Ezeket a vibrátorokat vidd magaddal a munkába!

2022 / 10 / 18 / Fizetett Hirdetés
#pr
Ezeket a vibrátorokat vidd magaddal a munkába!
Nincs is unalmasabb, mint a szürke hétköznapok, amelyeken semmi kedved nincs munkába indulni. A legtöbben a hétfőtől péntekig terjedő időszakot csak túlélik, hétvégén pedig aztán kieresztik a gőzt. Ez pláne így van akkor, ha valaki nem szereti a munkahelyét.

Van azonban egy apró, sokoldalúan használható kis eszköz, amely még a táskádban is elfér, és képes megszabadítani a feszültségtől a munkahelyeden is. Bizony, jól sejted, a vibrátorról van szó! Jöjjenek most a legtutibb típusok!

Rúzsvibrátor, de nem a szádra

A SZEXSHOP.hu-nál kapható rúzsvibrátor nagyon apró, mindössze 8-10 cm nagyságú. Pont, mint egy kis rúzs. Olyan kicsi és diszkrét, hogy nem is lehet róla megállapítani, hogy valójában mire is szolgál. Csak kiveszed a táskádból és magaddal viszed a mosdóba. Senki sem fogja tudni, hogy valójában mire is készülsz. Te azonban hatalmas mosollyal az arcodon térhetsz majd vissza a számítógépedhez.

Ezek az eszközök kis méretük ellenére erőteljesek és roppant hatékonyak. Ráadásul többféle rezgésmódban is képesek működni ugyanúgy, ahogy egy nagyobb vibrátor. Nyugodtan felcsúsztathatod őket a vaginádba, de akár a csiklót is kezelés alá veheted a segítségükkel. Ha megjött a kedved egy rúzsvibrátorhoz, szerezz be egyet a webáruházból!

High-tech vibrotojások

Ezeket az okos kis vibrotojásokat telefonról lehet vezérelni, amelyet te vagy akár a párod is végezhet. Csupán Bluetooth-szal rá kell kapcsolódnod az eszközre, és akár 6-13 méteres távolságból is irányíthatóvá válik. A modern kori vívmányoknak és az internetnek köszönhetően azonban a lehetőségek tárháza szinte korlátlan.

A vibrotojás legnagyobb előnye a formája, amelynek köszönhetően tökéletesen a helyére tud csusszanni. Sőt, ha szeretnéd, a hüvelyen kívül akár a popsiban is használható. Csendesen, szinte észrevétlenül működik, de mégis erős motorja garantáltan elrepít majd a csúcsra!

Vibrációs bugyi

Hogy mi is az a vibrációs bugyi? Nos, nevéből adódóan egy olyan bugyiról van szó, amelyben egy mini vibrátor is helyet kapott. Ez a kreatívan használható, pikáns kis ruhadarab képes hatékonyan kezelésbe venni a csiklódat, a hüvelyedet, sőt, akár a popsidat is. Ha szeretnéd, akkor ráadásul egyszerre. A tanga alakú, szexi fehérnemű sokoldalúan használható, sőt egyéb kiegészítőkkel is fel lehet dobni. Ráadásul még akár telefonról is irányítható. Az biztos, hogy a nap végén a munkahelyedről nem távozol majd szárazon akkor, ha reggel magadra kapsz egy vibrációs bugyi.

Láthatod, hogy érzéki eszközökből és egyedi megoldásokból nincs hiány akkor, ha a hölgyek örömszerzéséről van szó. Miért ne vihetnél magaddal valami olyasmit is a munkába az ebéd, a pénztárcád és a kulcsod mellett, amelynek szintén nagy hasznát veheted egy kimerítő munkanapon? Válogass kedvedre és tedd izgalmassá még a legszürkébb, GDP növeléssel töltött napot is!

(Szponzorált tartalom)


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
A rákvirág gondozása
A rákvirág gondozása
Aki változatos és lenyűgöző növényt keres magának, annak a legjobb választás talán a rákvirág, ami különleges színeivel azonnal belopja magát az ember szívébe. A legtöbben azért szeretik, mert rendkívül egyszerű gondozni, könnyen találunk az otthonunkban ideális helyet a számára. Több különböző faja és hibridje létezik, így tulajdonképpen csak ki kell választani a lakásunkba megfelelő változatot.  
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.