Finom, frissítő, vitamindús gyümölcslevek készítése a vendéglátóiparban

2022 / 12 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Finom, frissítő, vitamindús gyümölcslevek készítése a vendéglátóiparban
Ha frissen facsart gyümölcslevet kínálunk vendéglátó-ipari egységünkben, az rengeteget dobhat a kínálaton. Mai cikkünkben különféle gyümölcspréseket, illetve citrusfacsarókat ismerhet meg, melyek tökéletesen funkcionálnak erre a célra. Ha érdekli, akkor tartson velünk!  

Hatékony bevételnövelés

A frissen facsart gyümölcslevek igencsak megnyerőek a vendégek számára. Így ha felveszi őket az itallapra, azzal hatékonyan növelheti a bevételét, valamint a profitját is. Emellett egészséges italokat is kínálhat ebben a formában, mely a mai kor szellemében szintén egy elengedhetetlen tényező.

Hiszen egyre többen figyelünk oda arra, hogy egészséges ételeket és italokat fogyasszunk, melyek jó hatással vannak a szervezetünkre. A frissen facsart gyümölcslevek pedig pontosan beleillenek ebbe a körbe.

Az ipari citrusfacsarók jellemzően elektromosan működnek. Így testi erő nélkül tudunk a segítségükkel gyümölcsleveket készíteni. Ezenfelül megtalálhatóak kézi leszorítású, illetve leszorítófedővel rendelkező kivitelek is.

Így Ön ki tudja majd választani, hogy melyik kialakítás passzol leginkább az elképzeléseihez. A termékekhez többféle méretű facsarókúp tartozik, így az összes citrushoz megtaláljuk a hozzá passzoló darabot. Ennek köszönhetően minden gyümölcs levét tökéletesen facsarhatjuk ki.

Tartós kialakítás

A berendezések általában festett fém kivitelben készülnek, a facsarószerkezetük pedig rozsdamentes acélból kerül kialakításra. Ennek köszönhetően nem lehet majd panaszunk a tartósságukra, hiszen hosszú éveken keresztül hibátlanul kiszolgálnak minket.

Amennyiben rost nélkül szeretnénk elkészíteni az italokat, erre is megvan a lehetőségünk. Ugyanis elérhető a gépekhez egy úgynevezett ABS szűrő, mely pontosan ezt a feladatot hivatott ellátni. Így a végeredmény teljesen homogén, rostmentes gyümölcslé lesz.

Ha a mindenki által kedvelt narancslé elkészítésére szeretnénk specializálódni, akkor elérhetőek külön erre a célra szánt félautomata narancsprések. Ezek egyaránt alkalmasak a gyümölcs tárolására, valamint a végtermék adagolására is.

Éttermekben és bárokban egyaránt ajánlott az üzemeltetése. Terhelhetőséget tekintve 8, illetve 40 kilogramm között választhatsz, így a forgalom függvényében választhatja ki Ön is az ideális berendezést. A nagyobb gépek akár percenként 40-45 narancs feldolgozására is képesek.

Hasznos passzírozógépek

Ha zöldségfeldolgozást is szeretnénk végrehajtani, akkor a passzírozógépek között kell körülnézni. Ezt ugyanis fel tudjuk használni zöldség-, illetve gyümölcsfeldolgozásra, de még halakhoz, illetve jégkrémekhez is. Így egy igazán multifunkcionális, sokrétű berendezésről van szó.

Szeretne a legjobb minőségű termékek közül válogatni? Nézzen szét a Nagykonyhai.com Webáruház ipari gyümölcsprés és gyümölcscentrifuga kínálatában, ahol biztosan megtalálja az Ön számára leginkább ideális darabot! Szolgáljon fel egészséges, friss italokat vendéglátó-ipari egységében, és kápráztassa el a vendégeit, hogy sűrűn visszatérjenek!

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Google hirdetés árak fókuszban: Útmutató a hatékony hirdetésekhez
Google hirdetés árak fókuszban: Útmutató a hatékony hirdetésekhez
Kíváncsi, mennyibe kerül a Google hirdetés? Ez a cikk minden szükséges információt tartalmaz a Google Ads költségeiről. Megtudhatja, milyen tényezők határozzák meg az árakat, továbbá tippeket kap, hogy hogyan csökkentheti a költségeket és növelheti a hirdetések hatékonyságát. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan gazdálkodhat okosan a pénzével!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.