Futóbiciklire fel!

2021 / 05 / 14 / Fizetett Hirdetés
#pr
Futóbiciklire fel!
Ha beköszönt a jó idő, a hétvégék többé nem szólhatnak a lustálkodásról. Gyerekkel egyébként is ritka, hogy legalább addig aludhatunk, mint a hétköznapokon, de ha már korán kezdődik a nap, tervezzünk szabadtéri programot!

Vegyük elő a kismotort, futóbiciklit, kerékpárt, és menjünk egy kört a közelben, vagy fedezzük fel a távolabbi kirándulóhelyeket közösen.

Kétkerekű szórakozás

Amint gyermekünk megtanul stabilan járni, fokozatosan érdemes megismertetni a lábbal mozgatható eszközökkel. A nagymozgásos tevékenységek a motoros készségeket fejlesztik. Minél többféle mozgásformával ismerkedik meg gyermekünk, annál magabiztosabban mozog majd.

A kismotor, a futóbicikli, a roller és a tricikli, valamint a többi kis járgány más-más izmot stimulál. A futóbicikli remekül fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzéket. Mivel folyamatosan lent van róla a láb, rendkívül stabil. Míg a kismotoron páros lábbal, a futóbicajon inkább ellentétes oldalra terhelő lábmunkával lehet előre haladni, ami hatékonyan erősíti az idegrendszert.

A futóbicikli nem nélkülözhetetlen a kerékpározáshoz, de az egyensúlyozásban kiegészítik egymást, ezért érdemes már kétéves kor környékén megismertetni gyermekünket vele.

Válassz futóbiciklit

A futóbringa hosszabb-rövidebb kirándulásokra is elkísérheti a családot. Mivel súlya kicsi, akkor sem lesz kényelmetlen vinni, ha a gyerkőc megunja és fel kell kapnunk. Váza kis helyen is elfér, könnyen szállítható, így ha gyalog indultok el, feltétlen vidd magaddal, mert a kisgyerekek gyorsan elfáradnak és ilyenkor jól jön, ha van mire leülniük.

Manapság egész esztétikus futóbiciklik vannak. A Baby Lion webáruházban választhattok stílusos favázas, ívelt, illetve egyenes kivitelű fémvázas kétkerekű járgányt, esetleg extra pedállal és pótkerékkel felszerelt többfunkciós, átalakítható modellt is. A stílusos cross motorra vagy robogóra hasonlító faváz minden gyereknek kedvet csinál a mozgáshoz.

Az ülésmagasság kiviteltől függően általában a kicsik méreteihez szabható. Ügyelj a helyes beállításra, ezzel nem csak kényelmesebbé, biztonságosabbá is teheted gyermeked számára a futóbiciklit. Sose legyen egyenes a lába rajta, különben nem tud elindulni és fékezni, amihez megfelelő szögben hajlított láb szükséges.

Ha a váz engedi, egész magasra is emelhető az ülés. Ennek köszönhetően elképzelhető, hogy a legkisebb kerékpárra nem lesz szükség, egyből a következő méretre lehet majd váltani.

Biztonságban két keréken is

A futóbicajon egyensúlyozva a gyerekek akkor emelik el a földtől a lábukat, ha meg tudják tartani magukat, így játszi könnyedséggel sajátítják el az egyensúlyozás művészetét. A folyamatos, váltott lábú kapcsolat a felszínnel fék nélkül is biztonságossá teszi ezt a járgányt. A kezek védelméről fogókeret vagy gumimarkolat gondoskodik. A járgány csengővel vagy fényvisszaverőkkel felszerelve utcai közlekedésre is alkalmas.

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Gamernek keresel karácsonyi ajándékot? Mondjuk a tuti tippeket!
Ha nem szoktál játszani, akkor gamer barátodnak vagy családtagodnak karácsonyi ajándékot választani extra kihívást jelent, ezért az Acer segítségével mondunk öt tippet, amivel sikert arathatsz.
Hajhullás elleni sampon: Hatékony megoldás a dúsabb hajért
Hajhullás elleni sampon: Hatékony megoldás a dúsabb hajért
A hajhullás elleni sampon a mai kor egyik legkeresettebb hajápolási termékei közé tartozik. Ez nem meglepő, tekintettel arra, hogy a hajhullás számos embert érint világszerte. Egy jó minőségű sampon nemcsak hogy csökkentheti a hajhullást, de hozzájárulhat a haj sűrűségének és egészségének javításához is.
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság

A fenntarthatóság napjainkban már kulcsfontosságú tényezőnek számít az ingatlanok tervezése és kivitelezése során. Az egyre növekvő környezeti kihívások számos innovatív megoldás megszületését ösztönözték. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a mobilházak elterjedése.

HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.