Fesd otthonod egészségesre!

2023 / 03 / 14 / Fizetett Hirdetés
#pr
Fesd otthonod egészségesre!
Manapság egyre többen törekednek arra, hogy minél egészségesebben éljék az életüket: mozgás, táplálkozás, táplálékkiegészítők, mindfulness, stresszkezelés. Rengeteget költünk mindezekre, ami teljesen jogos is, hiszen ki az, aki ne szeretne minél tovább betegségek nélkül, boldogan létezni?

Csakhogy amíg a testünket ápoljuk, elfelejtjük, hogy otthonunk falai éppen úgy jelenthetnek ránk veszélyt, mint a zsírok, a túlzott szénhidrátfogyasztás vagy éppen a stressz. Hogy megtudd, miről is beszélünk, olvasd el a cikkünket!

A beteg épület szindróma

Talán nem véletlen, hogy a WHO külön nevet adott a jelenségnek, amely annak “köszönhető”, hogy számtalan olyan alapanyagot használunk fel az otthonok építése során, amelyek mérgező, az egészségre ártalmas anyagokat tartalmaznak. Éppen ezért egyre többen választják a természetes anyagokat, köztük a BIOKAY vályogvakolatok természetes festékeit.

Természetesen a legjobb az, ha az építkezés első pillanatától kezdve ökologikus építőanyagokat használunk fel, így a vályogtégla, a fa, a természetes hőszigetelési megoldások, valamint a vályog nemesvakolatok, glettek és festékek alkalmazása lenne az ideális. Csakhogy ritkán áll elő az a szerencsés helyzet, hogy építkezhetünk. Ez azonban közel sem jelenti azt, hogy le kell mondani az egészséges otthonról!

Számtalan olyan megoldás létezik, amelyet akár a normál, az építőipar által oly közkedvelt téglából épült ház esetén is nyugodtan alkalmazhatunk. Mutatjuk is, mi az, amit bárhol használhatsz!

Válassz kemikáliamentes festéket!

Ami a festés után jó és tiszta illatnak tűnik, az közel sem olyan pozitív jelenség, ugyanis vegyszerek apró részecskéit lélegezzük be velük, ezért az egészséges lakóklíma érdekében érdemes a természet nyújtotta megoldásokhoz folyamodni.

A vályogfestékek kínálatában huszonnégy szín szerepel, és ezek mindegyikét a természet ihlette, hiszen kizárólag természetes pigmentekkel történik a színek kialakítása.

A színeket akár vályog alapvakolatra, akár vályog fedővakolatra, akár nemesvakolattal borított gipszkartonra fel lehet vinni, bár textúrája mindhárom esetben kissé más lesz.

Ha olyan aggodalmad lenne, hogy nem lesz vele könnyű dolgozni, akkor megnyugtatunk, hengerrel, korongecsettel vagy akár Airless géppel is könnyen és egyszerűen felhordható.

Engedd a falakat lélegezni!

Ha nem feded le kemikáliákkal a faladat, ha hagyod lélegezni őket, akkor a házad veled együtt fog lélegzetet venni. Az egészséges lakóklímát, a vegyszermentes otthont csak a természetes építőanyagok felhasználásával fogod tudni elérni, és hidd el, ez nagy változásokat hoz majd az életetekbe. A természetes építőanyagokkal készült otthonokban kevesebb a kialakuló allergia, a fejfájás vagy az alvászavarok, ezért ha valamelyik gyötör téged, érdemes számba venni a BIOKAY vályogvakolatok által kínált lehetőségeket!

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
A logisztika a legtöbb vállalat működése szempontjából kulcsfontosságú terület. Elég megnézni néhány álláshirdetést, és láthatjuk azt, mekkora igény mutatkozik ebben a szektorban a szakemberekre.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.