felül a Xiaomi Szervizben garantáltan minőségi gumi kerül a defektes vagy kopott kerék helyére, sőt mi több, a munkára 6 hónap szervizgarancia jár, ami a gumi sérülésére vagy egy újabb defektre természetesen nem vonatkozik.

Miért nem elég csak a belső roller gumi cseréje?

A hagyományos tömlős gumi érzékeny a sérülésekre - különösen alacsony guminyomás esetén. Ha a tömlő nyomása nem megfelelő, az ellaposodó felület miatt a felni maga alá gyűri a külső gumit, és az ilyenkor fellépő préshatás miatt felülete sérül, lemorzsolódik, szó szerint ledarálja a belső gumit.

A sérült belső felület rövid időn belül, akár 1-2 hét alatt képes tönkre tenni az újonnan beszerelt belső gumit, és egy újabb defektnek lehetünk elszenvedői. Emiatt, ha a hagyományos tömlős gumi defektes lesz, semmiképpen nem javasoljuk önmagában csak a belső gumi cseréjét.

Tömör vagy hagyományos gumi: melyiket válaszd?

Mint az akcióban is feltüntetésre került, az elektromos rollerekhez kétféle gumi közül válogathatnak a tulajdonosok. Hogy mi a különbség a kettő között?

A hagyományos vagy más néven tömlős gumikat alapvetően mindenki jól ismeri. Két részből állnak, egy erősebb külső-, valamint a megfelelő tartást biztosító belső részből. Az utaskomfort tekintetében a legjobbnak tekinthetők, azonban rendkívül érzékenyek a sérülésekre, így a defektre, sőt az elégtelen guminyomásra is, használatuk tehát nagy körültekintést igényel.

A tömör gumi ezzel szemben más elv szerint készül. Nevéhez hűen egy teljesen tömör gumit képzeljünk el – üreges belső kialakítással –, ami keményebb, mint a tömlős változat, ellenben nagy előnye, hogy teljes egészében ellenáll a defektnek, ezért jó döntés lehet, ha túl gyakran van szükségünk emiatt javításra.

Tudni kell azonban, hogy a tömör gumi nem olyan puha és lágy, mivel hiányzik belőle a rugalmas levegőréteg, emiatt negatívan befolyásolja az utaskomfortot, hiszen keményebb lesz tőle a roller rugózása, cserébe viszont soha nem kell ellenőrizni a guminyomást sem.

Szervizünk nem csak kerékcserével foglalkozik, hanem az elektromos rollerek szinte minden javítását el tudja végezni. Válaszd ki Xiaomi rollered típusodat és tekintsd meg a részletes szerviz árlistánkat.

(Szponzorált tartalom)


Mik azok az álláskönnyítő szőnyegek és mit érdemes tudni róluk?
Mik azok az álláskönnyítő szőnyegek és mit érdemes tudni róluk?
Ha megkérdeznénk az embereket arról, hogy hol, milyen körülmények között dolgoznak, akkor valószínűleg nagyon változatos válaszokat kapnánk. Sokan például azt mondanák, hogy szinte egész nap – legalább 8-10 vagy akár 12 órán keresztül is – állómunkát végeznek.
Mitől lesz a nappali igazán hangulatos?
Mitől lesz a nappali igazán hangulatos?
A lakberendezés egyre népszerűbb dekorációs kelléke a vászonposzter, ami egy művészi reprodukció. A nyomtatása azonban nem papír alapú hordozófelületet igényel, hanem művészi festővásznat.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.