Exkluzív lézerszolgáltatások egy vidéki hotelben az ambulánsan érkezőknek is

2023 / 11 / 22 / Fizetett Hirdetés
#pr
Exkluzív lézerszolgáltatások egy vidéki hotelben az ambulánsan érkezőknek is
A technológia és a tudományok fejlődésével egyre több ember előtt nyílik meg a lehetőség, hogy valamilyen szépészeti vagy esztétikai kezelésnek vesse alá magát. Ennek oka lehet valamilyen betegség, de pusztán csak annyi is, ha nem vagyunk megelégedve valamelyik testrészünkkel. Szerencsére ma már mód van ennek megváltoztatására és többféle fiatalító lézerkezelésen vehetünk részt.

Kapcsoljuk össze pihenéssel a kezeléseket!

 

A hévízi Hotel Európa Fit****superior lézerkezelései igénybe vehetők ambuláns vendégek részére is. Ráadásul a szálloda most egy olyan kényelmi csomagajánlattal egészítette ki a kezeléseket, amellyel megnyílnak a szálloda kapui és betekintést engednek a wellness és gasztronómiai szolgáltatásaik körébe is. Mindezt térítésmentesen.

 

Azok számára ugyanis, akik valamilyen lézerkezelésen vesznek részt, a beavatkozás előtt és után is mód van rá, hogy megpihenjenek a hotel standard kétágyas szobáiban 9-18 óráig. A szálloda ezzel igyekszik teljessé tenni a napot, biztosítják a kezelésre való ráhangolódást, így a gyógyításra érkező vendégek összeköthetik a kellemest a hasznossal, és egy maradandó élményt szerezve tekintenek majd vissza erre a különleges napra.

 

Az exkluzív kényelmi szolgáltatások tartalma

 

Ezeket a plusz szolgáltatásokat nem csupán a kezelésben résztvevőnek, hanem kísérőjének is biztosítják egész napra, így amíg e rövid művelet zajlik, addig sem kell várakoznia a kísérőnek. Mindkét fő részére korlátlan wellnesshasználatot biztosít a hotel, de aki a kezelésben részt vesz, egyeztessen kezelőorvosával, hiszen bizonyos beavatkozások mellett nem javasolt a wellness-spa részleg használata.

 

A szálloda Mandarin kávézója is kedveskedik az ambulánsan érkezőknek, ide betérve vendégül látják Önt és partnerét egy kávéra és egy süteményre. Ezenfelül egész napra biztosított a térítésmentes parkolás a szálloda mélygarázsában. Amit viszont fontos számításba venni, hogy ez az exkluzív programcsomag kizárólag előzetes foglalás esetén érvényes, és konzultálni kell a kezelőorvosokkal, hogy milyen jellegű lenne az adott beavatkozás.

Lézerkezelések, amelyekhez jár a különleges ajánlat

 

Az előzetes helyfoglalással igénybe vehető szolgáltatások főleg a nőgyógyászati és bőrgyógyászati kezelésekre terjednek ki. Tekintse meg az Európafit Vitalium Lézerközpont szolgáltatásainak körét, és kérjen bővebb tájékoztatást a szálloda munkatársaitól.

 

A nőgyógyászati kezelések között olyan beavatkozások vehetők igénybe, mint pl. az IncontiLase, IncontiLase Intra vagy Extra kezelések, kisajak kisebbítés, RenovaLase, ProlapLase és a különféle kombinált kezelések. A bőrgyógyászati beavatkozások során pedig Twinlight, Fotona 4D, Age Prevent kezelések, akut akne kezelés Twinlight módszerrel vagy Tightsculptin zsírbontó kezelés kérhető.

 

Az exkluzív kényelmi csomagajánlat csak a kezelések napján vehető igénybe, más alkalommal nem használható fel, át nem ruházható és kontrollvizsgálatok napján a szolgáltatások nem érvényesek.

(Szponzorált tartalom)


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Ki ne szeretné a csinos blúzokat, pláne mivel kiváló hétköznapi viseletek, ugyanakkor a jeles alkalmakkor is remek választások, ha az elegáns megjelenés a célunk. De vajon tudjuk-e, hogy milyen anyagokat érdemes beszerezni, ha magunk szeretnénk stílusos blúzokat készíteni?
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.