Felújítaná fürdőszobáját? Segítünk!

2021 / 03 / 14 / Fizetett Hirdetés
#pr
Felújítaná fürdőszobáját? Segítünk!
A mostanában kényszerből otthon töltött időt sokan barkácsolásra, lakásfelújításra vagy csak kisebb-nagyobb, régóta halogatott javításokra használják fel. Ezeknek a munkáknak az egyik lehetséges terepe a fürdőszoba, amely sok esetben képzett szakembert igényel, de nem minden esetben!

Az egyszerűbb szerelések megfelelő szerszámokkal, saját kezűleg is megoldhatók, de némi műszaki érzék és türelem birtokában a teljes felújítás is elvégezhető. Az interneten szerencsére ma már számos hasznos ötlet és videó elérhető, de az alábbiakban mi is szeretnénk néhány jó tanáccsal szolgálni fürdőszobája felújításához.

Vízszerelési munkák

A falban elhelyezkedő csövek cseréjéhez vagy a vizesblokkok áthelyezéséhez érdemes szakember segítségét kérni annak érdekében, hogy a későbbiekben garantáltan ne forduljon elő olyan szivárgás, amely hosszabb távon komoly károkat is okozhat az ingatlanban. Azonban a fürdőkád vagy a zuhanytálca cseréjekor a lefolyók beszerelése megfelelő PVC csövekkel és idomokkal, valamint tömítésekkel házilag is megoldható.

Ugyanez a helyzet a mosdókagylók - vagy akár a konyhai mosogatók - esetében, amelyeknél a csaptelepek és a kapcsolódó flexibilis bekötőcsövek szerelése és cseréje bárki számára kivitelezhető.

Vizesblokkok felújítása

A vizesblokkok költséges cseréje helyett gyakran egy alapos felújítás is csodákat tehet. A fürdőszobai felületek gyorsan újravarázsolhatók a sarokcsiszolókra passzoló különböző érdességű csiszolótányérokkal és korongokkal. Az elhasználódott szigetelések szaniter szilikonnal pótolhatók, amelyek használatához azonban elengedhetetlen kinyomópisztoly beszerzése is. Végül említést érdemelnek a járólapok és csempék közötti fugák, amelyek bizonyos idő után elszíneződnek, így szükséges lehet a megtisztításuk, ami körkefével oldható meg a leggyorsabban és a legalaposabban.

Kisebb munkálatok

A fürdőszobák bútorzatának és a különböző kiegészítők összeszereléséhez, valamint falra erősítéséhez a fúró-, csavarozógépen kívül megfelelő méretű csavarok, anyák és tiplik is szükségesek.

Nagyobb felújítások

A fürdőszobák burkolatának cseréjét a legtöbben szakemberre bízzák, de a bátrabbak ezt is megpróbálhatják. Ehhez a nagyobb lélegzetű munkához azonban a burkolatokon, a fugán és a csemperagasztón kívül többféle kőműves szerszám beszerzése is szükséges. Ilyenek például a spakli, a kanál, a simító vagy a fúróra erősíthető keverőszár, illetve a mindig nélkülözhetetlen vízmérték.

Amennyiben a fenti fürdőszobai munkákhoz bármilyen minőségi szerszámra, rögzítőeszközre, ragasztóra, szilikonra vagy javítókészletre van szüksége, keresse fel a VasMuszakiBolt.hu honlapját, ahol kedvező áron vásárolhatja meg a kívánt termékeket.

(Szponzorált tartalom)


memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
A Facebook Pixel beállításának lépései
A Facebook Pixel beállításának lépései
Az online marketingben a hirdetések terén fontos szerepe van a Facebook Pixelnek, vagy más néven képpontnak. Ez a kód nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a kampányok jól teljesítsenek. A cikkben annak járunk utána, hogy miért van meghatározó jelentősége, illetve arra is kitérünk, hogy milyen lépésekből áll a beállítása.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.