Eljegyzési gyűrű: ez a 2021-es divat

2021 / 04 / 24 / Fizetett Hirdetés
#pr
Eljegyzési gyűrű: ez a 2021-es divat
Az eljegyzési gyűrű kiválasztása sok odafigyelést igényel. Bár a világjárvány otthonra kényszerített szinte mindannyiunkat, de ennek ellenére sem volt eseménytelen eljegyzések terén a 2020-as év, és várhatóan a 2021 is tartogat meglepetéseket számunkra.

A hírességeket figyelemmel kísérve volt néhány meglepetés, és nem csak a hírességek, de a hétköznapi emberek világában is történtek szép számmal lánykérések - legalábbis ami az eljegyzési gyűrű eladási statisztikákat illeti.

Lássuk, miből válogathatunk 2021-ben, ha igazán szeretnénk követni a mai trendet!

Egyköves gyűrűk

Nem is olyan rég még az volt a divat, hogy az eljegyzési gyűrű letisztult, egyszerű, kecses és természetes hatást keltsen. 2020-ban, és folytatva a trendet idén is, egyre inkább előtérbe kerülnek a formabontó vagy rendhagyó, valamilyen stílusjegyben különleges és egyedi eljegyzési gyűrűk.

Az egyköves gyűrű mindig is hódított az eljegyzési gyűrűk között. A legegyszerűbb gyűrűt is feldobja egy vitathatatlanul gyönyörű, csillogó kő, pláne, ha az adott esetben igazi gyémántot rejt! Igazi szívet melengető darab, így aki emellett dönt, biztos lehet abban, hogy szíve választottján sokan megcsodálják majd.

Színes kövek, avagy formabontó stílus. Nincs kőbe vésett szabály arra, hogy az eljegyzési gyűrűben milyen szín domináljon. Egyenesen izgalmas, ha nem a klasszikus kövekre esik a választás. Diana hercegnőnek például egy ovális zafírt tartalmazó jegygyűrűje volt Károly hercegtől. Katalin hercegnőn is ilyen színű gyűrű ragyogott, de a magyar sztárok között is sokan választanak színes kővel díszített jegygyűrűt.

Többköves gyűrűk

A paletta itt is igen széles, a különbség az, hogy amíg az egyköves gyűrűben egy hangsúlyos kő van jelen, a többköves gyűrűnél egymás mellett vagy szétszórva, több kisebb-nagyobb drágakő kap helyet. Általában minden kő ugyanaz a szín és ugyanaz a forma, de ez sem feltétlenül igaz.

A kétköves gyűrűk nagyon népszerűek. A két drágakő a párt szimbolizálja, így alkotnak teljes egységet, ezért is olyan közkedvelt darabok.

A háromköves jegygyűrűk is szépek, hangsúlyosak és egyben mutatósak. Általában ugyanolyan színű kövek vagy drágakövek díszítik, ami lehet akár gyémánt is.

A kis kristályokkal körberakott gyűrűt már általában nem eljegyzéshez vásárolják, de az sem gond, ha neked mégis ilyen tetszik. Így akár körberakott Swarovski kristályos gyűrűvel is meglepheted kedvesed.

Kerüld a hamisítványt!

Légy résen, mert rengeteg hamisítvány létezik, így mindig bizonyosodj meg arról, hogy megfelelő értéket kapsz a pénzedért.

Egy igazi gyémánt például egyáltalán nem látszik át, ha végig húzod egy papírlapra rajzolt fekete vonalon, és mégis átlátszó, az minden bizonnyal hamis.

Éppen ezért vásárolj megbízható helyről, mondjuk az Ékszerkirály webáruházból, ha elég nagy egy ékszerbolt, ők nem engedhetik meg maguknak azt, hogy hamisítványokkal kereskedjenek.

(Szponzorált tartalom)


Egy sokoldalúan használható korszerű és pénztárcabarát szigetelés
Egy sokoldalúan használható korszerű és pénztárcabarát szigetelés
A hőszigetelésnek kiemelt jelentősége van napjainkban az energiahatékonyság és a környezetvédelem kapcsán, de az energiaárak drasztikus emelkedése miatt is előtérbe került.
Hibák, amelyeket érdemes elkerülni az online sportfogadás során
Hibák, amelyeket érdemes elkerülni az online sportfogadás során
A mai cikkünkben megismertetünk azokkal a leggyakoribb sportfogadási hibákkal, amelyeket mindenképpen tudnod kell, mielőtt belevágsz az online sportfogadásba.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.